Pa valjda ljudi mogu na svom stadionu raditi sta hoceultra gitano je napisao/la:vnago podveleška, druga liga gamad jedna
brđani
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Pa sto Zeljo nije dobio na terenu pa se nista ne bi desilo,sto ce Mulalic medju navijacima Celika,sta mi sli golman Zelje jer ono je sramota za covjeka a kamoli mladog golmana reprezentacije 

sacekaj red brate mili,da prvo mi zavrsimoultra gitano je napisao/la:vnago podveleška, druga liga gamad jedna
brđani
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
jedini propust koji su oni napravili je taj da nisu htjeli prodati utakmicu seljacima..let3 je napisao/la: treba se kazniti i Čelik zbog teških propusta, zbog napada na trenera, suspendovati stadion.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
ultra gitano je napisao/la:vnago podveleška, druga liga gamad jedna
brđani
njihov stadion, mogu da rade sta hoce

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pacov je napisao/la:sacekaj red brate mili,da prvo mi zavrsimoultra gitano je napisao/la:vnago podveleška, druga liga gamad jedna
brđani

- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest cudno niko nas ne zafrkava 

Je li ovaj zaštitar što ga je udario golman Željezničara onaj bivši vođa Robijaša?
Pod zastavom el-sabljeFrancescoTotti je napisao/la:Izginuše svi na Sabljinom putu![]()

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Jah, eto, došao Mulalić namjerno među navijace Čelika da ga ovi napadaju. Sam se tamo postavio, garant.kinder_jaje je napisao/la:Pa sto Zeljo nije dobio na terenu pa se nista ne bi desilo,sto ce Mulalic medju navijacima Celika,sta mi sli golman Zelje jer ono je sramota za covjeka a kamoli mladog golmana reprezentacije
Ima ovdje krivice na sve strane, nije fer samo po Želji srati kako su oni primitivci ispali samo.
Citavu tekmu je sjedio tamo sa Karićem (više puta kamera to snimila) i onda nakon tekme napad na covjeka ...a Beganović (igrac Želje ,a ne trener Čelika) je ispao majmun sa onim ponašanjem

oj pitanja kuknjavaBaader je napisao/la:Je li ovaj zaštitar što ga je udario golman Željezničara onaj bivši vođa Robijaša?
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
-
Mogu sprčim im mater brđansku djete pogodili kuknjava **** vas otac da bogda se nikada ne vratiliEvolution87 je napisao/la:Pa valjda ljudi mogu na svom stadionu raditi sta hoceultra gitano je napisao/la:vnago podveleška, druga liga gamad jedna
brđani
Samo to i uspjevaju da rade **** nedužne ljude koji su došli sa djecom da gledaju utakmicu gađat

- Marsal
- Kontakt:
Nije. Šaban je bivši vođa navijača. Ovo je Čiza. Momak i polBaader je napisao/la:Je li ovaj zaštitar što ga je udario golman Željezničara onaj bivši vođa Robijaša?

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- firefirefirely
- Kontakt:
Baader je napisao/la:Je li ovaj zaštitar što ga je udario golman Željezničara onaj bivši vođa Robijaša?

Pa dokle spinovanja idu?? Covjece momak nije ZASTITAR uopste kontas li ti??? Zastitari su ti oni sto su uletili sa stitovima!! Momak je u radnom odijelu komunalnog drustva ALBA, koje je zaduzeno za odrzavanje travnjaka Bilinog Polja. Oni ljudi sto na poluvremenu prosetaju travnjakom, vrate neki busen koji je izrovljen, i tako to.. I tu proceduru ponove i poslije utakmice ..
Nije zaštitat nego radnik Albe,firme koja je zadužena za "pranje para" preko terena Bilinog Polja,.Baader je napisao/la: Je li ovaj zaštitar što ga je udario golman Željezničara onaj bivši vođa Robijaša?
Pacov je napisao/la:oj pitanja kuknjavaBaader je napisao/la:Je li ovaj zaštitar što ga je udario golman Željezničara onaj bivši vođa Robijaša?
Ae šta piz.diš odmah, ko god je bio na Bilinom vidio ga je i zna ga. Na kraju krajeva i Memo ga je ispromovirao.
Marsal

edit: šta ja znam koja čkamaterina, zaštitar, komunalac, ovi intelektualci na sajtu napisali zaštitar, šta ste nervozni 'vako

Zadnja izmjena: Baader, dana/u 04 maj 2016, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Drug moj ima loza ako si dosao gledati utakmicu ovo je cista provokacija i opet ne odgovori sto Zeljo ne pobjedi pa nista od ovog ne bi bilo.let3 je napisao/la:Jah, eto, došao Mulalić namjerno među navijace Čelika da ga ovi napadaju. Sam se tamo postavio, garant.kinder_jaje je napisao/la:Pa sto Zeljo nije dobio na terenu pa se nista ne bi desilo,sto ce Mulalic medju navijacima Celika,sta mi sli golman Zelje jer ono je sramota za covjeka a kamoli mladog golmana reprezentacije
Ima ovdje krivice na sve strane, nije fer samo po Želji srati kako su oni primitivci ispali samo.
Citavu tekmu je sjedio tamo sa Karićem (više puta kamera to snimila) i onda nakon tekme napad na covjeka ...a Beganović (igrac Želje ,a ne trener Čelika) je ispao majmun sa onim ponašanjem
-
- Kontakt:
Ovakvog momka da udari smrad šošonski ccc .. Dijete za 10, nebi mrava zgazilo, da ne pricam o tome da pljune nekog ili opsuje nesto, ccc .
-
Mudonje što ne napadaju navijače kad su već face ,a ne nedužan narodultra gitano je napisao/la:Mogu sprčim im mater brđansku djete pogodili kuknjava **** vas otac da bogda se nikada ne vratiliEvolution87 je napisao/la:Pa valjda ljudi mogu na svom stadionu raditi sta hoceultra gitano je napisao/la:vnago podveleška, druga liga gamad jedna
brđani
Samo to i uspjevaju da rade **** nedužne ljude koji su došli sa djecom da gledaju utakmicu gađatmrš u podveležjeeee bagro

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.