FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zeljo prodaje igrace jer zna da nema nista od evrope radi saveza nema nikom u evropu igracemo sami za sebe 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Savez ce da gori ako ne budemo igrali LPcala je napisao/la:sta vi pricate o evropi, vidite kakve prijetnje stizu u savez, ako ne promjene statut, **** ce zeljo u LP, a svi vi znate koliko su bosanci tvrdoglavi
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Isto ko na proslim protestima kada je policija rastjerala sve navijacke grupe iz BiH koje su se skupile u Sarajevu.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Savez ce da gori ako ne budemo igrali LPcala je napisao/la:sta vi pricate o evropi, vidite kakve prijetnje stizu u savez, ako ne promjene statut, **** ce zeljo u LP, a svi vi znate koliko su bosanci tvrdoglavi
Bilo je - kud koji mili moji.
EDIT : uradjeni su novi grafiti na Grbavici (naselje), tacnije preko puta zgrade Loris.
Imam sliku jednog kojeg cu upload, a drugi cu sutra uslikati.
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 16 jun 2010, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ovdje bi i Banjalučani i Hercegovci učestvovali1921 je napisao/la:Isto ko na proslim protestima kada je policija rastjerala sve navijacke grupe iz BiH koje su se skupile u Sarajevu.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Savez ce da gori ako ne budemo igrali LPcala je napisao/la:sta vi pricate o evropi, vidite kakve prijetnje stizu u savez, ako ne promjene statut, **** ce zeljo u LP, a svi vi znate koliko su bosanci tvrdoglavi
Bilo je - kud koji mili moji.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Sad bi bio pravi belaj, objesili bi ih navijači za m*da, ako ih imaju uopšte
, nek se ne zezaju sa životom, pa stvarno bi bruka bila

bila bi bruka, al znas i sam koliko savez brine o nasim klubovima, mozemo mi zaboravit evropu
Ma koga bi objesili? Mozda portira...ako bude ista od tih protesta o kojim se ovdje govori, doticna gospoda iz saveza uopste nece doci na posao taj dan.Pjevat cemo zgradi, a oni ce nas gledati na Tv-u...Omar500 je napisao/la:Sad bi bio pravi belaj, objesili bi ih navijači za m*da, ako ih imaju uopšte, nek se ne zezaju sa životom, pa stvarno bi bruka bila

- bistrikboy
- Kontakt:
Fotelje su u pitanju nista se ne briniteJamaica je napisao/la:Ma koga bi objesili? Mozda portira...ako bude ista od tih protesta o kojim se ovdje govori, doticna gospoda iz saveza uopste nece doci na posao taj dan.Pjevat cemo zgradi, a oni ce nas gledati na Tv-u...Omar500 je napisao/la:Sad bi bio pravi belaj, objesili bi ih navijači za m*da, ako ih imaju uopšte, nek se ne zezaju sa životom, pa stvarno bi bruka bila
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Bolje im je da se dogovore..
Bice svega

Bice svega

-
- Kontakt:
Fakat ljudi,mi se zadeverali oko toga ko odlazi,a ko dolazi u Želji,a uopšte ne razmišljamo šta će uraditi ovi LOPOVI iz F/N Saveza BIH!Ako ništa drugo,onda bi trebali ustati mi navijači klubova koji izlaze u Evropu.Bila bi to ogromna šteta u svakom pogledu,a pogotovo novčanom,jer znamo da UEFA svakom klubu koji se plasirao u Evropu,uplačuje(za naše uslove)dobre sume novca.Prema tome...
Teo Kardum stiže na Grbavicu?
Danas, 11:09, A. Beganović
Prozivka fudbalera Željezničara zakazana je za sutra, a na prvom treningu momčadi s Grbavice trebao bi se pojaviti i hrvatski internacionalac Teo Kardum.
Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba sutra navečer na prvom treningu Željezničara pojavit će se i hrvatski internacionalac Teo Kardum
Jedva cekam sutra prozivku i boj za pojacanja
Zna li iko ista vise o ovom Kardumu? Bio je velika nada i kapiten Hajduka, pa kao takav presao u Dinamo gdje se bas i nije proslavio
Prozivka fudbalera Željezničara zakazana je za sutra, a na prvom treningu momčadi s Grbavice trebao bi se pojaviti i hrvatski internacionalac Teo Kardum.
Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba sutra navečer na prvom treningu Željezničara pojavit će se i hrvatski internacionalac Teo Kardum
Jedva cekam sutra prozivku i boj za pojacanja

Zna li iko ista vise o ovom Kardumu? Bio je velika nada i kapiten Hajduka, pa kao takav presao u Dinamo gdje se bas i nije proslavio
Cuva Bog Zelju svog!
Ma valjda je dobar, al mi nije sad to tolika briga nego ovi debili iz saveza
; ovo samo ima u ovoj našoj bijednoj državi, ako se i može nazvati državom. SAVEZ NAPOLJE!!!

