PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ciza jadan svaku Dzumu ispostuje i ovaj ga udara. Napad na Bosnjastvo !
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Ocekujemo reakciju Islamske zajednice BiH i to Kavazovica licno,.Pacov je napisao/la: Ciza jadan svaku Dzumu ispostuje i ovaj ga udara. Napad na Bosnjastvo !
Vjerovatno je doso na zapad i sjeo odma iznad klupe zelje da moze govorit Alihodjicu sta da radi....jel sto bi inace on jedini ikad koji je bio tu...Bilino nije sugavica....na istoku imaju svecane loze gdje uvjek budu svi od tenera do strucnog staba i razni delegacija....al valjda mu bilo zao boba da zove s mob. lakse vako doci i sjest odma iznad klupelet3 je napisao/la:Jah, eto, došao Mulalić namjerno među navijace Čelika da ga ovi napadaju. Sam se tamo postavio, garant.kinder_jaje je napisao/la:Pa sto Zeljo nije dobio na terenu pa se nista ne bi desilo,sto ce Mulalic medju navijacima Celika,sta mi sli golman Zelje jer ono je sramota za covjeka a kamoli mladog golmana reprezentacije
Ima ovdje krivice na sve strane, nije fer samo po Želji srati kako su oni primitivci ispali samo.
Citavu tekmu je sjedio tamo sa Karićem (više puta kamera to snimila) i onda nakon tekme napad na covjeka ...a Beganović (igrac Želje ,a ne trener Čelika) je ispao majmun sa onim ponašanjem
Vidi ovog ultra gaitano, zaje.bo se, kontao da piše drugim profilom pa sam sebe citira i podržava 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jebte nikad nisam vidio ovoliko zenicana na forumu

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Prije svega, čestitke Čeliku na zasluženoj pobjedi, naši su igrali kao I u prethodnim utakmicama, na silu i bez ikakvog naboja.
Ova dešavanja na terenu se ne bi trebala opravdavati, boli me kao i svakog navijača jer se ovakvim postupcima bruka klub, profesionalac si brate, ali šta je tu je.
Neću dalje komentarisati, imate pravo da nas zahebavate.
Ni meni nije jasno zašto Kjosevski tako žustro reagovao, zašto je Mulalić sjeo među navijače itd, nadam se da će se sve fino riješiti i da će oni koji zaslužuju dobiti kaznu.
Ova dešavanja na terenu se ne bi trebala opravdavati, boli me kao i svakog navijača jer se ovakvim postupcima bruka klub, profesionalac si brate, ali šta je tu je.
Neću dalje komentarisati, imate pravo da nas zahebavate.
Ni meni nije jasno zašto Kjosevski tako žustro reagovao, zašto je Mulalić sjeo među navijače itd, nadam se da će se sve fino riješiti i da će oni koji zaslužuju dobiti kaznu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Maksuz internet priljučivali posle utakmiceFrancescoTotti je napisao/la:Jebte nikad nisam vidio ovoliko zenicana na forumu![]()

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Više nas ovdje na forumu nego vas na sjeveru danasFrancescoTotti je napisao/la: Jebte nikad nisam vidio ovoliko zenicana na forumu![]()
![]()

- FrancescoTotti
- Kontakt:
HahahahahahhahahahahahahahahahahahahahBaader je napisao/la:Vidi ovog ultra gaitano, zaje.bo se, kontao da piše drugim profilom pa sam sebe citira i podržava
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Majke ti, koga je to Mulalić proviciraokinder_jaje je napisao/la:
Drug moj ima loza ako si dosao gledati utakmicu ovo je cista provokacija i opet ne odgovori sto Zeljo ne pobjedi pa nista od ovog ne bi bilo.

yebo to

A to za teren smo vidjeli, igraci Želje ko zadnje pizde odigrali i posrali se na Evropu, ali to je druga prica.
-
- Kontakt:
Jel to na silu hoces da opravdas nesto neopravdano daj molim te samo ih ti branis,nemotivirani Celik niste mogli dobiti sta ocekujes daljelet3 je napisao/la:Majke ti, koga je to Mulalić proviciraokinder_jaje je napisao/la:
Drug moj ima loza ako si dosao gledati utakmicu ovo je cista provokacija i opet ne odgovori sto Zeljo ne pobjedi pa nista od ovog ne bi bilo.frajer sjedio sa Karićem izdvojeno, nije se ni okrenuo prema čelikovcima. I na kraju ga napadoše mučki.
yebo to![]()
A to za teren smo vidjeli, igraci Želje ko zadnje pizde odigrali i posrali se na Evropu, ali to je druga prica.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Više je Čelik bio motiviran 10 x , nego Željine balerinekinder_jaje je napisao/la:Jel to na silu hoces da opravdas nesto neopravdano daj molim te samo ih ti branis,nemotivirani Celik niste mogli dobiti sta ocekujes daljelet3 je napisao/la:Majke ti, koga je to Mulalić proviciraokinder_jaje je napisao/la:
Drug moj ima loza ako si dosao gledati utakmicu ovo je cista provokacija i opet ne odgovori sto Zeljo ne pobjedi pa nista od ovog ne bi bilo.frajer sjedio sa Karićem izdvojeno, nije se ni okrenuo prema čelikovcima. I na kraju ga napadoše mučki.
yebo to![]()

ali mi pricamo o napadu zapada BP na Mulalića...nidje veze

Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 maj 2016, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Fino im je govorio trener jedan ; polako muho da nebude suho!! a Dženis-Đenis,to je đe niska rabota 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
- Kontakt:
Kompleksi, očigledno.let3 je napisao/la:jedno pitanje
Zašto su se zenički primitivci onako obrušili na Mulalićacovjek normalno prolazio, nikome ništa dobacivao. Nije on birao kuda ce ga obezbjeđenje sprovesti.
To je uzrok citavog belaja
mulalic je na toj tribini obicni navijac, i trebali su redari pustiti ove dimnjacare da ga malo ''opamete'' kad je vec izabrao da sjedi na tribini sa protivnickim navijacima..let3 je napisao/la:
Više je Čelik bio motiviran 10 x , nego Željine balerineigraci su posebna bruka i ne pravdam nikoga. Zalužena pobjeda domacina.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
-
- Kontakt:
Čelik je bio motiviran koliko i svaku drugu domacu utakmicu a nema sumnje da je i onaj težak poraz na Grbavici jesenas doprinjeo da zapnu još više,.let3 je napisao/la:
Više je Čelik bio motiviran 10 x , nego Željine balerineigraci su posebna bruka i ne pravdam nikoga. Zalužena pobjeda domacina.
ali mi pricamo o napadu zapada BP na Mulalića...nidje veze![]()
Mulalic je devedeset minuta sjedio na istom mjestu i nije se desio incident što je mene iznenadilo realno,ocekivao sam neku frku mnogo ranije,ne znam odakle mu ideja da prati utakmicu na Zapadu,.Kako god,jasno je ko dan da je izvukao deblji kraj zbog ponašanja svojih igraca na terenu koji i jesu uzrokovali sve ove tenzije poslije utakmice,.
Kakav zakljucakRinuka je napisao/la:mulalic je na toj tribini obicni navijac, i trebali su redari pustiti ove dimnjacare da ga malo ''opamete'' kad je vec izabrao da sjedi na tribini sa protivnickim navijacima..let3 je napisao/la:

I ti stvarno misliš da je Edis birao mjesto gdje ce biti?' zar nisi vidio oko njega par redara

Ispade, Edis je kriv što je napadnut, on je kao provocirao čelikovce samo što je sjedio tamo

Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 maj 2016, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.