FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bleki
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bleki » 05 maj 2016, 18:50

Besic je napisao/la:Kuda idu ljudi kao jaaaaa
¸

isti level

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 maj 2016, 18:53

bleki je napisao/la:
Besic je napisao/la:Kuda idu ljudi kao jaaaaa
¸

isti level
Pusti ti mene , jesi li prenio poruku Deniu što sam ti rekao ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

bleki
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bleki » 05 maj 2016, 18:54

Majkl je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:joj okicha ha ha ha ha ma marsh vishe u 100 pm zajedno sa harbom pa niste ni za podgrmecha,joj ovo che me rajvo u ludnicu strpati jednog dana 100%

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Stvarno je Okic katastrofa bio,ja ne znam sta mu bi.Harba moze proci danas jos da mu je ona usla u drugom bio bi eurogol.Imali smo sansi nije to lose bilo generalno,**** oni su dosli ratereceni a mi smo morali ,ali generalno nije bilo lose.

generalno bilo je "odlicno"...boze sacuvaj...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 maj 2016, 18:54

uNbx je napisao/la:Da je bogdo prethodna generacija ostavljala ovako srce na terenu kao ova, gdje bi im kraj bio... Imam zamjerki što se tiče jučerašnje utakmice, ali sad nije vrijeme za to, nek smo mi tri boda nekako upisali. Sad se okrenut narednoj tekmi.

P.S. Nadam se samo da je svima konačno jasno da Hurtić još nije zreo za vođenje prvog tima, pogotovo kroz čitav ciklus ( pripreme, evropa, 1/2 sezona, pripreme i nastavak). Na stranu 8-0-1 omjer, na kojem mu čestitam svakako, ali nekih stvari se mora kutarisat. To je jedna strana medalje, druga je ta da bi ga potrošili jako brzo. Nije nikad kasno za njega, za par godina ga očekujem na kormilu.
Nema ih. Znam ih nekoliko koji cekaju prvi Hurticev kiks da pametuju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 05 maj 2016, 19:00

fico je napisao/la:Bod iz tuzle nas vodi 100% u Evropu. Ako izgubimo onda navijamo za Slobodu u Kupu.
Kako i da osvojimo 4 boda u dvije utakmice a široki 6 isti broj bodova ćemo imati i opet smo 4 mjesto i opet moramo čekati kup ne znam kako sa bodom mi u europi osim ako široki ne kiksa jednu tekmu.
Sarajevo ljubavi moja!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 maj 2016, 19:01

@PitarBordo
Yebiga, nije majka klela sina što se kladio, nego što se vadio. :lol:
Taman smo se fino rasporedili, ti na Zapadu, ja na Istoku. Širimo propagandu. :lol: Mada, nije isključeno da ću se zadesit na najvećoj tribini, u slučaju da mi @Totti locira ovo jedno devojče koje je viđeno tamo. :beba:

@Sabinho
Ja vazda kažem ako mi se nešto ne sviđa, pa taman da smo u 20-0-0 streak-u. Ti što čekaju nečiji kiks kako bi pljuvali nekog, u najmanju ruku ne poznaju fudbal. A i lahko je bit general poslije bitke. Kritika je najplodonosnija onda kad su rezultati povoljni, ili kad ide dobro. To važi za sve, ne samo za fudbal ili sport.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bleki
Kontakt:

Post Postao/la bleki » 05 maj 2016, 19:03

Besic je napisao/la:Fleki Bleki ili kako se vec zoves prenesi svom cimeru Simeunovicu da slomi nogu jednom igraču na treningu . Skontat će sam kome.

hahaha...bekicu ti si legenda..nije deni takav igrac za razliku od nekih....i nije mi cimer..saznat ces sve u svoje vrijeme

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 maj 2016, 19:06

sekac je napisao/la:
fico je napisao/la:Bod iz tuzle nas vodi 100% u Evropu. Ako izgubimo onda navijamo za Slobodu u Kupu.
Kako i da osvojimo 4 boda u dvije utakmice a široki 6 isti broj bodova ćemo imati i opet smo 4 mjesto i opet moramo čekati kup ne znam kako sa bodom mi u europi osim ako široki ne kiksa jednu tekmu.
lahko, Zrinjski ne izgubi na domacem terenu od Slobode i treci smo radi boljeg omjera sa Slobodom
Pyro is not a crime !

bleki
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bleki » 05 maj 2016, 19:09

recepivedik je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:joj okicha ha ha ha ha ma marsh vishe u 100 pm zajedno sa harbom pa niste ni za podgrmecha,joj ovo che me rajvo u ludnicu strpati jednog dana 100%

