FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
I to da javi u recimo 88' 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma mi moramo dobiti kiksao Zrinjski ili ne, zbog Europe. To je dobra stvar, samo cekati rezultat iz Doboj-Kaknja i to je to. Ne treba se puno nadati, ali sanse itekako imatuzlak1987 je napisao/la:E ja se nadam ipak da ce nam voda otici na mlin u subotu. Da onaj momak javi na mikrofon: Mladost-Zrinjski 1:0, a mi vodimo. Sve je moguce

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Merzic nam je opet ispao kao odlicno pojacanje
odlicna asistencija danas

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
ako je istina da je ova balavurdija iz East Fronta ostala bez transa treba im zabraniti ulazak na Tusanj dozivotno
yebo im Bog mater al se blamiraju 

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Ba takofukaratz je napisao/la:ako je istina da je ova balavurdija iz East Fronta ostala bez transa treba im zabraniti ulazak na Tusanj dozivotnoyebo im Bog mater al se blamiraju

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Pa očigledno da je istina 
Šta se uopšte desilo tamo
Edit: ipak dobar photoshop, nisam vidjela dok nisam zumirala na telefonu sliku

Šta se uopšte desilo tamo

Edit: ipak dobar photoshop, nisam vidjela dok nisam zumirala na telefonu sliku

Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 04 maj 2016, 22:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo sve se mislim bil sta napisao....fukaratz je napisao/la:ako je istina da je ova balavurdija iz East Fronta ostala bez transa treba im zabraniti ulazak na Tusanj dozivotnoyebo im Bog mater al se blamiraju
Bolje presutiti....gdje ga izgubise ako su isli organizovano sa prvom ekipom....ne kontam.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Bolje da nista ne komentarisemo, dok neko ko je bio u Travniku nesto ne napise
Kako oni drže ovaj trans, a? 

Dobra stvar je sto **** Radnik redom skida gace i sto su sigurno ispali iz ritma. Ljudi u zadnje 3 sedmice nisu odigrali ozbiljne utakmice. To bi ih moglo kostat forme pred finale kupa 
Joj sto volim sto sve znam tj. predvidim

Joj sto volim sto sve znam tj. predvidim

A sad adio...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sta ti je ba kralju zoom sliku vidi rad u paintu ..cuj uzeli trans ahahaha..nisi se valjda ponadaotamburica je napisao/la:Tekila Gerila

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
i na kraju nasi ''crtaju'' transove, a ovi se igraj u paintu. i da su nasi crtali, makar su izdvojili vrijeme na nesto, a ne ovi net huliganyyy polozili licencu za pajint pa sad malo da se prcccc a da im ne udje hahah...
- Beduin
- Kontakt:
Jeste jedva docekali da pljujete EastFront, klasika forumska. Od sad prvo sacekajte, cujte se sa nekim od momaka koji idu na tekme pa onda serite i psujte momcima koji barem ponosno nose taj trans na svaku tekmu i predstavljaju nas klub. A ne da visite na temi prepucavanja i nespremno nasjedate na fore degenerika.
J3bote, ja iz Dubaija prije dobijem informacije, nego ovi iz Tuzle. Da ne govorim SaltCity i jos par momaka. Ncnc
U kakvom je sastavu danas Radnik igrao, jel opet neke ZNJ igrace izveo? Tamburaju ih ljudi redom, vidi se koliko se cuvaju za kup.
J3bote, ja iz Dubaija prije dobijem informacije, nego ovi iz Tuzle. Da ne govorim SaltCity i jos par momaka. Ncnc
U kakvom je sastavu danas Radnik igrao, jel opet neke ZNJ igrace izveo? Tamburaju ih ljudi redom, vidi se koliko se cuvaju za kup.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja kazem kako su mogli izgubiti trans ako su isli organizovano uz prvu ekipu...zato sam i rekao bolje presutiti.Beduin je napisao/la:Jeste jedva docekali da pljujete EastFront, klasika forumska. Od sad prvo sacekajte, cujte se sa nekim od momaka koji idu na tekme pa onda serite i psujte momcima koji barem ponosno nose taj trans na svaku tekmu i predstavljaju nas klub. A ne da visite na temi prepucavanja i nespremno nasjedate na fore degenerika.
Ali bolesno je cime se djeca sluze bogami.
Cuj napraviti fothoshop.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Net huliganAgamemnon je napisao/la:Ja kazem kako su mogli izgubiti trans ako su isli organizovano uz prvu ekipu...zato sam i rekao bolje presutiti.Beduin je napisao/la:Jeste jedva docekali da pljujete EastFront, klasika forumska. Od sad prvo sacekajte, cujte se sa nekim od momaka koji idu na tekme pa onda serite i psujte momcima koji barem ponosno nose taj trans na svaku tekmu i predstavljaju nas klub. A ne da visite na temi prepucavanja i nespremno nasjedate na fore degenerika.
Ali bolesno je cime se djeca sluze bogami.
Cuj napraviti fothoshop.![]()

ma jbg ovo mi je cetvrto gostovanje koje propustam ove sezone (opravdano svako) pa kad sam vidio ovu sliku pa mi mrak na oci, i dan danas se sjecam Zule i situacije
**** Bog mater ovim sto postavise sliku, East Frontu isprike 

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Zula se od tada okrenuo Bogu ..
-
- Kontakt:
PRIDRUZUJEM SE ISPRIKAMAfukaratz je napisao/la:ma jbg ovo mi je cetvrto gostovanje koje propustam ove sezone (opravdano svako) pa kad sam vidio ovu sliku pa mi mrak na oci, i dan danas se sjecam Zule i situacije**** Bog mater ovim sto postavise sliku, East Frontu isprike

. . neki su poletili brže od dušmana 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.