PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Pacov

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Pacov » 04 maj 2016, 20:26

Ciza jadan svaku Dzumu ispostuje i ovaj ga udara. Napad na Bosnjastvo !
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 maj 2016, 20:27

Pacov je napisao/la: Ciza jadan svaku Dzumu ispostuje i ovaj ga udara. Napad na Bosnjastvo !
Ocekujemo reakciju Islamske zajednice BiH i to Kavazovica licno,.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 maj 2016, 20:27

let3 je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:Pa sto Zeljo nije dobio na terenu pa se nista ne bi desilo,sto ce Mulalic medju navijacima Celika,sta mi sli golman Zelje jer ono je sramota za covjeka a kamoli mladog golmana reprezentacije :facepalm:
Jah, eto, došao Mulalić namjerno među navijace Čelika da ga ovi napadaju. Sam se tamo postavio, garant.

Ima ovdje krivice na sve strane, nije fer samo po Želji srati kako su oni primitivci ispali samo.

Citavu tekmu je sjedio tamo sa Karićem (više puta kamera to snimila) i onda nakon tekme napad na covjeka ...a Beganović (igrac Želje ,a ne trener Čelika) je ispao majmun sa onim ponašanjem :facepalm:
Vjerovatno je doso na zapad i sjeo odma iznad klupe zelje da moze govorit Alihodjicu sta da radi....jel sto bi inace on jedini ikad koji je bio tu...Bilino nije sugavica....na istoku imaju svecane loze gdje uvjek budu svi od tenera do strucnog staba i razni delegacija....al valjda mu bilo zao boba da zove s mob. lakse vako doci i sjest odma iznad klupe

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 04 maj 2016, 20:27

Vidi ovog ultra gaitano, zaje.bo se, kontao da piše drugim profilom pa sam sebe citira i podržava :rol:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 maj 2016, 20:28

Jebte nikad nisam vidio ovoliko zenicana na forumu :o :bow:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 maj 2016, 20:28

Prije svega, čestitke Čeliku na zasluženoj pobjedi, naši su igrali kao I u prethodnim utakmicama, na silu i bez ikakvog naboja.

Ova dešavanja na terenu se ne bi trebala opravdavati, boli me kao i svakog navijača jer se ovakvim postupcima bruka klub, profesionalac si brate, ali šta je tu je.
Neću dalje komentarisati, imate pravo da nas zahebavate.

Ni meni nije jasno zašto Kjosevski tako žustro reagovao, zašto je Mulalić sjeo među navijače itd, nadam se da će se sve fino riješiti i da će oni koji zaslužuju dobiti kaznu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 04 maj 2016, 20:28

FrancescoTotti je napisao/la:Jebte nikad nisam vidio ovoliko zenicana na forumu :o :bow:
Maksuz internet priljučivali posle utakmice :rol:
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 maj 2016, 20:30

FrancescoTotti je napisao/la: Jebte nikad nisam vidio ovoliko zenicana na forumu :o :bow:
Više nas ovdje na forumu nego vas na sjeveru danas :rol:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 maj 2016, 20:30

Baader je napisao/la:Vidi ovog ultra gaitano, zaje.bo se, kontao da piše drugim profilom pa sam sebe citira i podržava :rol:
Hahahahahahhahahahahahahahahahahahahah
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 maj 2016, 20:31

kinder_jaje je napisao/la:
Drug moj ima loza ako si dosao gledati utakmicu ovo je cista provokacija i opet ne odgovori sto Zeljo ne pobjedi pa nista od ovog ne bi bilo.
Majke ti, koga je to Mulalić provicirao :shock: frajer sjedio sa Karićem izdvojeno, nije se ni okrenuo prema čelikovcima. I na kraju ga napadoše mučki.
yebo to :puke:

A to za teren smo vidjeli, igraci Želje ko zadnje pizde odigrali i posrali se na Evropu, ali to je druga prica.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 04 maj 2016, 20:33

let3 je napisao/la:
Drug moj ima loza ako si dosao gledati utakmicu ovo je cista provokacija i opet ne odgovori sto Zeljo ne pobjedi pa nista od ovog ne bi bilo.
Majke ti, koga je to Mulalić provicirao :shock: frajer sjedio sa Karićem izdvojeno, nije se ni okrenuo prema čelikovcima. I na kraju ga napadoše mučki.

