FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bleki
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bleki » 05 maj 2016, 19:33

Besic je napisao/la:
fico je napisao/la:Pa j.ebem ja mater Hurtiću ako odmorni Amer ne dobije priliku na desnom krilu umjesto kockara. Također, Emerson kakav god da je bolji je na poziciji ofanzivnog veznog od kockara, nezainteresovanog bezobraznika, p.ičke koja se krije iza protivničkih igrača...
Mislim da će sredina sa Rustemovićem i Mihojevićem biti sasvim čvrsta i solidna.
:thumbup:

Baj d vej

Hurtić poprilično šupljira u svojoj priči , kaže sve je do igrača , ko se kako zalaže na treningu taj će igrati. Prvo ne vjerujem da se Cezar , Hamza ili Deni zalažu manje od Šeelta , drugo ovaj se ne zalaže na fakin utakmici pred celim svetom hej vidimo nismo ćoravi .Pitam se kako to opravdava ?Imali iko od tih novinara da postavi kakvo pitanje , a da nije šta mislite o protivniku.
reko si bekicu da te ne citiram, ali moram...svaka ti dala na ovome sto si napisao..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 maj 2016, 19:33

uNbx je napisao/la:@PitarBordo
Yebiga, nije majka klela sina što se kladio, nego što se vadio. :lol:
Taman smo se fino rasporedili, ti na Zapadu, ja na Istoku. Širimo propagandu. :lol: Mada, nije isključeno da ću se zadesit na najvećoj tribini, u slučaju da mi @Totti locira ovo jedno devojče koje je viđeno tamo. :beba:

@Sabinho
Ja vazda kažem ako mi se nešto ne sviđa, pa taman da smo u 20-0-0 streak-u. Ti što čekaju nečiji kiks kako bi pljuvali nekog, u najmanju ruku ne poznaju fudbal. A i lahko je bit general poslije bitke. Kritika je najplodonosnija onda kad su rezultati povoljni, ili kad ide dobro. To važi za sve, ne samo za fudbal ili sport.
Brate nisam mislio na tebe vjeruj mi. Eto vidjeces ali fazon je sto nece ti likovi dobiti priliku jer i da izgubimo u Tuzli to nije kiks a Olimpika cemo dobiti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bleki
Kontakt:

Post Postao/la bleki » 05 maj 2016, 19:44

pitic je napisao/la:
pitic je napisao/la:Vrijeme je da se krene nadam se putem 3 mjesta, a možda i 2 mjesta :mrgreen:

2 - 1 za FKS
Vidim dosta ste bili zabrinuti tokom utakmice. Rekao sam vam već prije utakmice tačan rezultat :mrgreen: Preuzeo sam trenutno rezultatsku krunu od Higha :mrgreen: I nakon ove utakmice još ne znamo kojim smo putem krenuli da li putem 3 ili 2 mjesta :mrgreen:

Okić, Harba čupaju živce znam sve tako nam je trenutno. Nema se šta na igru tima reći razbili smo ih puno šuteva i bruku šansi i ako treba priznati da su i oni igrali sa nekim veoma čudnim sastavom. Važno je da su bobice tu za mir u kući koji je potreban do utakmice sa Slobodom.

@Bleki

Po nekom načinu pisanja vidi se da si treba, sada da li si Denijeva treba, drugarica, švalerka, stara ljubav, prva ljubav totalno nam je svejedno, ali previše smaraš. 2 utakmice su do kraja i trenutno nas boli racku za Denija vidiš da smo u borbi za Evropu i to nam je jedino bitno. Kada završi sezona onda ćemo se baviti full igračkim kadrom, stručnim štabom i upravom u punom kapacitetu, a do tada ne steži nas. Barem se strpi makar 11 dana.

Šta kaže jedan na tribini nakon jednog Duljinog lošeg poteza Duljaaaaaaaa jel još vrijediš 2 mil eura :urnebes: :urnebes:

Idemo dalje...

