Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Chinaglia
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Chinaglia » 05 maj 2016, 14:45

JEDAN JE FARAON

slika

tale07
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tale07 » 05 maj 2016, 14:47

PitarBordo je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:ali cu samo dodati da ekonomiju cijele BiH koja je na klimavim nogama drzi dijaspora.
Totalna neistina, više od pola tog novca koji dolazi "s vana" ustvari zarađuju npr. domaći freelanceri (uključujući evo recimo mene), samo što se to pripisuje toj nekoj dijaspori, jer našim glupavim agencijama sve što dolazi iz vana je "od dijaspore", ostatak komentara ti neću ni komentarisati jer si samog sebe pobio. :salut:
Pa da ti prijavis porez na svoju zaradu agencijama bi bilo lakse ;) a ovu sto si provalio vise od pola bolje izbrisi, smijat ce ti se raja ;)

Sent from my MI 4W using Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la PitarBordo » 05 maj 2016, 14:52

tale07 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:ali cu samo dodati da ekonomiju cijele BiH koja je na klimavim nogama drzi dijaspora.
Totalna neistina, više od pola tog novca koji dolazi "s vana" ustvari zarađuju npr. domaći freelanceri (uključujući evo recimo mene), samo što se to pripisuje toj nekoj dijaspori, jer našim glupavim agencijama sve što dolazi iz vana je "od dijaspore", ostatak komentara ti neću ni komentarisati jer si samog sebe pobio. :salut:
Pa da ti prijavis porez na svoju zaradu agencijama bi bilo lakse ;) a ovu sto si provalio vise od pola bolje izbrisi, smijat ce ti se raja ;)

Sent from my MI 4W using Tapatalk
Prijavim ja porez, nisam ja kao ovi što pozivaju na kršenje zakona i ne plaćanje RTV taksi, prevoznih karti i čega već, ali svejedno to sve ide u taj novac "s vana" koji na kraju dobije u medijima lejbl "dijaspora".
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 maj 2016, 14:54

slana_krv je napisao/la:OK ti si upravu
Hvala. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 maj 2016, 14:55

A onda na scenu stupaju Sarajevski "objektivni" mediji :lol:
Nakon završetka utakmice na zapadnoj tribini, gdje su bili domaći navijači, i na travnjaku došlo je do nereda, odnosno sukoba među igračima i jednom osobom koje nije trebala biti na terenu, zatim bacanja stolica i baklji u teren, napada na članove stručnog štaba FK Željezničar koji su bili na tribini.

U Odjelu za javnost MUP-a ZDK istakli su da ne znaju da li će neko od aktera nereda na tribinama i travnjaku biti i krivično procesuiran.
Nimukajet o (ne)profesionalnosti i bahatosti inicijatora samih nemilih scena.

Kjosevski heroj, a ne zlocinac. Samo je pokusao istjerati sa terena jednu osobu koja nije trebala biti na terenu. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 05 maj 2016, 14:56

Beduin je napisao/la:A onda na scenu stupaju Sarajevski "objektivni" mediji :lol:
Nakon završetka utakmice na zapadnoj tribini, gdje su bili domaći navijači, i na travnjaku došlo je do nereda, odnosno sukoba među igračima i jednom osobom koje nije trebala biti na terenu, zatim bacanja stolica i baklji u teren, napada na članove stručnog štaba FK Željezničar koji su bili na tribini.

U Odjelu za javnost MUP-a ZDK istakli su da ne znaju da li će neko od aktera nereda na tribinama i travnjaku biti i krivično procesuiran.

Kjosevski heroj, a ne zlocinac. Samo je pokusao istjerati sa terena jednu osobu koja nije trebala biti na terenu. :urnebes:
A zaboravljaš spomenuti da ga je pljunuo. Al ne čudi me od vas ništa. :kafa:
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 05 maj 2016, 15:01

Sarajevski kanton zakida cijelu Federaciju, a ne samo Tuzlanski kanton. Ko god se ne distancira, on presutno podrzava ovakvu politiku u Sarajevu, podrzava diskriminaciju gradjana Bosne i Hercegovina, radi protiv drzave Bosne i Hercegovine i njen je najveci neprijatelj. Ocekujem od istinskih patriota iz ovog grada da se ograde od ovoga i da pokazu nacionalno jedinstvo :!:
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 maj 2016, 15:04

newborn je napisao/la:
Beduin je napisao/la:A onda na scenu stupaju Sarajevski "objektivni" mediji :lol:

A zaboravljaš spomenuti da ga je pljunuo. Al ne čudi me od vas ništa. :kafa:
Nisam fakat to vidio, daj mi video? Medjutim ni to nije opravdanje za onakvo saketanje. Ustvari, ako vec nije mogao obuzdati emocije, Boze moj, onda ces snositi posljedice. Ali ne i da novinati toliko budu pristrasni, da nemaju damu osuditi takvu neprofesionalnost.
Al' ne cudi me nista od vas. :kafa:

PS. Jel' ovo istina?
Direktor Čelika u svojoj izjavi je naveo da je Mulalić eksplicite odbio doći u ložu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 05 maj 2016, 15:05

Otkud svima to da je radnik ALBE pljunuo golmana, gdje ste to pronasli ili vidjeli ?