A to za teren smo vidjeli, igraci Želje ko zadnje pizde odigrali i posrali se na Evropu, ali to je druga prica.
Jel to na silu hoces da opravdas nesto neopravdano daj molim te samo ih ti branis,nemotivirani Celik niste mogli dobiti sta ocekujes dalje

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 04 maj 2016, 20:36

slika
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 maj 2016, 20:38

let3 je napisao/la:

Jel to na silu hoces da opravdas nesto neopravdano daj molim te samo ih ti branis,nemotivirani Celik niste mogli dobiti sta ocekujes dalje
Više je Čelik bio motiviran 10 x , nego Željine balerine :thumbdown: igraci su posebna bruka i ne pravdam nikoga. Zalužena pobjeda domacina.

ali mi pricamo o napadu zapada BP na Mulalića...nidje veze :facepalm:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 maj 2016, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 maj 2016, 20:38

Rinuka je napisao/la:slika
Dobro Dorate :thumbup:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 04 maj 2016, 20:39

Fino im je govorio trener jedan ; polako muho da nebude suho!! a Dženis-Đenis,to je đe niska rabota :lol:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 04 maj 2016, 20:40

let3 je napisao/la:jedno pitanje

Zašto su se zenički primitivci onako obrušili na Mulalića :?: covjek normalno prolazio, nikome ništa dobacivao. Nije on birao kuda ce ga obezbjeđenje sprovesti.

To je uzrok citavog belaja
Kompleksi, očigledno.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 04 maj 2016, 20:44

let3 je napisao/la:
Više je Čelik bio motiviran 10 x , nego Željine balerine :thumbdown: igraci su posebna bruka i ne pravdam nikoga. Zalužena pobjeda domacina.

mulalic je na toj tribini obicni navijac, i trebali su redari pustiti ove dimnjacare da ga malo ''opamete'' kad je vec izabrao da sjedi na tribini sa protivnickim navijacima..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 04 maj 2016, 20:44

slika

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 maj 2016, 20:45

let3 je napisao/la:

Čelik je bio motiviran koliko i svaku drugu domacu utakmicu a nema sumnje da je i onaj težak poraz na Grbavici jesenas doprinjeo da zapnu još više,.

Mulalic je devedeset minuta sjedio na istom mjestu i nije se desio incident što je mene iznenadilo realno,ocekivao sam neku frku mnogo ranije,ne znam odakle mu ideja da prati utakmicu na Zapadu,.Kako god,jasno je ko dan da je izvukao deblji kraj zbog ponašanja svojih igraca na terenu koji i jesu uzrokovali sve ove tenzije poslije utakmice,.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 maj 2016, 20:47

Rinuka je napisao/la:
let3 je napisao/la:

mulalic je na toj tribini obicni navijac, i trebali su redari pustiti ove dimnjacare da ga malo ''opamete'' kad je vec izabrao da sjedi na tribini sa protivnickim navijacima..
Kakav zakljucak :tokralju: šta? to ne smije covjek sjediti normalno i pratiti utakmicu svog tima- a da ne bude napadnut :shock: ...to neka divlja zona zapad BP :?: ne kontam

I ti stvarno misliš da je Edis birao mjesto gdje ce biti?' zar nisi vidio oko njega par redara ;)

Ispade, Edis je kriv što je napadnut, on je kao provocirao čelikovce samo što je sjedio tamo :clap: e jbg jarane
Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 maj 2016, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.