FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 maj 2016, 14:07

Na utakmici kadeta protiv Austrije. :D
slika

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 05 maj 2016, 14:09

Dzemal Vardić i Abdulah Ibraković.

Abudlah je bio tu da odradi tekstualni prijenost za ss.ba
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 05 maj 2016, 14:13

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 05 maj 2016, 14:22

Jel me ovo @rajevosa (ili kako vec), zeza? -_-
Ta ne da ma'ka culaaa :P
Znaci, Slo nas pusta ovo kolo, mi Olimpic zadnje - Vucovi ostaju, mi u Evropi, Slo Kup i Evropa :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 maj 2016, 14:23

[MEDIJIMA]: Nešto ste se ušutili, niste li? Sad nema senzacionalističkih i bombastičnih naslova samo zato jer su u pitanju vaši "miljenici". Obični ste plaćenici, marionete i od sad je i naš odnos prema vama, "objektivnim" medijima, drugačiji. Sjetit ćete se da udarite na ime FK Sarajevo raznoraznim "udarnim" naslovima, lažima i izmišljotinama, sve za klik više, na štetu imena FK Sarajevo i Hordi Zla - tu smo, čekamo vas. A dotad, dobro upamtite riječi s parole.
slika

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 05 maj 2016, 14:52

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:ali mi smo sezonu zijanili na malim utakmicama (Rudar,Mladost, Željo, Travnik).**** ti baksuze :twisted:
Ispravio sam ti post :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :thumbup: Dooobar :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 maj 2016, 15:00

SiouxLukavac je napisao/la:[MEDIJIMA]: Nešto ste se ušutili, niste li? Sad nema senzacionalističkih i bombastičnih naslova samo zato jer su u pitanju vaši "miljenici". Obični ste plaćenici, marionete i od sad je i naš odnos prema vama, "objektivnim" medijima, drugačiji. Sjetit ćete se da udarite na ime FK Sarajevo raznoraznim "udarnim" naslovima, lažima i izmišljotinama, sve za klik više, na štetu imena FK Sarajevo i Hordi Zla - tu smo, čekamo vas. A dotad, dobro upamtite riječi s parole.
slika

:thumbup:
Pyro is not a crime !

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 05 maj 2016, 15:05

Samo mirno i hrabro u Tuzlu. Bice na noz, standardno kad gostuje najveci klub u drzavi na stadionu koji nije nikad pehara vidio, ali pametnom igrom mozemo do pobjede. Vrijeme je da se naplate svi pehovi i promasaji ove sezone.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 maj 2016, 15:07

SiouxLukavac je napisao/la:[MEDIJIMA]: Nešto ste se ušutili, niste li? Sad nema senzacionalističkih i bombastičnih naslova samo zato jer su u pitanju vaši "miljenici". Obični ste plaćenici, marionete i od sad je i naš odnos prema vama, "objektivnim" medijima, drugačiji. Sjetit ćete se da udarite na ime FK Sarajevo raznoraznim "udarnim" naslovima, lažima i izmišljotinama, sve za klik više, na štetu imena FK Sarajevo i Hordi Zla - tu smo, čekamo vas. A dotad, dobro upamtite riječi s parole.
slika
Slazem se ali i mi smo kumovali svemu ovome. Nakon svakog kiksa ovdje su se razvijale nove teorije; Ovaj alkoholicar, ovaj ovo, ovaj ono, onaj zlistavlja Kouadia itd. Sve sto se kod nas desava deesava se i u Zrinjskom, Zelji, Slobodi ali oni nakon kiksa ne pocinju sa tim pricama vec se baziraju na teren dok je kod nas odmah cirkus. Igraci su iste pameti u svakom nasem klubu samo su navijaci konkurentskih klubova pametniji od nas.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 maj 2016, 15:13

Uzimamo slance. Svi u tz!!!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 maj 2016, 15:23

Sabinho je napisao/la:
slika
Slazem se ali i mi smo kumovali svemu ovome. Nakon svakog kiksa ovdje su se razvijale nove teorije; Ovaj alkoholicar, ovaj ovo, ovaj ono, onaj zlistavlja Kouadia itd. Sve sto se kod nas desava deesava se i u Zrinjskom, Zelji, Slobodi ali oni nakon kiksa ne pocinju sa tim pricama vec se baziraju na teren dok je kod nas odmah cirkus. Igraci su iste pameti u svakom nasem klubu samo su navijaci konkurentskih klubova pametniji od nas.
pa yebem ja tog novinara ako mu inspiraciju daje forum. satro objektivni a objektivnosti ni na mapi, sve i da se ne napise slovo na forumima opet bi oni nasli nacin da 'objektivno' popljuju Sarajevo, mislim jasno je za koga navija vecina urednika na portalima, osim **** ali eto i oni su pali pod taj utjecaj koji ocito postoji
Pyro is not a crime !

