Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mali novcani podsticaj Zvornicanima je dovoljan a vi na racunu imate 200 k koje nemate gdje uloziti 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
LockScroll je napisao/la:Celik zestoko kazniti zbog propusta u organizaciji utakmice, specijalaca nigdje na terenu, slabo obezbjedjenje utakmice totalno sto se i vidjelo kada su napali Mulalica i Karica, svaki put kada igramo u Zenici neki je problem, sjetimo se samo upada huligana na finalu KUP-a i slicnih stvari, ovo se samo rjesava na takav nacin.
Veceras je sjednica upravnog odbora FKZ. gdje ce igraci vjerovatno snositi posljedice odnosno kazne, a po pravilima NFSBIH igraci ne mogu dva puta biti kaznjeni ako to vec ucini klub za koji igraju

-
PA VI SE EVO VEĆ DUGO NE MOŽETE SAGNUTI OD KRUTOG VAM U ŠUPKU.Zip je napisao/la:Zasluzio je majmunSlevinKelevra je napisao/la:Pa, zasto ga ne bi spomenuo kad ti dolazis kao navijac Sarajeva i kazes da igraca Zelje treba suspedovati do kraja zivota... E jesi objektivan u pmZip je napisao/la: Sta bi bilo da jednom ne spomenes FkS?
Treba da se stidis poteza igraca svog tima. Jos ga treba u repku poslati kao nagradu sto je moron![]()
Nek se nauci ponasati, a bila bi i dobra lekcija za druge mlade igrace kad bi ga se drasticno kaznilo..
Ko se ljuti, uvalimo mu kruti..
Treba biti veliki i kad se gubi, a zeljo je dokazao da to nije.
Hu iz ju?
Izvadit ćemo te iz shoopka, pa smekšaj malo, vidim da ti ne paše to što si krut, odma te na agresivu i caps prebaci...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Postat ces i ti Robijas vedrane, vedranee, vedraneeeMarsal je napisao/la: "Vezano za jučerašnja dešavanja, sve što se desilo na stadionu dokumentirali su policijski službenici. Prema licima će biti poduzete odgovarajuće mjere i radnje u zavisnosti od povrede koja je počinjena. Da li je u pitanju prekršaj ili neka druga radnja, to će ovisiti od aktivnosti koje se trenutno poduzimaju. Sve je dokumentirano i protiv lica će biti poduzete mjere i radnje", rekla je Aldina Ahmić, glasnogovornica MUP-a ZDK-a.
Dobit će Kjosevski 6-12 mjeseci uslova.Kakva liga, pa ovo niđe na svijetu nema.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
BadrHari je napisao/la: Postat ces i ti Robijas vedrane, vedranee, vedraneee![]()

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Drina ima solidan tim. Dobra premija od komsijske uprave Drininim igracima ih moze dovesti do boljeg plasmana na tabeli.Memara je napisao/la:Nisi jedini, Siroki zaista los u zadnje vrijeme.Sabinho je napisao/la:Zasto imam osjecaj da ce Siroki kiksati i da ce Zeljo otici u Evropu?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Upucujes takve rijeci meni a i Tuzli kao bastionu antifasizma, iz kojeg su krenuli u oslobodjenje Sarajeva u 2.svj. ratu kao i u zadnjem. Ti ne da nemas argumente, ti ne poznajes ni historijske cinjenice. Vidis iza mene stoje i argumenti i historijske cinjenice, sta iza tebe stoji? Da ti kazem, nista. Zbog toga, tvoj egoizam ne poznaje granice a povezan je sa kompleksom vise vrijednosti, koji je psihološki samoodbrambeni mehanizam kod kojeg se osjećanje superiornosti neke osobe suprotstavlja osjećanju inferiornosti te osobe, ili ga prikriva. Pitaj cika Adlera.
Nema veze, dok se ne suocis sam sa sobom i ne prihvatis moc argumenata kao relevantno mjerilo "situacije", dozivljavat ces ovakve verbalne nokaute. Dotad
i
[/quote]
Moram malo da branim Sarajlijice. http://****.info/wp/wp-content/upload ... .48.53.jpg
Nema veze, dok se ne suocis sam sa sobom i ne prihvatis moc argumenata kao relevantno mjerilo "situacije", dozivljavat ces ovakve verbalne nokaute. Dotad