- bistrikboy
- Kontakt:
Igra lijevo i desno krilo a kao junior je igrao spica a i u Zmaju prosle godine također,naletio sam na neki hajdukov forum smatrali su ga najvecim talentom u toj generaciji (2005/2006),elem Amar ce ga probat' pa vidjecemo sta ce bit' sa njimmirzza je napisao/la:Teo Kardum stiže na Grbavicu?
Jedva cekam sutra prozivku i boj za pojacanja![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ma ja, ako ga iko moze probudit to je Amar
samo da ne bude ko onaj Perak 

Cuva Bog Zelju svog!
The profile for Boubacar Diabang Dialiba
© unbekannt Date of birth: 23.11.1988
Place of birth: Dakar
Height: 1,84
Nationality: Bosnia-Herzegovina
Senegal
Position: Forward - Centre Forward
Foot: left
Market value: 450.000 £
500.000 €
Player's agent: E U R O S T A R Management AG
hajmo ljudi skupit pare ba da ga kupimo!!
© unbekannt Date of birth: 23.11.1988
Place of birth: Dakar
Height: 1,84
Nationality: Bosnia-Herzegovina
Senegal
Position: Forward - Centre Forward
Foot: left
Market value: 450.000 £
500.000 €
Player's agent: E U R O S T A R Management AG
hajmo ljudi skupit pare ba da ga kupimo!!
1921 je napisao/la: EDIT : uradjeni su novi grafiti na Grbavici (naselje), tacnije preko puta zgrade Loris.
Imam sliku jednog kojeg cu upload, a drugi cu sutra uslikati.

Oko 22:30h slikano, pa nemojte zamjeriti na kvaliteti slike.
Kad krenem u granap, uslikat cu drugi pa cu upload-ovati.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.

Jeli to to ima 3 dana kako stoji na forumu ultrasa

Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
Svaki dan dva tri nova imena...
Guso
Radosevic
Radovanovic
Bajic
Simic
Bucan
Bekric
Svraka
Popovic
Beslija
Kovacevic
Serdarevic
Perak
Spahic
Faric
...je spisak igraca kojima su istekli ugovori ili su otisli...plavi ce sigurno potpisati!
Karic
Gancev
Osmanagic
Zeba
Nikolic
Kardum
Savic
Dzafic
Smajlovic
Somé
Mujkanovic
...su igraci o kojima se mahala trenutno...
Guso
Radosevic
Radovanovic
Bajic
Simic
Bucan
Bekric
Svraka
Popovic
Beslija
Kovacevic
Serdarevic
Perak
Spahic
Faric
...je spisak igraca kojima su istekli ugovori ili su otisli...plavi ce sigurno potpisati!
Karic
Gancev
Osmanagic
Zeba
Nikolic
Kardum
Savic
Dzafic
Smajlovic
Somé
Mujkanovic

...su igraci o kojima se mahala trenutno...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Zeljo ce,iako je izgubio nekoliko igraca,i naredne sezone biti konkurentan za naslov.Nadam se da ce nesto napraviti i u kvalifikacijama za Ligu Prvaka jer sigurno posjeduju kvalitet ali cemo vidjeti hoce li on biti dovoljan za neki veci uspjeh.Pozz...
"Kakva bi tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju."
A pogotovo ovi internet huligani...ljudi ne budite vise smjesni sa tim protestima, jer je poznato kakva smo mi sredina, svi laprdaju po internetu, kada se treba izaci, skupi se 100 ljudi koje 10 drotovo otjera...krenuvsi od nas, preko vas, pa da cijele Bosne..to je tako...osim pojedinih izuzetaka...Omar500 je napisao/la:Sad bi bio pravi belaj, objesili bi ih navijači za m*da, ako ih imaju uopšte, nek se ne zezaju sa životom, pa stvarno bi bruka bila
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Trenutno korisnika/ca: elSaik, Levin, Paromlinac, ristagrad i 65 gostiju.