Kao prvo Deni ima zarucnicu koju ste uredno pljuvali na sve nacine, bez razloga....Kao drugo, sto god da jesam nikad neces saznati ...a kao trece tako mi je svejedno sto vas nesto boli i sto vas smaram..jer smarate i vi mene sa konstantim pljuvanjem bez konkretnih razloga, a pravite se ludi da ne vidite o cemu se zapravo radi...sretno vam bilo

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 maj 2016, 19:49

THEC je napisao/la:hoce li nas to napustiti Amer Bekic na zalost nekih forumasa ovdje :D...vidim i na TM-u pise da mu ugovor istice, a eno neki lik na infu tvrdi da ode negdje u Tursku
Iz tvojih usta u bozije usi
Samo Sarajevo

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 maj 2016, 19:51

Aco reaguj!!!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 maj 2016, 19:52

kanarinac je napisao/la:
THEC je napisao/la:hoce li nas to napustiti Amer Bekic na zalost nekih forumasa ovdje :D...vidim i na TM-u pise da mu ugovor istice, a eno neki lik na infu tvrdi da ode negdje u Tursku
Iz tvojih usta u bozije usi
:rol: :rol: :kralj:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 05 maj 2016, 19:53

Zalosna juce posjeta na utakmici,ocekivao sam standardno 2-3 milje,koji su uvijek tu...

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 05 maj 2016, 19:55

bleki je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ma Simeunovica ni na treningu nema,u zemlju propao,samo ti Krampa ostaje :lol: :lol:
ne lupaj gluposti..!! sigurno ti treniras umjesto njega..
Je.bo te on u pakas,zajedno s Krampom i oboicom brazilaca :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 maj 2016, 19:56

PAPE1 je napisao/la:Zalosna juce posjeta na utakmici,ocekivao sam standardno 2-3 milje,koji su uvijek tu...
srijeda buraz, radni dan, **** od protivnika, prije rezultata s drugih tekmi juče bili smo u ****....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 maj 2016, 19:59

:plac: :plac: :plac: :plac:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 maj 2016, 20:01

Da je meni tako #9 pa

:opaopa: :opaopa: :opaopa:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 maj 2016, 20:17

uNbx je napisao/la:
:plac: :plac: :plac: :plac:
ma mozda nece nigdje ali fakat na TM-u pise da mu sad istice ugovor pa me sve to buni, a ima clanak sa klixa po kojem bi njegov ugovor tek nekad 2017. trebalo da istekne, haj ga sad znaj :D
Pyro is not a crime !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 maj 2016, 20:19

Haj ga znaj kad zuka uređuje tm

Nego THEC imal kakvih naznaka oko Obradovića i imal insajerskih oko sastava u subotu .

bleki
Kontakt:

Post Postao/la bleki » 05 maj 2016, 20:23

Sabinho je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:[MEDIJIMA]: Nešto ste se ušutili, niste li? Sad nema senzacionalističkih i bombastičnih naslova samo zato jer su u pitanju vaši "miljenici". Obični ste plaćenici, marionete i od sad je i naš odnos prema vama, "objektivnim" medijima, drugačiji. Sjetit ćete se da udarite na ime FK Sarajevo raznoraznim "udarnim" naslovima, lažima i izmišljotinama, sve za klik više, na štetu imena FK Sarajevo i Hordi Zla - tu smo, čekamo vas. A dotad, dobro upamtite riječi s parole.
slika
Slazem se ali i mi smo kumovali svemu ovome. Nakon svakog kiksa ovdje su se razvijale nove teorije; Ovaj alkoholicar, ovaj ovo, ovaj ono, onaj zlistavlja Kouadia itd. Sve sto se kod nas desava deesava se i u Zrinjskom, Zelji, Slobodi ali oni nakon kiksa ne pocinju sa tim pricama vec se baziraju na teren dok je kod nas odmah cirkus. Igraci su iste pameti u svakom nasem klubu samo su navijaci konkurentskih klubova pametniji od nas.

