¸Besic je napisao/la:Kuda idu ljudi kao jaaaaa
isti level
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
¸Besic je napisao/la:Kuda idu ljudi kao jaaaaa
Pusti ti mene , jesi li prenio poruku Deniu što sam ti rekao ?bleki je napisao/la:¸Besic je napisao/la:Kuda idu ljudi kao jaaaaa
isti level
Majkl je napisao/la:Stvarno je Okic katastrofa bio,ja ne znam sta mu bi.Harba moze proci danas jos da mu je ona usla u drugom bio bi eurogol.Imali smo sansi nije to lose bilo generalno,**** oni su dosli ratereceni a mi smo morali ,ali generalno nije bilo lose.nukleusmember je napisao/la:joj okicha ha ha ha ha ma marsh vishe u 100 pm zajedno sa harbom pa niste ni za podgrmecha,joj ovo che me rajvo u ludnicu strpati jednog dana 100%
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nema ih. Znam ih nekoliko koji cekaju prvi Hurticev kiks da pametuju.uNbx je napisao/la:Da je bogdo prethodna generacija ostavljala ovako srce na terenu kao ova, gdje bi im kraj bio... Imam zamjerki što se tiče jučerašnje utakmice, ali sad nije vrijeme za to, nek smo mi tri boda nekako upisali. Sad se okrenut narednoj tekmi.
P.S. Nadam se samo da je svima konačno jasno da Hurtić još nije zreo za vođenje prvog tima, pogotovo kroz čitav ciklus ( pripreme, evropa, 1/2 sezona, pripreme i nastavak). Na stranu 8-0-1 omjer, na kojem mu čestitam svakako, ali nekih stvari se mora kutarisat. To je jedna strana medalje, druga je ta da bi ga potrošili jako brzo. Nije nikad kasno za njega, za par godina ga očekujem na kormilu.
Kako i da osvojimo 4 boda u dvije utakmice a široki 6 isti broj bodova ćemo imati i opet smo 4 mjesto i opet moramo čekati kup ne znam kako sa bodom mi u europi osim ako široki ne kiksa jednu tekmu.fico je napisao/la:Bod iz tuzle nas vodi 100% u Evropu. Ako izgubimo onda navijamo za Slobodu u Kupu.
Besic je napisao/la:Fleki Bleki ili kako se vec zoves prenesi svom cimeru Simeunovicu da slomi nogu jednom igraču na treningu . Skontat će sam kome.
hahaha...bekicu ti si legenda..nije deni takav igrac za razliku od nekih....i nije mi cimer..saznat ces sve u svoje vrijeme
lahko, Zrinjski ne izgubi na domacem terenu od Slobode i treci smo radi boljeg omjera sa Slobodomsekac je napisao/la:Kako i da osvojimo 4 boda u dvije utakmice a široki 6 isti broj bodova ćemo imati i opet smo 4 mjesto i opet moramo čekati kup ne znam kako sa bodom mi u europi osim ako široki ne kiksa jednu tekmu.fico je napisao/la:Bod iz tuzle nas vodi 100% u Evropu. Ako izgubimo onda navijamo za Slobodu u Kupu.
¸???...koja konstatacija...majko mila...dino doveo harbu koji se ne trudi i ne zalaze i to je ok..pa stvarno ne razumijem ko tu koga j..berecepivedik je napisao/la:harba nema danas prolaz definitivno, ali nije uopste stvar u harbi koji je igrao danas, vec problem se vuce jos od samog dolaska harbe u sarajevo, njegovog nezalaganja kako na treninzima, na kondicionom planu, njegovim momentima kada je u igri, stice se dojam da haris cega posljednji zvizduk protiv olimpica i da ide iz fks, on vjeruje da vrijedi vise od fks, a mi znamo da nije vrijedan prvih 11, igrac poput njega nam definitivno ne treba, nije bio niti ce ikada biti prevaga na nasu stranu. hvala mu za ovu polusezonu, gol protiv veleza i zelimo mu svu srecu u nastavku karijere.Majkl je napisao/la:Stvarno je Okic katastrofa bio,ja ne znam sta mu bi.Harba moze proci danas jos da mu je ona usla u drugom bio bi eurogol.Imali smo sansi nije to lose bilo generalno,**** oni su dosli ratereceni a mi smo morali ,ali generalno nije bilo lose.nukleusmember je napisao/la:joj okicha ha ha ha ha ma marsh vishe u 100 pm zajedno sa harbom pa niste ni za podgrmecha,joj ovo che me rajvo u ludnicu strpati jednog dana 100%
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
fico je napisao/la:Pa j.ebem ja mater Hurtiću ako odmorni Amer ne dobije priliku na desnom krilu umjesto kockara. Također, Emerson kakav god da je bolji je na poziciji ofanzivnog veznog od kockara, nezainteresovanog bezobraznika, p.ičke koja se krije iza protivničkih igrača...
Mislim da će sredina sa Rustemovićem i Mihojevićem biti sasvim čvrsta i solidna.
ne lupaj gluposti..!! sigurno ti treniras umjesto njega..RedEvil je napisao/la:Ma Simeunovica ni na treningu nema,u zemlju propao,samo ti Krampa ostaje![]()
ili kaze simeunovic se ne trudi ne treninzima ...jer ema sta drugo da kaze....hurticuuuu lazoveeee...Besic je napisao/la:Al se lik provlači pa ni povrede ni kartoni ni suspenzije ni treneri pa ništa ga ne može uništital eto valjda nas Hurta obraduje kad se postavi pitanje na pressu ; kako stojite sa povredama ? Hurta : svi su tu osim Berberovica koji ima neke probleme i Okica koji je pokidao križne ligamente koljena na treningu .
cuj to..a oni u talu...FrancescoTotti je napisao/la:Ja nemam nista protiv Hurte, al imam protiv Okica .
dobro ba bleki jarane , igrat će u sljedećem klubu bableki je napisao/la:ili kaze simeunovic se ne trudi ne treninzima ...jer ema sta drugo da kaze....hurticuuuu lazoveeee...Besic je napisao/la:Al se lik provlači pa ni povrede ni kartoni ni suspenzije ni treneri pa ništa ga ne može uništital eto valjda nas Hurta obraduje kad se postavi pitanje na pressu ; kako stojite sa povredama ? Hurta : svi su tu osim Berberovica koji ima neke probleme i Okica koji je pokidao križne ligamente koljena na treningu .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.