FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bojamora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bojamora » 05 maj 2016, 01:03

E što se mene tiče uopšte ne osuđujem ponašanje igrača poslije utakmice. Ne znam zašto moderatori puštaju da navijači drugih klubova pišu na ovoj temi. Igrači su pokazali koliko im je stalo do uspjeha kluba i impulsivno su reagovali na silne provokacije i radost domače publike zbog toga što največi klub u bih ne ide u europu. ja lično čak i ne podržavam saopštenje uprave a kamoli neke kazne za igrače. Uprava ako želi da nastavi dobrim putem kojim je krenula neka kazni jedinog krivca za neuspjeh koji nas je sve pogodio a to je Edis Mulalić i ako stvarno imalo voli Želju i ima obraza neka odmah podnese ostavku.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 05 maj 2016, 01:07

ZaboljegŽelju svaka cast.

TikTak igrac Zeljeznicara treba pustit da ga pljunu, igrac Zeljeznicara treba pustit da ga pogode bakljom I stolicom.
Onda kao profesionalac jos se izvinuti za sve to navedeno.
Razumijem da se treba ponasati kao sportista ali isto tako ima pravo da se brani.
Nemoj mi te pravedne price molim te, nas uvijek na noz docekaju.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 05 maj 2016, 07:45

Razočaran sam rezultatom. O drugim stvarima neću pisati jer su se dešavale i na drugim terenima i kod drugih ekipa.
Šteta što nam je sudija poništio čist gol, ali navikli smo da nas kradu čitavu sezonu. Evo nabrojacu utakmice koje se sjećam da smo oštaćeni. Radnik, uzeli naš aut i dali nam gol na kraju za pobjedu. Poništen čist gol u Širokom za našu pobjedu, onda protiv Zrinjskog gol pod prekršajem, prvi gol Slobode u KUP-u offside. Kasnije sam saznao da je sudija na utakmici rekao da je Bogičević udario loptu glavom i da nije bio offside. Kasnije u sudiskoj organizaciji na jednom sastanku je rečeno da je to greška i da je potignut neregularan gol. Ovaj Čelik je isti kao Velež od prije par sezona. Maksimalno zalaganje i požrtvovanost, sve je to ok ali da igraš tako čitavu sezonu, ali tri dana ranije onako se vući po terenu u Vitezu... ali nema veze.
Ja mislim da su naše šanse svedene na minimum za europu. Imamo neku računicu da Drina uzme bar bod Širokom i da na kraju imamo isto bodova kao Široki i da uz to Sloboda osvoji Kup.
Takođe nešto razmišljam o Mulaliću kako je bio miran čitavu utakmicu isto kao da on ima neku svoju kalkulaciju. To mi nije jasno i nije mijasno što će on kao trener ekipe na navijačkoj tribini?
Ako bar ne odemo u Europu da se bar hoće taj stadion srediti. Puno je ljubomornih ekipa na ovu akciju oko Grbavice, a svi bi volili da je tako i kod njih. Prvi ovaj Čelik pa Sarajevo pa onda ostali...
"Truth begins in lies."

Toreador1992
Kontakt:

Post Postao/la Toreador1992 » 05 maj 2016, 07:54

Sta reci za sve ono od jucer , jutro na poslu , los ko nikad do sad ljudi me gledaju kontaju sta mi je koda mi je neko umro a ne koda je Zeljo ozgubio, al dobro to mi i dodje kao smrt nekog , barem tako prihvatim. Mislim da bi na kraju sezone trebali se zahvaliti Djermanovicu, Zahirovicu i Bekricu i raskinuti ugovore. Trenera pod hitno promjenito , probati svim silama vratiti Amara i vratiti trofeje u Dolinu.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 maj 2016, 08:36

Bilo i proslo, nikada nam se jucerasnji dan ne ponovio. Imamo jos uvijek neke teoretske izglede za Evropu i ne trebamo se predavati. Ssmo je pitanje sa onakvom igrom mozemo li dobiti dvije preostale utakmice. Privesti sezonu kraju, dobro razmisliti o treneru i nazalost krenuti u novi igracki remont. Ako zelimo iskorak moramo imati i ekipu, sad je nemamo.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 05 maj 2016, 08:43