Moram malo da branim Sarajlijice. http://****.info/wp/wp-content/upload ... .48.53.jpg

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Moram malo da branim Sarajlijice. http://****.info/wp/wp-content/uploads/2016/04/Slika-zaslona-2016-04-19-u-15.48.53.jpgMMM je napisao/la:Upucujes takve rijeci meni a i Tuzli kao bastionu antifasizma, iz kojeg su krenuli u oslobodjenje Sarajeva u 2.svj. ratu kao i u zadnjem. Ti ne da nemas argumente, ti ne poznajes ni historijske cinjenice. Vidis iza mene stoje i argumenti i historijske cinjenice, sta iza tebe stoji? Da ti kazem, nista. Zbog toga, tvoj egoizam ne poznaje granice a povezan je sa kompleksom vise vrijednosti, koji je psihološki samoodbrambeni mehanizam kod kojeg se osjećanje superiornosti neke osobe suprotstavlja osjećanju inferiornosti te osobe, ili ga prikriva. Pitaj cika Adlera.
Nema veze, dok se ne suocis sam sa sobom i ne prihvatis moc argumenata kao relevantno mjerilo "situacije", dozivljavat ces ovakve verbalne nokaute. Dotadi

Koja stranica je u pitanju?
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- Evolve
- Kontakt:
Igramo losije, istina, al svi igraju ispod svojih mogucnosti trenutno. Teske su noge, kraj sezone, puno utakmica zbijeno. U nas dosta ozljedjenih iz prvih 11. Citava obrana doslovni nam je ozljedjena, citava. Jedno je sigurno, moramo sve dobit do kraja za EL.Sabinho je napisao/la:Drina ima solidan tim. Dobra premija od komsijske uprave Drininim igracima ih moze dovesti do boljeg plasmana na tabeli.Memara je napisao/la:Nisi jedini, Siroki zaista los u zadnje vrijeme.Sabinho je napisao/la:Zasto imam osjecaj da ce Siroki kiksati i da ce Zeljo otici u Evropu?
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Djecak od 50tak godina?Probisvjet je napisao/la:Jarane jesi li vidio da ga je pljunuo onaj djecak i ko je zapalio baklju? Ha? Odakle Lendricu upaljac u fudbalskoj uniformi?LockScroll je napisao/la:Probisvjet je napisao/la: Kako pet, neki su zasluzili visegodisnje suspenzije bavljenja fudbalom. Lendric, krosevski, Blagojevic![]()
Za sve postoji povod, pljuvanje Krosevskog, napad na Mulalica i Karica, gadjanje svih igraca i pokusaj publike da se obracuna sa igracima itd.
Da svega toga nije bilo ja bih se s tobom slozio, ali ovako ne mogu
Sent from my K00G using Tapatalk
TRAFIKA JE OBEĆANA I ONA MORA BITI!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sarajevo Horde Bog I carsija!High je napisao/la:TRAFIKA JE OBEĆANA I ONA MORA BITI!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Je li te to @joker90 vodio na istočnu tribinu?MuhamedTM je napisao/la:Sarajevo Horde Bog I carsija!High je napisao/la:TRAFIKA JE OBEĆANA I ONA MORA BITI!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ala se izlupa, sineRafael30 je napisao/la:Ovaj Rudar je ravaku koju Borac maže kad želi. Oni igraju za Borac, otkinuli po 2 boda Slaviji i Vitezu, pustili Borac kuci, a taj isti Borac ih izbacio iz lige prije dvije godine kad je pustio Travnika u BL.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Jok taj je jos ljut izgleda.High je napisao/la:Je li te to @joker90 vodio na istočnu tribinu?MuhamedTM je napisao/la:Sarajevo Horde Bog I carsija!High je napisao/la:TRAFIKA JE OBEĆANA I ONA MORA BITI!
Rođaci su bordo boje, amidze isto tako! Zalutali jadnici