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 05 maj 2016, 15:33

THEC je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
slika
pa yebem ja tog novinara ako mu inspiraciju daje forum. satro objektivni a objektivnosti ni na mapi, sve i da se ne napise slovo na forumima opet bi oni nasli nacin da 'objektivno' popljuju Sarajevo, mislim jasno je za koga navija vecina urednika na portalima, osim **** ali eto i oni su pali pod taj utjecaj koji ocito postoji
Problem je sto 90% novinara i uzima informacije sa raznoraznih foruma(sjetimo se prelaznih rokova,kada su pojedini budale ispadali).
Ja prvi sam,iskreno,najvise kritikovao ovaj portal,a sada kada se pogledaju jucerasnja desavanja u Zenici(i ne damo to),jedini su objektivni bili i maltene hronoloski napisali desavanja.

A sto se portala **** tice,upravo su me oni i najvise razocarali.Sada je urednik neka zena i svi oni imaju slobodu da pisu,ali izgleda da im je uza specijalnost postala FK Sarajevo i kritikovanje iskljucivo FK Sarajevo.

Nisu se strumfete sa ovog portala bezveze zanogetale tamo...
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 05 maj 2016, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 maj 2016, 15:34

Sa druge strane Miljacke opet priča da je Sarajevo premiralo Čelik. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Tako ti je to, za njihov neuspijeh opet samo komšija kriv. :urnebes: Čudni neki ljudi.

Jako u Tuzlu biti će i gore cirkusa ubijeđen sam. Mržnja prema FKS nije ništa manja nego što je u Zenici.
SRETAN BROJ - 1725

High

Post Postao/la High » 05 maj 2016, 15:40

Bliži se finale Kupa Bosne i Hercegovine u kojem nećemo igrati, kao i završnica Lige u kojoj nemamo šanse za prvo mjesto. Šta mislite šta ćemo prije osvojiti, Kup ili Ligu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 maj 2016, 15:44

High je napisao/la:Bliži se finale Kupa Bosne i Hercegovine u kojem nećemo igrati, kao i završnica Lige u kojoj nemamo šanse za prvo mjesto. Šta mislite šta ćemo prije osvojiti, Kup ili Ligu?
Po nekom mom skromnom misljenju, mislim da imamo veliku priliku koju ne smijemo propustiti da ne osvojimo oba trofeja.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 maj 2016, 15:53

Al se zato sljedece godine setamo ligom. :kafa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 maj 2016, 16:02

Sabinho je napisao/la:Deremo guzove sisatom gmazu i Olimpiku i casno zavrsavamo drugi. Sloboda pusi od nas i Zrinjskog i zavrsava cetvrta a Radnik osvaja Kup i Sloboda zajedno sa komsinicama ostaje bez icega. :pray: :urnebes:
bio bi zadovoljan tim raspletom :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 05 maj 2016, 16:10

DenchiNL je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Deremo guzove sisatom gmazu i Olimpiku i casno zavrsavamo drugi. Sloboda pusi od nas i Zrinjskog i zavrsava cetvrta a Radnik osvaja Kup i Sloboda zajedno sa komsinicama ostaje bez icega. :pray: :urnebes:
Nakon toga bi Husic imao srceparajuci istup u medijima gdje bi rekao da nema podrsku gradske uprave i kako mu nisu dali obecanih 2 mil KM. I kako ide da razmisli da li napusta Slobodu ili ostaje.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 maj 2016, 16:11

revolt je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Nakon toga bi Husic imao srceparajuci istup u medijima gdje bi rekao da nema podrsku gradske uprave i kako mu nisu dali obecanih 2 mil KM. I kako ide da razmisli da li napusta Slobodu ili ostaje.
It's like a dejavu. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 05 maj 2016, 16:15

DenchiNL je napisao/la:
Najjači mogući rasplet. :D
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MSOZ101 i 33 gosta.