FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 05 maj 2016, 16:15

Locust je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Dobro ba odvadite malo momak nema kila viska, samo je zavaljen na stranu koja mu ne lezi, a i bezze mu se nabio pritisak cifre od 4 mil i trake...malo ga sad svi primjecuju, cuvaju, duplaju...
Totalno je glupo gurat ga po lijevoj strani i da ide na centarsut, ako je momak jaci u 1-na-1 i sutiranju...
Pa sjetite se evropskih tekmi i derbija pod kodrom...sta zna igrat protiv minhengladbacha i galate a ne zna protiv mladosti?
Ja sam tebi vec jednom objasnio da je covjek desnjak I to nema hefta. Il si troll il imas pamcenje ko kokos.

Stomacina je nedopustiva, strasno.
onda je do mene, a ne znam kako ali činilo mi se da je ljevak...zaboravi da sam išta rekao....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 maj 2016, 16:16

revolt je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Deremo guzove sisatom gmazu i Olimpiku i casno zavrsavamo drugi. Sloboda pusi od nas i Zrinjskog i zavrsava cetvrta a Radnik osvaja Kup i Sloboda zajedno sa komsinicama ostaje bez icega. :pray: :urnebes:
bio bi zadovoljan tim raspletom :thumbup:
Nakon toga bi Husic imao srceparajuci istup u medijima gdje bi rekao da nema podrsku gradske uprave i kako mu nisu dali obecanih 2 mil KM. I kako ide da razmisli da li napusta Slobodu ili ostaje.
Trebamo ga nahvatati na Tusnju kao Robija Edisa i istipati ga po sisama dok ne pomodre.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 05 maj 2016, 16:18

Deremo guzove sisatom gmazu i Olimpiku i casno zavrsavamo drugi. Sloboda pusi od nas i Zrinjskog i zavrsava cetvrta a Radnik osvaja Kup i Sloboda zajedno sa komsinicama ostaje bez icega. :pray: :urnebes:
Zelja vecine nasih navijaca. Ali nesto sumnjam da ce biti tako. Al' kad bi tako ispalo, pa to bi ludnica bila brate. :njanjanja:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 maj 2016, 16:19

PitarBordo je napisao/la:Nama se cijela sezona nudi sama... Toliko su svi loši ostali u ligi... A mi nikako da kapitaliziram to...

Bolan u zadnjih 15 utakmica mi smo upisali samo 2 poraza i to nakon oba sudije suspendovane jer su direktno uticale na ishod utakmice...

Eto koliki smo levati... znači da smo samo jednu utakmicu (Zrinjski kući) pobjedili bili bi prvaci.
i to se naguzi i namiguje i to 5-6 put u sezoni....a nemaš čim fuc.kin Šefko se gura on će šatro....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2016, 16:20

Sabinho je napisao/la:Deremo guzove sisatom gmazu i Olimpiku i casno zavrsavamo drugi. Sloboda pusi od nas i Zrinjskog i zavrsava cetvrta a Radnik osvaja Kup i Sloboda zajedno sa komsinicama ostaje bez icega. :pray: :urnebes:
Znas koliko mi puca **** hoce li Sloboda izaci u Europu :D samo mi je Sarajevo bitno, jos bolje ako Zeljeznicar ne izadje jer ce izgubiti mnogo para sto ce i nama direktno olaksati situaciju da ostanemo najbolji BH klub i ostalo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 maj 2016, 16:25

MortemHz je napisao/la:
Znas koliko mi puca **** hoce li Sloboda izaci u Europu :D samo mi je Sarajevo bitno, jos bolje ako Zeljeznicar ne izadje jer ce izgubiti mnogo para sto ce i nama direktno olaksati situaciju da ostanemo najbolji BH klub i ostalo.
Bitno ih je demoralisati odmah na pocetku projekta kojeg vodi sisojedni stvor. Zbog qrcenja i baljezganja nezapamcenog za nasu ligu, mogli bi ostati bez icega. Kako oni sami kazu; "Samo bahato".
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 05 maj 2016, 16:28

Sabinho je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Bitno ih je demoralisati odmah na pocetku projekta kojeg vodi sisojedni stvor. Zbog qrcenja i baljezganja nezapamcenog za nasu ligu, mogli bi ostati bez icega. Kako oni sami kazu; "Samo bahato".
Jedino što je loše u ovom scenariju je to što je lištica ekipa koja ide umjesto Slobode, a ne mogu vala Slobodu mrziti više nego njih što jest jest.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 maj 2016, 16:29