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Za ova desavanja u Zenici nemam komentar. U stvari imam, sve je tu jasno, nema se sta posebno reci. Divljaci, orangutani, neandertalci, prasumski ljudi. I zapravo nisu ljudi uopste. Cuj ti to, udarati covjeka ni krivog ni duznog i raniti ga, sad mu se za zdravlje brinu strucnjaci... Ja budale... I bacati baklju medju ljude u teren. Pa jel' taj lendric ili ko vec normalan, da nekome sprzi lice, jedno je baciti na prazan teren, sasvim drugo medju zbijene ljude na tribini. I na tribini se teze kretati, ukoliko bi neko htio pobjeci da ga baklja ne pogodi, nego na terenu. A onaj kromanjonac sa stolicom skace, urla, dere se, zavija, k'o stoka neka, majmun pravi.
Suspenzija, onom sto je udario dozivotna, ostalim po par godina, kasa vehabija sa sugavice da se isprazni za par miliona KM, i pitanje da li ce se opametiti. Jеbo ih njihov isil i “izginucemo“.
Sto je najgore, ovi forumasi “plave vehabije“ se povampirile pa jos brane onakve seljacke postupke njihovih nazovi igraca
O zivote
Suspenzija, onom sto je udario dozivotna, ostalim po par godina, kasa vehabija sa sugavice da se isprazni za par miliona KM, i pitanje da li ce se opametiti. Jеbo ih njihov isil i “izginucemo“.
Sto je najgore, ovi forumasi “plave vehabije“ se povampirile pa jos brane onakve seljacke postupke njihovih nazovi igraca

Ma gdje ce biti golem. Pa evo, vidio si sta kaze @pipikurvetina, samo bi da nas izbace, majcicu li im...JohnCleese je napisao/la:Zar Zeljo nije golem ?
Pa bolestan, vidis da je zreo za psihijatrije, toliko smo mu mi zadali glavobolja, izgubio razum razmisljajuci o Banjaluckom Velikanu iz Platonove i zavideci Mu. Zao mi ga pomalo, ali sta bi sad, psihijatar i to je to, ja sam tu nemocan. A i ne bih da se bavim njegovim problemom.Raonffa je napisao/la:Ti bi radi ispadanja Borca halalio i Europu, jelde?PipiDugaCarapa je napisao/la:Ma zbog čega moramo? Nema ništa od Europe, to je gotovo. Treba Borac sad i treći put izbaciti iz lige kada nam je omogućena ta privilegija.![]()
Ma bolan zaklati, pa onda u tribine i nastaviti klati, genocid, i tako ste genocidna rasa, to vam je u krvi, klati i ubijati...High je napisao/la:Pa onda je malo što ga je hinjski šaketao u lice. Čuj pljunuti velikog Kosovskog, i to pred svima. Trebao mu je ovaj uzvratiti kakvom palijom ili sjekirom, zašto šake?
Zadnja izmjena: PiromanBL, dana/u 05 maj 2016, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Prestani pisati idiotske komentare.PiromanBL je napisao/la:Ma bolan zaklati, pa onda u tribine i nastaviti klati, genocid, i tako ste genocidna rasa, to vam je u krvi, klati i ubijati...High je napisao/la:Pa onda je malo što ga je hinjski šaketao u lice. Čuj pljunuti velikog Kosovskog, i to pred svima. Trebao mu je ovaj uzvratiti kakvom palijom ili sjekirom, zašto šake?
MuhamedTM je napisao/la:
Jok taj je jos ljut izgleda.
Rođaci su bordo boje, amidze isto tako! Zalutali jadnici
Šarnut ću mu ja koju.

PiromanBL je napisao/la: Ma bolan zaklati, pa onda u tribine i nastaviti klati, genocid, i tako ste genocidna rasa, to vam je u krvi, klati i ubijati...
Brao........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.