Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 05 maj 2016, 16:28

mcmanaman je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Izgleda da Sturridge opet neće od početka igrati. Žena neki insider... Ako je istina, pocinjem vjerovati da je istinita ona prica da Klopp želi natjerati (čitaj orjerati) Daniela da napusti Liverpool.
Ne znam sta da mislim, njega fakat gotivim, a s druge strane je činjenica da se doktor bas i ne uklapa u Jugenov stil...
Kako se to ne uklapa, pa zabija golove redovno sto mu je o zadatak... Prica kako se ne trudi jer ne trci ko Milner pada u vodu jer covjek nije spojio 2mj u zadnje 2 godine od povreda, logicno da je prisutan strah kod igraca.
Ako ne bude igrao redovno to samo znaci da je nesto prigovorio Klopu sto ovaj ne podnosi pa ga iz inata ostavlja iako je za 2 klase ispred svih ostalih napadaca. Ako Sturridge bude napustao klub mora se dovesti rasni napadac obavezno... I da ga ne prodaju Arsenalu, Cityu, i sl. to bi bio autogol samo takav
Ne brinem se puno oko tih prica oko odlaska vjerujem da klopp zna sta radi, nazalost ovi odlasci i neizvjesnost kako ce tim izgledati je posljedica ovih promjena trenera. Realno je da ce promjena biti e sad za nadati se nece biti kao prosli put kad se rodgers izgubio negdje na pola puta.
Ja nesto sumnjam da cemo mi i naredne sezone biti nesto puno bolji jer sa ovim timom se tesko nesto veliko moze napraviti a ako dode puno novih igraca dok se oni uigraju moglo bi biti kasno, ja mislim da bi klopp trebao pokusati zadrzati sto vise igraca koji mu se bar nekako uklapaju i dovestj par pojacanja. Očekujem da ce chelsea, man city i united mijenjati dosta s obzirom da im novi treneri tek dolaze i trebalo bi to od samog starta sezone pokušati iskoristiti zato mozda ne bi bilo lose i ako ne izborimo europu.
Veceras ne znam sta bi ocekivao, prilicno los rezultat iz prve utakmice za liverpool, ipak znajuci ko je na golu i ko je u odbrani tesko je očekivati da ce biti 2-0 i da ce biti srece da se ne primi gol.
You are someone else I am still right here

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 05 maj 2016, 16:50

mcmanaman je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Izgleda da Sturridge opet neće od početka igrati. Žena neki insider... Ako je istina, pocinjem vjerovati da je istinita ona prica da Klopp želi natjerati (čitaj orjerati) Daniela da napusti Liverpool.
Ne znam sta da mislim, njega fakat gotivim, a s druge strane je činjenica da se doktor bas i ne uklapa u Jugenov stil...
Kako se to ne uklapa, pa zabija golove redovno sto mu je o zadatak... Prica kako se ne trudi jer ne trci ko Milner pada u vodu jer covjek nije spojio 2mj u zadnje 2 godine od povreda, logicno da je prisutan strah kod igraca.
Ako ne bude igrao redovno to samo znaci da je nesto prigovorio Klopu sto ovaj ne podnosi pa ga iz inata ostavlja iako je za 2 klase ispred svih ostalih napadaca. Ako Sturridge bude napustao klub mora se dovesti rasni napadac obavezno... I da ga ne prodaju Arsenalu, Cityu, i sl. to bi bio autogol samo takav
Sve to stoji, ali je činjenica da on nije tip igrača kakve Klopp voli.
Ja lično molim boga da ostane, zdrav i u formi Daniel, nije nista lošiji igrač od recimo Higuaina. Bar meni nije.
Iako zabija, Daniel ne igra defanzivu i skroz rijetko pritišće pritivnicku odbranu. Ja sam mišljenja da pored ovih pressera moraš imati i umjetnika, ali vidjecemo sta Klopp misli. Večeras kontam 3-1. A u finalu gubimo na penale.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Fearless
Kontakt:

Post Postao/la Fearless » 05 maj 2016, 19:19

Koja euforija na temi. :mrgreen: Nisam puno pratio ovaj Villareal tokom sezone i mogu reci da su me negativno iznenadili prosli cetvrtak, da je Liverpool bio malo hrabriji mogao se izboriti povoljan rezultat. Tesko da oni ponove onako losu igru, tako da ce za prolaz veceras trebati puno srece.
You'll Never Walk Alone!!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 maj 2016, 19:45

Favoriti smo za pobjedu, ali ne i prolaz. Jedno je sigurno, Liverpool se nikada ne otpisuje. Anfield će da gori, borimo se za finale i mislim da možemo proći dalje!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 05 maj 2016, 19:47

Čemu panika ljudi dragi pa nismo 5-0 izgubili u prvoj tekmi :crazy:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 maj 2016, 19:49

Mignolet, Clyne-Lucas-Lovren-Moreno, Can-Milner, Lallana-Firminho-Coutinho, Sturidge.
Mislim da bi ovo bilo idealno. :salut:

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 05 maj 2016, 19:52

slika

Can kreće od prve minute.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

Tona
Kontakt:

Post Postao/la Tona » 05 maj 2016, 19:53

Idemo ovo proć ekipa! :)
YNWA!
76ERS!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 05 maj 2016, 20:00

Dobro, moracemo napasti pa i opravdan sastav ali ako ne zabijemo u prvom poluvremenu bice problema sa ovakvim veznim redom (Can poslije povrede i Milner). Villareal je opasan iz kontri, greske u napadu svesti na minimum, da se ne ponovi Dortmund gdje Cou gubi loptu na 25m od njihovog gola i onda puče kontra i mi primimo.

Naravno prolaz je u igri, minus je nadoknadiv.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

jabuka
Kontakt:

Post Postao/la jabuka » 05 maj 2016, 20:00

Idemo Redsiiii velika utakmica pred nama. Nadam se prolasku u finale. Come on you mighty redsssss
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 maj 2016, 20:03

Siguran sam da Can ne bi igrao da nije 100% spreman, tako da nema problema. Veliki + za Liverpool i ekipu. Volio bih da je Lucas počeo umjesto Tourea ali šta je tu je. Idemoooo!!! :opaopa:

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 05 maj 2016, 20:09

Noga je spremna al' kondiciono ne znam da li ce izdrzati svih 90 min. sam znas kakav je Kloppov stil, puno trke, rada i presinga.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 05 maj 2016, 20:09

Huh. Nervozan sam kao prve bračne noći.
Kocka je bačena

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 05 maj 2016, 20:17

Da sam nesto optimistican,iskreno, i nisam. Ali valjda me iznenade veceras.Samo da to bude manje stresno od prethodnog europskog domaceg meca
Joint_fc

jabuka
Kontakt:

Post Postao/la jabuka » 05 maj 2016, 20:29

Kakva ludnica ispred stadiona.. pa vidite li ove klipove po netu? Nevjerovatno. Ovo samo Redsi mogu!!!
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.

Liverbird
Kontakt:

Post Postao/la Liverbird » 05 maj 2016, 20:31

slika

THE FAMOUS KOPITES :ljepota:

Nešto imam osjećaj da će i večeras biti neka utakmica koju je za zdravlje bolje ne gledati, ali eto, it's the Liverpool way.

YNWA momci, pa da pobjede
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 05 maj 2016, 20:43

Hendo je napisao/la:Huh. Nervozan sam kao prve bračne noći.
:rol: :rol: :rol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 05 maj 2016, 20:44

Najjaca postava trenutno, na poluvremenu ako bude potrebe Benteke u slucaju da moramo ganjat gol ili Allen da malo smiri situaciju i poveze sve kao kad je usao protiv Dortmunda.
Uvjeren sam u pobjedu a sto se ti ce prolaza vidjet cemo kao sto Lovren rece nakon Dortmunda nista nije gotovo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 05 maj 2016, 20:51

Moro sam se natjerat 5 piva popit da opustim nerve. Nadam se prolazu...rezultat me ne interesuje nit hicel bit produzeci nit penali.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 05 maj 2016, 21:13

Tooooooooooooooooooooooo. Hajmo momci.
Kocka je bačena

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.