Moderator/ica: vlakanje
Sjecas se uzvrata Kupa,kada sam jedini bio optimista,i desilo se cudo.Mozda i sad bude tako!Schlager je napisao/la:Mislio sam predložiti da ga svi mi koji navijamo za Srbiju stavimo dok ne popušimo na SP,pa da kasnije vraćamo stare Borčeve avatare,ali sad je to možda i glupo jer smo popušili prvu utakmicu,a koliko vidim Pantelić će igrati i drugu,čime se nastup Srbije na SP faktički završava, tako da ću ga vjerovatno i ja skinuti već u petak,nažalost![]()
Ma i ja sam siguran da ce se zavrsiti sve na vrijeme,pa nisu ludi da pocinju radove,ako nece biti odradjeni do kvalifikacija.Schlager je napisao/la:Tad sam i ja bio siguran da prolazimo,ali sad,ako bude igrao Pantelić,sigurno gubimo,a ako ne bude i ja sam optimista!
Inače,bio sam jutros malo na stadionu i radi se stvarno,mislim da neće biti problema za dozvolu da igramo na Gradskom,čak sam i odlazak na more planirao tako da se vratim prije 15 jula!
Da nije tebi ova vrucina u glavu udarila?Schlager je napisao/la:Izvinjavam se,mislio sam da navijaš za Man Utd,sad sam vidio po nekim postovima da vjerovatno navijaš za Široki,izvini još jednom,nije bilo namjerno.Srećno i vama.
Koji nas, i nama je ždrijeb. Ja sam iz Širokog. Evo vam sve informacije o Europskoj ligi : http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... opa_LeagueSchlager je napisao/la:Hvala na željama,a što se vas tiče,mislim da za vas žrijeb još uvijek nije,već tek negdje za mjesec dana...
haha mene jesi..kontam u sebi hebem im mater opet im puna usta nekih pojacanja a dolaze seljaci nekiSchlager je napisao/la:Jesam li vas trznuo?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.