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 maj 2016, 15:06

zenica159 je napisao/la:Otkud svima to da je radnik ALBE pljunuo golmana, gdje ste to pronasli ili vidjeli ?
Ma, ja... Kjosevski iz cista mira udario lika. :roll: :puke:

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 05 maj 2016, 15:10

SlevinKelevra je napisao/la:
zenica159 je napisao/la:Otkud svima to da je radnik ALBE pljunuo golmana, gdje ste to pronasli ili vidjeli ?
Krosevski :lol:

slika
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 05 maj 2016, 15:12

Rinuka je napisao/la:

slika
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 05 maj 2016, 15:14

Pa dobro kako ti znas da on to nije uradio isfrustriran porazom od 10 puta jeftinije ekipe ? Mislim imate li neki video dokaz, fotografiju bilo sta osim price ovog divljaka koji je hinjski udario momka koji je okrenut leđima ?
Zadnja izmjena: zenica159, dana/u 05 maj 2016, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 05 maj 2016, 15:14

Rinuka je napisao/la:

slika
Veca AP gang ! :bow:
Lendra preuzeo UC, Blagojević primljen u Fedeltu Frottu. :lol:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 05 maj 2016, 15:18

Boli vas k.urac sto nema Evrope kad imate svog Mile Pehara, heroja !!! :opaopa:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 maj 2016, 15:19

zenica159 je napisao/la: Pa dobro kako ti znas da on to nije uradio isfrustriran porazom od 10 puta jeftinije ekipe ? Mislim imate li neki video dokaz, fotografiju bilo sta osim price ovog divljaka koji je hinjski udario momka koji je okrenut leđima ?
Pises gluposti i ides glavom kroz zid. Bilo je jasno da gubimo tekmu puno prije kraja, pa nije bilo nikakvih grubosti na terenu, startova i sl. Cak su se igraci korektno pozdravili na kraju. Jasno je da je ovaj lik uradio nesto ( a u zapisniku stoji da je pljunuo) kako bi dodatno isprovocirao (ne bi bilo prvi put u Zenici) i dobio je po nosu. Potez naseg igraca ne odobravam, i sigurno je da ce debelo popusiti, ali nije udario covjeka iz cista mira.
Uostalom, vidjeli smo reakciju tribina prema Mulalicu iako je covjek mirno sjedio i samo htio da izadje. Stoka :puke:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 05 maj 2016, 15:24

Kjosevski je šošon bezmudni,dvije godine zabrane minimalno,.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 05 maj 2016, 15:27

A onaj celo sto udara policajca, pa kad krenu policajac prema njemu pobjeze :urnebes: isto jedno 10tak utakmice zabrana kao i ovom golmanu i to je to

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 05 maj 2016, 15:29

zenica159 je napisao/la: Pa dobro kako ti znas da on to nije uradio isfrustriran porazom od 10 puta jeftinije ekipe ? Mislim imate li neki video dokaz, fotografiju bilo sta osim price ovog divljaka koji je hinjski udario momka koji je okrenut leđima ?
Pises gluposti i ides glavom kroz zid. Bilo je jasno da gubimo tekmu puno prije kraja, pa nije bilo nikakvih grubosti na terenu, startova i sl. Cak su se igraci korektno pozdravili na kraju. Jasno je da je ovaj lik uradio nesto ( a u zapisniku stoji da je pljunuo) kako bi dodatno isprovocirao (ne bi bilo prvi put u Zenici) i dobio je po nosu. Potez naseg igraca ne odobravam, i sigurno je da ce debelo popusiti, ali nije udario covjeka iz cista mira.
Uostalom, vidjeli smo reakciju tribina prema Mulalicu iako je covjek mirno sjedio i samo htio da izadje. Stoka :puke:
Kako tog istog Mulalica, koji je sjedio u opremi FK Zeljeznicara na tribini sa simpatizerima NK Celika niko nije ruzno pogledao 95 minuta? Ne opravdavam napad na Edisa ali njemu mjesto na zapadu nije, kao sto je vec neko napisao sumnjam da bi se na Grbavici neko u obiljezjima NK Celika bolje proveo... Ako vec spominjes stoku spomeni i osobe koje predstavljaju FK Zeljeznicar na terenu, mada mislim da je ''stoka'' preblag naziv za one pecinare :D

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 maj 2016, 15:29

na vasu zalost zvanicni zapisnik kaze da je kjosevski prvo pljunut od strane ovog radnika pa ga je on zatim udario
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.