Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
nisam ja, sumnjam da je iko od Bayernovaca, vidi sa Domužarima ili sa Karlosom Dungom njemu idalje nije dovoljno dobar...Greivis je napisao/la:Jesi me ono ti ubjedjivao da je Firmino los igrac? Znam da je neko od bundesligasa.coelho41 je napisao/la:Svaka čast, vidjeti ovakav Liverpul je gušt za svakog pravog ljubitelja fudbala
Za 13 danaLiverpoolREDS je napisao/la:Kad je finale jel zna neko.Uzivao sam veceras konacno lagano je to bilo bravo za Kloppabravo za igrace koji su se borili od 1 do zadnje minute
.YNWA
Kako se Lovren popravio!sergejevic je napisao/la:Firmino igracina, kao i Can i Lovren. Mada su svi odigrali odlicno, ali ova tri igraca fantasticna.
Mislim da je po trenutnoj formi medju najboljim stoperima, mada je uvijek dobro igrao. Samo sto mu se znalo desiti da pogrijesi i da bude kaznjen, dok npr. Sakho pogrijesi Lovren ispravi, pa se ne prica toliko. Klopov sistem mu je legao odlicno kao i Canu, Milneru, Lalani, Firminu.. Klop ce imati s cim raditi pred sljedecu sezonu, jos tri cetiri igraca, manje povreda i mislim da se redsi mogu ukljuciti u borbu za taj trofej poslije mnogo godina. Koliko sam upratio Ings ce se takodjer dobro uklopiti u ovaj sistem, Origi je vec napredovao nevjerovatno i ja njega vidim kao masinu za golove u ovakvom Liverpulu, izuzetne fizicke predispozicije. Mislim da ce i mladi Gomez traziti svoje mjesto oko prvog tima, steta sto se povrijedio, igrao je poprilicno dobro. Mislim da ce Klop traziti lijevog beka, jer Moreno nije bas najpouzdaniji, iako i on moze kvalitetno odigrati, ali zna dobro uprskati stvari.Valencia je napisao/la:Kako se Lovren popravio!sergejevic je napisao/la:Firmino igracina, kao i Can i Lovren. Mada su svi odigrali odlicno, ali ova tri igraca fantasticna.![]()
U prvom je skinuo cisti zicer igracu Viljareala. Malo koji stoper bi ono ispratio do kraja. Igra za 10!
Već su davno prodate karte, jedino na crno možeš uzeti.Believe je napisao/la:Zna li koji je najlakši način da se dođe do karti za veliko finale? Online preko stranice ili nekako drugačije?
Dva finala za 7 mjeseci, svaka čast čovjekuYNWA je napisao/la:Lakse nego sto sam ocekivao ali ne.bunim se
Da mi je neko na pocetku sezone rekao da cemo igrati finale, reko bi mu da nije normalan i Klopp je genije, kakvu ekipu je on doveo do finala. Idemo uzeti ovaj kup, Klopp je vec jedno finale izgubio, pa ne bi bilo dobro da opet izgubimo, a i previse bi bilo da Sevilla uzme opet EL.
Većina karata je rasprodata, ima da se kupi, ali cijene su oko 700-800 eura.Believe je napisao/la:Zna li koji je najlakši način da se dođe do karti za veliko finale? Online preko stranice ili nekako drugačije?
Ha ja,trebam se ja nervirati poslije prve."Rodjak,nije niko lud."RtoX je napisao/la:Ma 3:0 kod nas laganicaaaa
Believe je napisao/la:Zna li koji je najlakši način da se dođe do karti za veliko finale? Online preko stranice ili nekako drugačije?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.