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Stvarno je Okic katastrofa bio,ja ne znam sta mu bi.Harba moze proci danas jos da mu je ona usla u drugom bio bi eurogol.Imali smo sansi nije to lose bilo generalno,**** oni su dosli ratereceni a mi smo morali ,ali generalno nije bilo lose.
harba nema danas prolaz definitivno, ali nije uopste stvar u harbi koji je igrao danas, vec problem se vuce jos od samog dolaska harbe u sarajevo, njegovog nezalaganja kako na treninzima, na kondicionom planu, njegovim momentima kada je u igri, stice se dojam da haris cega posljednji zvizduk protiv olimpica i da ide iz fks, on vjeruje da vrijedi vise od fks, a mi znamo da nije vrijedan prvih 11, igrac poput njega nam definitivno ne treba, nije bio niti ce ikada biti prevaga na nasu stranu. hvala mu za ovu polusezonu, gol protiv veleza i zelimo mu svu srecu u nastavku karijere.
¸???...koja konstatacija...majko mila...dino doveo harbu koji se ne trudi i ne zalaze i to je ok..pa stvarno ne razumijem ko tu koga j..be

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 maj 2016, 19:12

Ja pljujem dok nije kasno , a kasno bi moglo biti poslije Olimpica
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

bleki
Kontakt:

Post Postao/la bleki » 05 maj 2016, 19:13

fico je napisao/la:Pa j.ebem ja mater Hurtiću ako odmorni Amer ne dobije priliku na desnom krilu umjesto kockara. Također, Emerson kakav god da je bolji je na poziciji ofanzivnog veznog od kockara, nezainteresovanog bezobraznika, p.ičke koja se krije iza protivničkih igrača...
Mislim da će sredina sa Rustemovićem i Mihojevićem biti sasvim čvrsta i solidna.

najbolje desno krilo DENI SIMEUNOVIC

bleki
Kontakt:

Post Postao/la bleki » 05 maj 2016, 19:15

RedEvil je napisao/la:Ma Simeunovica ni na treningu nema,u zemlju propao,samo ti Krampa ostaje :lol: :lol:
ne lupaj gluposti..!! sigurno ti treniras umjesto njega..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 maj 2016, 19:19

a jesmo doveli krila rodila nas majka, ne možeš od njih 5 napravit jedno da valja....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 maj 2016, 19:19

hoce li nas to napustiti Amer Bekic na zalost nekih forumasa ovdje :D...vidim i na TM-u pise da mu ugovor istice, a eno neki lik na infu tvrdi da ode negdje u Tursku
Pyro is not a crime !

bleki
Kontakt:

Post Postao/la bleki » 05 maj 2016, 19:21

Besic je napisao/la:Al se lik provlači pa ni povrede ni kartoni ni suspenzije ni treneri pa ništa ga ne može uništit :lol: al eto valjda nas Hurta obraduje kad se postavi pitanje na pressu ; kako stojite sa povredama ? Hurta : svi su tu osim Berberovica koji ima neke probleme i Okica koji je pokidao križne ligamente koljena na treningu .
ili kaze simeunovic se ne trudi ne treninzima ...jer ema sta drugo da kaze....hurticuuuu lazoveeee...

bleki
Kontakt:

Post Postao/la bleki » 05 maj 2016, 19:24

FrancescoTotti je napisao/la:Ja nemam nista protiv Hurte, al imam protiv Okica .
cuj to..a oni u talu...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 maj 2016, 19:24

bleki je napisao/la:
Besic je napisao/la:Al se lik provlači pa ni povrede ni kartoni ni suspenzije ni treneri pa ništa ga ne može uništit :lol: al eto valjda nas Hurta obraduje kad se postavi pitanje na pressu ; kako stojite sa povredama ? Hurta : svi su tu osim Berberovica koji ima neke probleme i Okica koji je pokidao križne ligamente koljena na treningu .
ili kaze simeunovic se ne trudi ne treninzima ...jer ema sta drugo da kaze....hurticuuuu lazoveeee...
dobro ba bleki jarane , igrat će u sljedećem klubu ba :thumbup: :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 maj 2016, 19:31

Darija ohani malo , prasni se nekad :mrgreen:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 maj 2016, 19:32

Molim administraciju da ukloni trenutno najveceg trola na forumu @blekija (btw moj komsija je imao kucnog ljubimca blekija)!!!
Mislim da je prevrsio svaku mjeru sa pricom o Deniju,jer tema nije isti nego fks. Znam i da vecina vas isto misli.
Hvala

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 maj 2016, 19:32

Daj @aco ukloni ovog Denijevog drekavca molim te! Deset puta mu je receno da ide na opste, da ne smara ovdje.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, MaroonBjelave, napoleon72, Tarapi i 60 gostiju.