Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakva seljadija igra i predstavlja zelju,za nepovjerovat ibogami,ovo je za osudu svakog normalnog navijaca,fuj stoko seljacka 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
sramote nas grad i drzavu BiH
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
To je istina jbg, redar je pljunuo Vecu prije nego što ga je udario, baklja je bačena na igrače prije nego je Lendrić vratio na tribinu...firefirefirely je napisao/la:Nema mjesto onakvo ponasanje na sportskim terenima jbm mu misa, cuj udarati policajca nogom, to je napad na drzavu prijatelju.. Dijelim i ja misljenje da je golman gore postupio.. A Lendric i bacanje baklje na zapadnu tribinu? I bacanje stolice Beganovica na istu tribinu?? Mora se brate zestoko kazniti..Raonffa je napisao/la:Veca drsko i bezobrazno, zaslužuje kaznu.
Za Blagojevića preuveličavate, prvo ga je ker nehotice udario onim štitom malo u facu pa po glavi a ovaj udario nogom u štit, po pisanju ovdje čovjek bi rekao da se Blagojević zaletio i kung fu udarcem zadao knock out specijalcu.
Ovo za Edisa, igrači priletili da pomognu treneru, pljuvanje je fakat nepotrebno.
Razumijem isfrustriranost igrača, i oni su ljudi, vjerovatno bih i ja udario nekoga da me pljune ili da me gađa bakljom al' jbg ne može to baš tako, ipak si neki profesionalac.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kome smeta seljački Zeljo !?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- firefirefirely
- Kontakt:
Ma i ja bi vjerovatno isto postupio, al' zato i ne igram fudbal u PL , nego se bavim nekim drugim sportomRaonffa je napisao/la:To je istina jbg, redar je pljunuo Vecu prije nego što ga je udario, baklja je bačena na igrače prije nego je Lendrić vratio na tribinu...firefirefirely je napisao/la:Nema mjesto onakvo ponasanje na sportskim terenima jbm mu misa, cuj udarati policajca nogom, to je napad na drzavu prijatelju.. Dijelim i ja misljenje da je golman gore postupio.. A Lendric i bacanje baklje na zapadnu tribinu? I bacanje stolice Beganovica na istu tribinu?? Mora se brate zestoko kazniti..Raonffa je napisao/la:Veca drsko i bezobrazno, zaslužuje kaznu.
Za Blagojevića preuveličavate, prvo ga je ker nehotice udario onim štitom malo u facu pa po glavi a ovaj udario nogom u štit, po pisanju ovdje čovjek bi rekao da se Blagojević zaletio i kung fu udarcem zadao knock out specijalcu.
Ovo za Edisa, igrači priletili da pomognu treneru, pljuvanje je fakat nepotrebno.
Razumijem isfrustriranost igrača, i oni su ljudi, vjerovatno bih i ja udario nekoga da me pljune ili da me gađa bakljom al' jbg ne može to baš tako, ipak si neki profesionalac.

I to da je on njega prvi pljunuo, nisam 100% ubjedjen, jer ono nije ni redar, ono je radnik ALBE( slicno KJKP), koji radi na odrzavanju travnjaka stadiona ..
Tako piše u zapisniku, ne vjerujem da je to laž. A i svakako mi je čudno da bi sad Kjosevski bez nekog valjanog razloga udario nekakvog nebitnog čovjeka.firefirefirely je napisao/la: Ma i ja bi vjerovatno isto postupio, al' zato i ne igram fudbal u PL , nego se bavim nekim drugim sportom![]()
I to da je on njega prvi pljunuo, nisam 100% ubjedjen, jer ono nije ni redar, ono je radnik ALBE( slicno KJKP), koji radi na odrzavanju travnjaka stadiona ..
Bez obzira na poraz, bilo je stotinu gorih situacija pa se igrači nisu marlavili po terenu...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vidjet cemo. Samo ne mogu zamisliti da igrac moze udariti redara bez provokacije, a posebno da redar samo gleda kako ce pobjeci.Marsal je napisao/la: Šta ima, zapisnik već nakon sat vremena nakon završetka utakmice otkucan i našao svoj put do javnosti.![]()
![]()
![]()
Pa ovo je vrh mitomanije![]()
![]()
Sramota, izbaciti iz lige i ne vracati dok ne promijene "filozofiju" i ne rijese ciji je ono "stadion".
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Hehehe nadimljenim iz zenicesamirr je napisao/la:Kome smeta seljački Zeljo !?
Samo Sarajevo
- Marsal
- Kontakt:
Nije redar nego radnik na održavanju terena. A pošto ga lično poznajem znam da je tako postupio jer je svjestan da snimaju kamere i jer ne želi izgubit relativno dobar posao zbog gluposti.SlevinKelevra je napisao/la:
Vidjet cemo. Samo ne mogu zamisliti da igrac moze udariti redara bez provokacije, a posebno da redar samo gleda kako ce pobjeci.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nevjerovatno koliko nam je drzava slaba, pa svaki levat moze dignuti ruku na policajca....ne mogu a da ne spomenem Titinu miliciju...ccc
-
- Kontakt:
Želju bi trebalo kazniti ,sljedeću domaću utakmicu bez igrača

Nije drot bio posoljeni **** te tito u pakašslana_krv je napisao/la:Nevjerovatno koliko nam je drzava slaba, pa svaki levat moze dignuti ruku na policajca....ne mogu a da ne spomenem Titinu miliciju...ccc
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
""Kako saznajemo, najdeblji kraj izvukao je dežurni radnik Albe koji se nalazio pored terena, kojeg je prema izvještajima portala, napao i povrijedio golman Željezničara, Kojosevski. Kako saznajemo, povrijeđeni radnik je prebačen u Hitnu pomoć, a onda na Urgentni blok KBZ."
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Pa ako ima iko normalan u ovom savezu i da ima damu,treba ih pokaznjavat al bas,po 10 utakmica min.pa ce se ponasati profesionalno i kad gubis i kad vodis,hoce da bude profesionalac da se proda da uzme pare,a nezna se ponasati u skladu stim,fuj seljadijo

grb sto kuca,umjesto srca
bore mu se za životPacov je napisao/la:""Kako saznajemo, najdeblji kraj izvukao je dežurni radnik Albe koji se nalazio pored terena, kojeg je prema izvještajima portala, napao i povrijedio golman Željezničara, Kojosevski. Kako saznajemo, povrijeđeni radnik je prebačen u Hitnu pomoć, a onda na Urgentni blok KBZ."

- hskzmostar
- Kontakt:
A sto se Zeljo osramoti,vidi Blagojevica seljacine sto policajca nogom udara,joj sto bi ga pendrekom opajdacio,dobro su se kontrolirali ovi policajci,treba kaznene prijave protiv seljaka podignut i zabranit ulazak u BIH,idioti!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Otkud ovoga Mulalića na normalnoj tribini? Zar on ne treba biti u loži ili negdje da ga odvoje od Zeničke publike, još u opremi Željeznicara.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
?newborn je napisao/la:Nije drot bio posoljeni **** te tito u pakašslana_krv je napisao/la:Nevjerovatno koliko nam je drzava slaba, pa svaki levat moze dignuti ruku na policajca....ne mogu a da ne spomenem Titinu miliciju...ccc

Bili su zaštitari oni sa štitovimaslana_krv je napisao/la:?newborn je napisao/la:Nije drot bio posoljeni **** te tito u pakašslana_krv je napisao/la:Nevjerovatno koliko nam je drzava slaba, pa svaki levat moze dignuti ruku na policajca....ne mogu a da ne spomenem Titinu miliciju...ccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.