Naravno da navijam za Slobodu u finalu jer cemo mozda zavisiti od njih za evropu a drago bi mi bilo i zbog Husrefa, voli covjek Sarajevo, malo je reci.
Malo lakse sa tim zeljama i predvidjanju raspada kod ostalih, nit imamo bolju ekipu ni situaciju trenutno od ostalih, a jos nismo ni evropu izborili. Nije sala na odmet ali bojim se da nam se na vrati ko sto jest u dosta slucajeva.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2016, 16:31

Sabinho je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Slazem se da je bolje ali uz duzno postovanje prema njima, oni nece biti ni blizu nas cak ni kad nasa djeca skolu zavrse.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 maj 2016, 16:46

Vala, draže bi mi bilo da Tuzlaci odu, nego lištičani, mada sumnjam da Sloboda može proć 1. QF...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 maj 2016, 18:11

aleksandar_veliki je napisao/la:Mene nema a vas krenulo :). Nego, ovaj vas mali Resic me danas odusevio. Potencijal veliki bar po onom prikazanom danas.
Nemoj si oskudan na riječima, de makar 2-3 rečenice... Btw hoće li biti kakvih šansi za video prenose kakve?
Samo Saraj'vo.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 05 maj 2016, 18:14

Zamisli kako je tek klubu za koji navija, kad je ovako nama koje samo posjecuje. :D
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 05 maj 2016, 18:16

Vidim da su se usutili i ovi nasi domaci pljuvaci....niko da pohvali momke koji se pred sakom publike ginuli na terenu isto kao sto su ginuli i protiv zelje i radnika i viteza i svih ovih utakmica pod vodstvom Hurtica.
Iskreno po meni jedna od najboljih utakmica naseg kluba ove sezone,gdje su stvarno pokazali karakter i psihicku snagu da se vrate nakon hladnog tusa.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 maj 2016, 18:20

Da je bogdo prethodna generacija ostavljala ovako srce na terenu kao ova, gdje bi im kraj bio... Imam zamjerki što se tiče jučerašnje utakmice, ali sad nije vrijeme za to, nek smo mi tri boda nekako upisali. Sad se okrenut narednoj tekmi.

P.S. Nadam se samo da je svima konačno jasno da Hurtić još nije zreo za vođenje prvog tima, pogotovo kroz čitav ciklus ( pripreme, evropa, 1/2 sezona, pripreme i nastavak). Na stranu 8-0-1 omjer, na kojem mu čestitam svakako, ali nekih stvari se mora kutarisat. To je jedna strana medalje, druga je ta da bi ga potrošili jako brzo. Nije nikad kasno za njega, za par godina ga očekujem na kormilu.
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 05 maj 2016, 18:25, ukupno mijenjano 2 puta.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

High

Post Postao/la High » 05 maj 2016, 18:25

Jesu li bolji Željini? :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 maj 2016, 18:25

Šteta što Hadžić nije malo stariji...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 05 maj 2016, 18:26

Besic je napisao/la:Šteta što Hadžić nije malo stariji...
Nea veze treba ga gurnut ima da bude Lukaku sina mi :salut:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 maj 2016, 18:28

aleksandar_veliki je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Mene nema a vas krenulo :). Nego, ovaj vas mali Resic me danas odusevio. Potencijal veliki bar po onom prikazanom danas.
Nemoj si oskudan na riječima, de makar 2-3 rečenice... Btw hoće li biti kakvih šansi za video prenose kakve?
Prenos protiv Njemacke ide na Eurosportu. Kazem ti, Resic unio zivost, zna lopze, pokretljiv. Sadiku potencijal, mozda malo mekan za stopera ali igra glavom, dobar skok, pametan. Hadzic na krilu ne dolazi do izrazaja, puno opasniji je kao spic... Prepali su se momci...
Ja nekako od Hadžića najviše očekujem, samo da se fino razvije i da ga niko ne tjera da preskače bitne stvari u razvoju... Hvala na informacijama. :thumbup:
Samo Saraj'vo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 maj 2016, 18:29

bojler je napisao/la:
Ma jok ba, šta ti je... Pojeli bi ga u PL. Prvo nek čeka prekomandu u juniore i tamo stekne iskustva, nek se boosta fizički, pa onda pomalo u prvi tim.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 maj 2016, 18:30

uNbx je napisao/la:
bojler je napisao/la:
Ma jok ba, šta ti je... Pojeli bi ga u PL. Prvo nek čeka prekomandu u juniore i tamo stekne iskustva, nek se boosta fizički, pa onda pomalo u prvi tim.
Šta je reć, ima li šta da se ja i ti ne slažemo. Osim tog ogavnog avatara. :D
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], bosnas_, keli, Pena, zagorski i 62 gosta.