Kako pet, neki su zasluzili visegodisnje suspenzije bavljenja fudbalom. Lendric, krosevski, BlagojevicLockScroll je napisao/la:Voljeli bi vi da bude po pet utakmica svakom igracu i po pet milja kazne, jelde? ali nece biti tako zivi bili pa vidjeli ...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Kako pet, neki su zasluzili visegodisnje suspenzije bavljenja fudbalom. Lendric, krosevski, BlagojevicLockScroll je napisao/la:Voljeli bi vi da bude po pet utakmica svakom igracu i po pet milja kazne, jelde? ali nece biti tako zivi bili pa vidjeli ...

Za sve postoji povod, pljuvanje Krosevskog, napad na Mulalica i Karica, gadjanje svih igraca i pokusaj publike da se obracuna sa igracima itd.
Da svega toga nije bilo ja bih se s tobom slozio, ali ovako ne mogu
1921'
ja mislim da te treba poslati na hladjenje 7 dana, pregrijao si se...PipiDugaCarapa je napisao/la:Lendrić je uzeo baklju i bacio je van stadiona kako delegat ne bi primijetio te da Čelik ne bi dobio kaznu. Svjestan je da grcaju u dugovima i zbog toga je gospodski postupio.
ironicnost te gusi ko dobrog forumasa

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, zasto ga ne bi spomenuo kad ti dolazis kao navijac Sarajeva i kazes da igraca Zelje treba suspedovati do kraja zivota... E jesi objektivan u pmZip je napisao/la: Sta bi bilo da jednom ne spomenes FkS?
Treba da se stidis poteza igraca svog tima. Jos ga treba u repku poslati kao nagradu sto je moron

- Probisvjet
- Kontakt:
Jarane jesi li vidio da ga je pljunuo onaj djecak i ko je zapalio baklju? Ha? Odakle Lendricu upaljac u fudbalskoj uniformi?LockScroll je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Kako pet, neki su zasluzili visegodisnje suspenzije bavljenja fudbalom. Lendric, krosevski, BlagojevicLockScroll je napisao/la:Voljeli bi vi da bude po pet utakmica svakom igracu i po pet milja kazne, jelde? ali nece biti tako zivi bili pa vidjeli ...![]()
Za sve postoji povod, pljuvanje Krosevskog, napad na Mulalica i Karica, gadjanje svih igraca i pokusaj publike da se obracuna sa igracima itd.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gusi njega sto ne spava kako treba zadnjih dana pa se osjeti i po pisanju na forumu 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ma ova bagra koju zovu igračima želje nije sankcionisana kad je trebalo i onda im se osladilo udarilo im u glavu...
sablja ne zna ništa drugo reć osim "morate ginut"....i ovo je rezultat....treba im neko objasniti da je takmičenje u FUDBALU...
a ne ko je veći isfrustrirani papčić....
tačno im na čehri vidiš da ne znaju šta čine od muke, treba i znati podnijeti poraz dostojanstveno...fairplay, džentlmenska igra itd.
ali to se iz kuće(kluba) nosi tako da..........šta očekivati....
sablja ne zna ništa drugo reć osim "morate ginut"....i ovo je rezultat....treba im neko objasniti da je takmičenje u FUDBALU...
tačno im na čehri vidiš da ne znaju šta čine od muke, treba i znati podnijeti poraz dostojanstveno...fairplay, džentlmenska igra itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zasluzio je majmunSlevinKelevra je napisao/la:Pa, zasto ga ne bi spomenuo kad ti dolazis kao navijac Sarajeva i kazes da igraca Zelje treba suspedovati do kraja zivota... E jesi objektivan u pmZip je napisao/la: Sta bi bilo da jednom ne spomenes FkS?
Treba da se stidis poteza igraca svog tima. Jos ga treba u repku poslati kao nagradu sto je moron

Nek se nauci ponasati, a bila bi i dobra lekcija za druge mlade igrace kad bi ga se drasticno kaznilo..
Ko se ljuti, uvalimo mu kruti..
Treba biti veliki i kad se gubi, a zeljo je dokazao da to nije.
- Probisvjet
- Kontakt:
Slazem se da ima uticaja negativno vaspitanje igraca od Sablje. Pa samim istupom ih navodi na zlo. Pogini. udari, glavom u glavu, zemljoradnicka zadruga....jbg. popucali igraci od takve taktike.DenchiNL je napisao/la:ma ova bagra koju zovu igračima želje nije sankcionisana kad je trebalo i onda im se osladilo udarilo im u glavu...
I pored svega gajim simpatije prema Sablji.

Znas i ti sam da je to laz... Al neka..SlevinKelevra je napisao/la:
Ma, znamo mi da se ti nadas.
Ja se recimo nadam da ce dobiti nesto blazu kaznu, i nauciti nesto o profesionalizmu. Veca je megatalenat, a nasoj repki ce trebati ovakav golman za nekoliko godina... Jer, na koga da se oslonimo da nam pravi reprezentativce? FK Sarajevo?Ugasili bi se do sada, da o vama zavisimo....

@Papy kakvi su ono naslovi na tvom portalu
Cuj kaze FSRS izlazi iz mraka
Sad svi hoce putem Kosova. Shvatite kosovo je drzava a rs to nijeeeeeee.
Doduse lijepo je to sanjati i zamisljati kako vam napad predvodi Zlatan Ibrahimović

Cuj kaze FSRS izlazi iz mraka

Doduse lijepo je to sanjati i zamisljati kako vam napad predvodi Zlatan Ibrahimović

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Taman ljudi skupise za europsku grbavicu pare,valja sada kazne placati... 

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
LockScroll je napisao/la:
napad na mulalica i karica se desio nakon udaranja kjosevskog, bogicevica, blagojevica na terenu..
Zasto imam osjecaj da ce Siroki kiksati i da ce Zeljo otici u Evropu?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Evolution87
- Kontakt:
vidi se da je kjosevski išao u žiš hahahha
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ma brate nemamo vise nikakve sanse. Siroki ima 0,01 posto sanse da ce kiksati u Zvorniku. Nema veze tamam da odmorimo ovo ljeto.Sabinho je napisao/la:Zasto imam osjecaj da ce Siroki kiksati i da ce Zeljo otici u Evropu?

Zna Drina biti opasna.arelinho je napisao/la:Ma brate nemamo vise nikakve sanse. Siroki ima 0,01 posto sanse da ce kiksati u Zvorniku. Nema veze tamam da odmorimo ovo ljeto.Sabinho je napisao/la:Zasto imam osjecaj da ce Siroki kiksati i da ce Zeljo otici u Evropu?![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ne znaš ti kako je kad se u Zvorniku nafurajuarelinho je napisao/la:Ma brate nemamo vise nikakve sanse. Siroki ima 0,01 posto sanse da ce kiksati u Zvorniku. Nema veze tamam da odmorimo ovo ljeto.![]()

vedoz je napisao/la:Ne znaš ti kako je kad se u Zvorniku nafurajuarelinho je napisao/la:Ma brate nemamo vise nikakve sanse. Siroki ima 0,01 posto sanse da ce kiksati u Zvorniku. Nema veze tamam da odmorimo ovo ljeto.![]()
![]()

To se jednom desi. Ne moze dva puta.

Nisi jedini, Siroki zaista los u zadnje vrijeme.Sabinho je napisao/la:Zasto imam osjecaj da ce Siroki kiksati i da ce Zeljo otici u Evropu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.