SP - Grupa A
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa A
gleda se medjusobni omjer ljudi moji! ako tri tima imaju isti broj bodova u tom slucaju se gleda gol razlika.
HVALA TI VELIKA. Zamalo da me noobovi savladaju.Wolverine je napisao/la:gleda se medjusobni omjer ljudi moji! ako tri tima imaju isti broj bodova u tom slucaju se gleda gol razlika.

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Joj gol razlika se gleda. Evo ako ne vjerujete meni: http://www.fifa.com/mm/document/tournam ... _14123.pdf
Stranica 41.
A evo vam ako vam se ne da trazit:
1.greatest number of points in all group matches;
2.goal difference in all group matches;
3.greatest number of goals scored in all group matches;
4.greatest number of points in matches between tied teams;
5.goal difference in matches between tied teams;
6.greatest number of goals scored in matches between tied teams;
7.drawing of lots by the FIFA Organising Committee.
A ako tri ekipe imaju isto bodova, onda se gleda medjusobni omjer.
Stranica 41.
A evo vam ako vam se ne da trazit:
1.greatest number of points in all group matches;
2.goal difference in all group matches;
3.greatest number of goals scored in all group matches;
4.greatest number of points in matches between tied teams;
5.goal difference in matches between tied teams;
6.greatest number of goals scored in matches between tied teams;
7.drawing of lots by the FIFA Organising Committee.
A ako tri ekipe imaju isto bodova, onda se gleda medjusobni omjer.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Omerbavarac
- Kontakt:
I ja isto mislim da se gleda prvo gol razlika.
BTW: Napokon sam cuo navijace!!!

BTW: Napokon sam cuo navijace!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
gleda se prvo medjusobni skor ako je bilo nerjeseno onda gol razlika odlucuje

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ae dogovorite se.!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Ako dva tima imaju isto bodova gleda se gol razlika, uvijek bilo na ovim takmicenjima. Ako tri ekipe imaju isto bodova, onda se pravi mini tabela izmedju tih timova, a ne uzima se u obzir rezultati sa posljednjeplasiranom ekipom
nema potpisa
Novi sam navijac Uruguay, volim gledati Forlan i Suarez 

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
D1n0 je napisao/la:Novi sam navijac Uruguay, volim gledati Forlan i Suarez

Svijet voli pobjednike

P.S. Navijac sam Urugvaja jos od vremena Alvara Rekobe.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Joj da hoce danas Meksiko pobjediti.
1:0 u 90 minuti, sa rukom ali sudija da ga prizna

calcio je napisao/la:Joj da hoce danas Meksiko pobjediti.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Nema od te "ljubavi" nista.calcio je napisao/la:Joj da hoce danas Meksiko pobjediti.

Ribery dominira! mor'o sam i ja malo
Vom Jäger zum Gejagten
Prije svega, hvala Forlanu sto je svojim golom iz penala utisao one neumorne, dosadne, iritirajuce nazovinavijace Južne Afrike. Osevapio se. Prvi put na prvenstvu zavladala je divna tisina.
Bila sam skepticna sto se tice ove utakmice zbog slabih Juznoafrikanaca koji se nisu mogli nositi sa pritiskom, a i (ponovo) su dokazali da su klasa nize od ostalih repki u grupi.

Bila sam skepticna sto se tice ove utakmice zbog slabih Juznoafrikanaca koji se nisu mogli nositi sa pritiskom, a i (ponovo) su dokazali da su klasa nize od ostalih repki u grupi.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Volio bih da dalje iz ove grupe prodju Urugvaj i Meksiko.Urugvaj je jucerasnjom pobjedom gotovo pa osigurao prolaz dalje dok bi i Meksiko bio blizu u slucaju pobjede nad Francuzima.Urugvajci ako izbjegnu Argentinu iz grupe B mozda cak mogu i do cetvrtfinala.
"Kakva bi tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju."
Ja i dalje verujem FIFI jer ne bi oni neku glupost bezveze postavljali na svojoj stranici koja nije proverena.Dakle kod njih pise da se prvo gleda gol razlika i ja im verujem
Ako vi mene uverite da ste vi sastavljali te restrikcije da se prvo gleda medjusobni omer i prosledeli FIFI koja je napravela gresku u pisanju ja cu onda vama verovati.
Do tada FIFA dominira. 
Ako vi mene uverite da ste vi sastavljali te restrikcije da se prvo gleda medjusobni omer i prosledeli FIFI koja je napravela gresku u pisanju ja cu onda vama verovati.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Izgleda da su Henry i ekipa nagovorili levata da stavi Gourcuffa na klupu, ali eto neka je Govou u prvoj ekipi. Nadam se da ce ispast, jer je ekipa puna napuhanih potrosenih "zvijezda". Uz to sjedi i najveci kreten evrope na klupi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ma samo da Urugvaj prodje dalje, a za druge me briga. Nadam se da mozemo pobjedit Mexe, i ostat prvi pa da se izbjegne Argentina.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
ma vjerovatno da Uruguay prolazi s onakvom igrom mislim da ne mogu ispasti jos da veceras El Tri pobjedi Francuze iKONGO je napisao/la:Ma samo da Urugvaj prodje dalje, a za druge me briga. Nadam se da mozemo pobjedit Mexe, i ostat prvi pa da se izbjegne Argentina.
et les Français vont à domicile

Jel to gugl translejt?MElloo je napisao/la:ma vjerovatno da Uruguay prolazi s onakvom igrom mislim da ne mogu ispasti jos da veceras El Tri pobjedi Francuze iKONGO je napisao/la:Ma samo da Urugvaj prodje dalje, a za druge me briga. Nadam se da mozemo pobjedit Mexe, i ostat prvi pa da se izbjegne Argentina.
et les Français vont à domicile

Veceras se nadam nerjesenom ishodu, zbog toga jer bi po tomu Urugvaj bio veoma blizu osiguravanja prve pozicije, i izbjegavanja Argentine.
Forlan ce bit prvi strijelac prvenstva i dobit 3. zlatnu kopacku u karjeri, naredne godine isto ce se desit u Atleticu i ujedno 4. i postavit rekord

Rey de la furia española...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Za Urugvaj najvažnije da Fra-Mex večeras odigraju bez pobjednika i onda sa bodom u zadnjem meču izbjegavaju Argentinu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.