Jos davno napisa da je nas najlosiji dio kluba strucni stab koji ce nas kostati izlaska u evropu edis definitivno nije za prvog trenera povlaci neke amaterske i nerezonske poteze .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 05 maj 2016, 08:44

Sta pricate vi o strucnom stabu? Gdje smo bili na proljece hajde malo pogledajte tabelu pa cemo dalje pricati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 05 maj 2016, 09:04

Klub treba ostro da kazni Lendrica i Kjosevskog jer NIKO NIKADA neće biti iznad grba i dresa Željezničara.Gubili smo i prije, ali ne smije se kaljati ugled kluba.Mulalicu se zahvaliti, jer ova retorika POGINUT CU SA SVOJIM IGRACIMA nigdje ne vodi.Željo do groba.

Učiniti sve da se projekt EVROPSKA GRBAVICA nastavi.
Semper Fidelis

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 05 maj 2016, 09:15

Lendrić je nasrtao na zastitare i policiju, pljuvao navijace na zapadu i onda sve zacinio bakljom u gledaliste, sto nije tako radio kad je za Hajduk igrao, najgori je bio, Kjosevski i Blagojevic su male mace za njega kao i onaj ljakan iz Breze Dzenis
Opstanak moramo izboriti

sandro82
Kontakt:

Post Postao/la sandro82 » 05 maj 2016, 09:21

Nikad do sada nisam se ukljucio u raspravu ali nakon ovoga sinoc i nakon ovih komentara definitivno to je moja obaveza. Zbog ovih majmuna kojima je u interesu da se urusi atmosfera u klubu,dobro znate kako je Edis reagovao na prosla prozivanja pred derbi,pa mi smo tu da olaksamo njemu i igracima a ne da glumimo neku elitu. Svim forumasima koji misle da Veca i Ivan,nisu onako trebali reagovati,nadam se da ce im muska djeca ici na balet,i da ce toj istoj djeci postulat za zivot biti "ko tebe kamenom,ti ispusti sapun sto prije"... Nikome se ne izvinjavati za ovo,a zenicane podsjetiti kako je bilo u vrijeme Picuge kad su ih pred Grbavicom skidali sa drveca... eto toliko,i nadam se da me primate u PLAVU FAMILIJU...
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!

Sent from my K00G using Tapatalk

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 05 maj 2016, 09:34

sandro82 je napisao/la:Nikad do sada nisam se ukljucio u raspravu ali nakon ovoga sinoc i nakon ovih komentara definitivno to je moja obaveza. Zbog ovih majmuna kojima je u interesu da se urusi atmosfera u klubu,dobro znate kako je Edis reagovao na prosla prozivanja pred derbi,pa mi smo tu da olaksamo njemu i igracima a ne da glumimo neku elitu. Svim forumasima koji misle da Veca i Ivan,nisu onako trebali reagovati,nadam se da ce im muska djeca ici na balet,i da ce toj istoj djeci postulat za zivot biti "ko tebe kamenom,ti ispusti sapun sto prije"... Nikome se ne izvinjavati za ovo,a zenicane podsjetiti kako je bilo u vrijeme Picuge kad su ih pred Grbavicom skidali sa drveca... eto toliko,i nadam se da me primate u PLAVU FAMILIJU...

U familiju uvijek dobrodosao ali ne vrijedjaj nas koji ne razmisljamo kao ti. Mozes primjetiti da je ovdje mnogo vise momaka koji misle da se igraci Zelje ne smiju ponasati kao sto su se oni juce ponasali. Ukaljali su ime Svetinje i zbog toga moraju biti kaznjeni od strane kluba.

sandro82
Kontakt:

Post Postao/la sandro82 » 05 maj 2016, 09:57

Ne vrijedjam ja nikoga,druga stvar je ako se neko nadje u tim prozivkama. Vidi druze,jel tebi normalno iskulirati pljuvanje i vrijedjanje osobe koja nije fudbaler,ja sam 100 godina bio u fudbalu pa nikad u zivotu mi nije palo na pamet da reagujem nakon vrijedjanja protivnickog igraca,ili grupnog vrijedjanja sa tribina,ali brate da pri zavrsetku seta lik bez ikakvih oznaka i markera i kazu uposlenik kluba,pa sta je,nije Sahbaz iz nadrealista. Zasto nema izvinjenja iz Celika zbog lose organizacije? Kukaju za stolicama,a ko ih je odvalio? Ma daj,i sad ja treba da pljujem po Lendricu koji je branio nas dres i trenera,po Veci koji je branio svoje dostojanstvo,dres i trenera... izvini ali ja to tako vidim! De mi ti reci drugaciju argumentaciju,da su nasi prvi napravili belaj,pa ja cu ti reci,upravu si iz cista mira haos napravili,al ovako...