:thumbup: pametnom dosta

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 maj 2016, 20:25

Besic je napisao/la:Haj ga znaj kad zuka uređuje tm

Nego THEC imal kakvih naznaka oko Obradovića i imal insajerskih oko sastava u subotu .
jedini insajder oko sastava je @bega medjutim urijetko i on pise na infu jer je svojevremeno rekao da ga banuju 2 mjeseca ako sa Jesicem ne osvojimo titulu :lol: :lol: pa eto blizi se kraj sezone i valjda se sprema za ban :D...a sto se Obradovica tice navodno smo nekog napadaca iz lige zavrsili, ime je bilo napisano(nazalost nisam na vrijeme vidio :D) pa je post vrlo brzo prepravljen kao eto malo je pozurio sa informacijama al 90 % je nas, a ja da budem iskren nekako mislim da bi to mogao biti Obradovic, mlad je, istice mu ugovor pa ne vidim ko je idealniji od njega iz ove lige da dodje kod nas

edit: mozda Dilaver umjesto Sevke :lol: :lol:
Pyro is not a crime !

bleki
Kontakt:

Post Postao/la bleki » 05 maj 2016, 20:45

DenchiNL je napisao/la:
bleki je napisao/la:
Besic je napisao/la:Al se lik provlači pa ni povrede ni kartoni ni suspenzije ni treneri pa ništa ga ne može uništit :lol: al eto valjda nas Hurta obraduje kad se postavi pitanje na pressu ; kako stojite sa povredama ? Hurta : svi su tu osim Berberovica koji ima neke probleme i Okica koji je pokidao križne ligamente koljena na treningu .
ili kaze simeunovic se ne trudi ne treninzima ...jer ema sta drugo da kaze....hurticuuuu lazoveeee...
dobro ba bleki jarane , igrat će u sljedećem klubu ba :thumbup: :wave:

pa naravno da hoce jer tamo nece biti legende hurtica

bleki
Kontakt:

Post Postao/la bleki » 05 maj 2016, 20:48

Besic je napisao/la:
bleki je napisao/la:
Besic je napisao/la:Kuda idu ljudi kao jaaaaa
¸

isti level
Pusti ti mene , jesi li prenio poruku Deniu što sam ti rekao ?
Deni nije p..cka ...

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 05 maj 2016, 20:51

DenchiNL je napisao/la:
PAPE1 je napisao/la:Zalosna juce posjeta na utakmici,ocekivao sam standardno 2-3 milje,koji su uvijek tu...
srijeda buraz, radni dan, **** od protivnika, prije rezultata s drugih tekmi juče bili smo u ****....
Ma znam,uvijek se ima neki razlog da se ne ide,takav smo mi narod,imamo 2-3 milje navijaca i to je to,ovi ostali cekaju da budemo Real pa da dodju a to se nikad nece desiti,jos bi i tada nasli nesto da im ne stima...

bleki
Kontakt:

Post Postao/la bleki » 05 maj 2016, 20:53

Besic je napisao/la:Darija ohani malo , prasni se nekad :mrgreen:
Besicu, ne budi bezobrazan..nisam Darija...al nije ni vazno ...ohanut cu kad prestanete vrijedati bez razloga Denija i sve sto je vezano uz njega

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 maj 2016, 20:55

Ne znam fakat sto ste zapeli za Denija? Momak je svoje odradio dok je igrao, ne kazem da jd prekucao ali je eto u debiju zabio odmah i nakon toga izveden iz igre na poluvremenu kao i na svakoj drugoj utakmici sto je plod Jesicevog amaterskog i sablonskog vodjenja ekipe. Ne zamjeram bilo kojem igracu lose igre kod Jesica jer je sistem bio takav da je samo golman mogao briljirati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MostarskiSin, Proximic i 19 gostiju.