Ne laj MuhamedeMuhamedTM je napisao/la:**** vam se s mamom, onako najvise se zenicke guze ko turkinje u prkno. Da vam lazu da su nevine.
**** se familijarno zato ste takvi vanzemaljaci.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Nad tobom sunce najljepše sja
A **** li vam stolice, nista te covjek ne moze skontatMuhamedTM je napisao/la:Pacov samo braca, ako mislis da tucaju tvoju seku onda sigurno je tako
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Komsinice,jeste li se ustoličile

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
sipu nam prvo vanzemaljsku tuki sosonuMuhamedTM je napisao/la:**** vam se s mamom, onako najvise se zenicke guze ko turkinje u prkno. Da vam lazu da su nevine.
**** se familijarno zato ste takvi vanzemaljaci.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Pacov izgleda volis samog sira.Pacov je napisao/la:A **** li vam stolice, nista te covjek ne moze skontatMuhamedTM je napisao/la:Pacov samo braca, ako mislis da tucaju tvoju seku onda sigurno je tako
Opet samo navijacima na stadionu njih 100 se odnosio moj komntar, haj sam lulajte ga loma.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Joooj humoraMuhamedTM je napisao/la: Pacov izgleda volis samog sira.
Opet samo navijacima na stadionu njih 100 se odnosio moj komntar, haj sam lulajte ga loma.
Evo ti od mene stolica u to ime !

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
bgm navalili na stolice, počeli otimat s drugih stadionaAdo76 je napisao/la:Komsinice,jeste li se ustoličile![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ni boja vise nije vaznaDenchiNL je napisao/la:bgm navalili na stolice, počeli otimat s drugih stadionaAdo76 je napisao/la:Komsinice,jeste li se ustoličile![]()
![]()
šta je ovo

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
MuhamedTM je napisao/la:Dobar gol vehabije to se priznati mora.
Penal nad Stanicem, penal nad Tiagom, cist gol ponisten Lendri. Koliko su grubi mufloni sami sebe lome!
Oni se nesto bune na suđenje prije tekme ajj **** ti gas masku
A sto lazes za "cist gol"?

Ostalo nisam gledao i necu komentarisati, ali poznavajuci tvoju objektivnost ruku dajem da nisu bili ni P on penala.
jedno pitanje
Zašto su se zenički primitivci onako obrušili na Mulalića
covjek normalno prolazio, nikome ništa dobacivao. Nije on birao kuda ce ga obezbjeđenje sprovesti.
To je uzrok citavog belaja
Zašto su se zenički primitivci onako obrušili na Mulalića

To je uzrok citavog belaja
jes vidio kako se radi za premijuMuhamedTM je napisao/la:Dobar gol vehabije to se priznati mora.
Penal nad Stanicem, penal nad Tiagom, cist gol ponisten Lendri. Koliko su grubi mufloni sami sebe lome!
Oni se nesto bune na suđenje prije tekme ajj **** ti gas masku

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Kako nezvanicno saznaje oslobodjenje,sve je ovo danas izrezirano,navodno je uprava zelje platila penzionom zavodu Zenice da dodje dvjestotinjak penzionera i da prodaju stolice po sklizanoj cijeni,ovi razradili plan i ubacivali ih u teren,incident se prosirio kada je Mulalic sakrio jednu stolicu ispod jakne i tako pokusao prevariti fond mio-pio...najdeblji kraj je izvukao radnik komunalnog preduzeca koji je ujedno bio i zapisnik i brojao stolice koje su igraci zelje utovarali u bus...
Nogom udara u stit policajca!?vrebac86 je napisao/la:Da se odmah razumijemo, 100% si u pravu osim možda Blagojevica, kojem bi dao malo blažu kaznu!!Evander je napisao/la:Ova desavanja nakon utakmice su veca bruka za zeljeznicar nego to sto evo vec 4 godine za redom nam gledaju u guzicu.
Ocekujem rigorozne, visemjesecne kazne za Vedrana, Blagojevica, debelog Beganovia, plus jos par njih.
Ali ova tri igraca u 2016. vise ne bi smjela zaigrati u takmicenju pod pokroviteljstvom NSBiH.
Ali isto tako Čeliku naj manje 5 utakmica bez navijača! Koji su ono seljacine, ono nisu navijači!!
Sorry druze, ali on ne samo da je zasluzio kaznu nego i privodjenje. Za onakvo sto tebe i mene bi odrali od batina da uradimo bilo gdje. Plus prijava i sve ostalo. Ono je klasicni napad na sluzbeni organ.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 04 maj 2016, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Al po obicaju nas savez ce ostati svezanih ociju na sve ovo,smijesne kazne ce biti

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Izgleda punac stigao po dogovoruDenchiNL je napisao/la:jes vidio kako se radi za premijuMuhamedTM je napisao/la:Dobar gol vehabije to se priznati mora.
Oni se nesto bune na suđenje prije tekme ajj **** ti gas masku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Cirkus živi, zlo i naopakonewborn je napisao/la:joj kola i cirkusa Allahu dragi

- Marsal
- Kontakt:
Zato što je prije toga Kjosevski s leđa napao radnika na održavanju terena.let3 je napisao/la:jedno pitanje
Zašto su se zenički primitivci onako obrušili na Mulalićacovjek normalno prolazio, nikome ništa dobacivao. Nije on birao kuda ce ga obezbjeđenje sprovesti.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sad je meni jasno što su se firauni sa koševa upalili na ovim temama i što podržavaju zeničane. Pa grob te yebo više stručni štab ima ljudi nego što je njih bilo na sjeveruvedoz je napisao/la:Cirkus živi, zlo i naopakonewborn je napisao/la:joj kola i cirkusa Allahu dragi

Pljuno ga levat. Moro je reagovat AlpašinacMarsal je napisao/la:Zato što je prije toga Kjosevski s leđa napao radnika na održavanju terena.let3 je napisao/la:jedno pitanje
Zašto su se zenički primitivci onako obrušili na Mulalićacovjek normalno prolazio, nikome ništa dobacivao. Nije on birao kuda ce ga obezbjeđenje sprovesti.

Zadnja izmjena: newborn, dana/u 04 maj 2016, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.