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 05 maj 2016, 10:08

Lendrić je Tito ispao, ja ne znam sto ga neki prozivaju i govore da je ukaljao sveti dres Zelje? Ja cu vam samo reci da gore i odvratnije publike i navijača od Zeničke nema na planeti, ko god je isao na gostovanja zna od cemu pricam, tolika bolesna mrznja sa njihove strane, te frustracije, vrijedjanja i provokacije prema nama nigdje ni blizu nisam dozivio, gori su 10x od Širokog, Borca, Slavije, Brotnja itd. Mislim da bi manje bili izvrjedjani na Palama 1993. godine da smo igrali protiv Karadjicevog tima nego od Zeničkih psihopata. Ovo je strasno smo dozivljavamo od tih bolesnika na svakom gostovanju, i mi a i Horde Zla znaju dobro o cemu pricam.
Volim te Zeljo!!!

kompas
Kontakt:

Post Postao/la kompas » 05 maj 2016, 10:26

zlatandr je napisao/la:Lendrić je Tito ispao, ja ne znam sto ga neki prozivaju i govore da je ukaljao sveti dres Zelje? Ja cu vam samo reci da gore i odvratnije publike i navijača od Zeničke nema na planeti, ko god je isao na gostovanja zna od cemu pricam, tolika bolesna mrznja sa njihove strane, te frustracije, vrijedjanja i provokacije prema nama nigdje ni blizu nisam dozivio, gori su 10x od Širokog, Borca, Slavije, Brotnja itd. Mislim da bi manje bili izvrjedjani na Palama 1993. godine da smo igrali protiv Karadjicevog tima nego od Zeničkih psihopata. Ovo je strasno smo dozivljavamo od tih bolesnika na svakom gostovanju, i mi a i Horde Zla znaju dobro o cemu pricam.
Potpisujem....

klej2
Kontakt:

Post Postao/la klej2 » 05 maj 2016, 10:27

samoposmatram je napisao/la:Za ovakvu mrlju je najvise odgovoran strucni stab na celu sa Mulalicem. Furat se na Chola je jedno, a dopustiti da agresivnost dovede do krivicnih djela pojedinih igraca je van svake pameti. Mrlju su nanjeli svi clanovi ekipe, jer su manje ili vise svi sudjelovali, znaci nije u pitanju pojedinac vec ekipa.

Nevidim nista dobro u nastavku saradnje sa Mulalicem, kao I sto vjerujem da u slucaju policijske prijave ce doci do suspenzije pojedinih igraca. Zao mi je Vedrana I Ivana, ali sto se kaze poslije ... nema kajanja.
ne podrzavam i ne opravdavam ponasanje nasih igraca danas, i treba ih klub kazniti, savez ce to svakako uciniti. ali, o kakvim krivicnim djelima ti pricas?

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 maj 2016, 10:35

Sramota. Ovo se ne smije dešavat. Vedrane na stranu tvoja mladost i još uvijk buntovnički način ali ti meni ne bi zaigrao duži period. Ali i navijači Čelika, ne znam koja je fora čupati stolice, ma daj.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

zaboljegzelju
Kontakt:

Post Postao/la zaboljegzelju » 05 maj 2016, 10:38

sandro82 je napisao/la:Nikad do sada nisam se ukljucio u raspravu ali nakon ovoga sinoc i nakon ovih komentara definitivno to je moja obaveza. Zbog ovih majmuna kojima je u interesu da se urusi atmosfera u klubu,dobro znate kako je Edis reagovao na prosla prozivanja pred derbi,pa mi smo tu da olaksamo njemu i igracima a ne da glumimo neku elitu. Svim forumasima koji misle da Veca i Ivan,nisu onako trebali reagovati,nadam se da ce im muska djeca ici na balet,i da ce toj istoj djeci postulat za zivot biti "ko tebe kamenom,ti ispusti sapun sto prije"... Nikome se ne izvinjavati za ovo,a zenicane podsjetiti kako je bilo u vrijeme Picuge kad su ih pred Grbavicom skidali sa drveca... eto toliko,i nadam se da me primate u PLAVU FAMILIJU...

Dobrodošao!

Slažem se u potpunosti sa svim što si napisao. Može Savez izmišljati kazne, ostali hejteri držati pridike o ponašanju igrača, ali ja sam PONOSAN NA NAŠE IGRAČE, što su stali ispred kluba, ispred trenera i što su pokazali da se na Želju ne udara!
|***Against Modern Football***|

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 maj 2016, 11:16

Kao neutralan navijac cestitam zeljinim navijacima na ispravnom pogledu . rjetke su stvari u nasoj zemlji gdje se ne staje iza svojih ma sta uradili . Cestitam vam , jer ono je bilo stvarno ludo neprofesionalno , ( iako razumjem njihovu nervozu i bjes zbog zadnja dva rezultata ) tako se ne ponasaju profesionalci . Jos jednom cesitam vecini manijaka.Zao mi je so ce savez koji trlja ruke lopovske zveknut kaznu zelji jer samo to znaju
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 maj 2016, 11:31

Pojedini komentari mi ovdje izgledaju kao SDA lozionicka fora onako pred izbore po lokalnim selima i manjim gradovima. Izadje govornik, supljira, nista konkretno ne kaze ali nafura raju, tako i dsta komentara ovdje.

Kao igraci stali i pokazali da se ne udara na Zelju. Kako? Vedran sto okruzen petoricom svojih puca onog debila sakama po nosu? Ili mozda Beganovic koji urlice ko kakvo deriste i drzi onu stolicu? Gdje je uopste krenuo s njom. xD Hajde Lendric i nekako, drago mi je samo sto je Sablja pokazao koliko mu puca **** a oni divljaci navaljuju li navaljuju. Mislim, znamo mi svi koliko Zenicani "vole" Sarajevo i kolika je opsesija tih ljudi glavnim gradom, onih 10 tak nuta nakon kupa kada smo ostali na tribni, utisalo se i navijanje i sve a onda cujes onog njihovog mongoloida sa njihove tribine kako se dere u onaj razglas i baljezga svakakve stvari. Pa onda docek u ZE kakav smo imali svaki put kada sam isao, u Banja Luci nisam cuo da neko pjeva "Pala je pala je na..." ali u ZE sam i cuo i vidio, pa kasnije mi neki momci rekose kako to nije stav Zenicana nego postupak pojedinaca a ja bgmi gledam i vidim finu masu koja to pjeva a i ostali se ne bune. U cijeloj pric mi je najvise zao yebenog poraza, ovako dobro odradjena polusezona a da ostanemo kratkih rukava? Nadam se da necemo.

Ovi sto prizivaju kraj radova i propast "Evropske GRBAVICE" se mogu samo razocarati jos vise jer u nasem klubu razmisljaju na dosta duze staze te prave pricu za ligu 12, nema vezze nikakve ako se ove sezone Evropa i ne izbori. Idemo do kraja odraditi sve kako treba i vidjeti kako ce konkurenti zavrsiti svoj dio.

A savez ce ionako da kaznjava, navikli smo samo sto sada nemamo sta prigovoriti. Jedino me strah neke duge suspenzije za Vedrama i Lendrica, pa i Blagojevica i Beganovica, jer ako se dobro sjecam slicna stvar se desila prije 10tak (ne znam stvarno tacno koliko) godina isto tako u Zenici nakon tekme Celika i Sarajeva. Uglavnom bila je neka frka i jedan iz Celika je za saketanje dobio ako se dobro sjecam 12 mjeseci suspenzije.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 05 maj 2016, 11:38

nema vezze nikakve ako se ove sezone Evropa i ne izbori
Ja bih glavom od zid udarao kada ovo cujem, pa kako bolan nema veze ako ostanes bez vise od 800.000 maraka zive love od UEFA-e, a gdje ti je ostalo :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 38 gostiju.