PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Evolution87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
umalo da izginu 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Smiri se DarmineSaltCityAttack je napisao/la:Ti o publici pricas prvo poluvrijeme psuje te Zenicu 30 minuta..Robijaša nema na stadionu malo publike sluša vas kako vi **** i uz to ovdje moralisti kako ste vi izloženi tome od navijača iz Tuzle i Zenice ..pa mene bi bilo sramota majkemi pisat ovdje više prptiv nekog kad znaš da niste ništa bolji ...i zato što su vas dobili, i zato što su na zeljo skandirali "na ****" i ebem te zeljo to bam.je zasmetalo jel mislim tebo?

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Sta ce biti sa parama za evropsku Grbavicu?
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
FK Stoličari
hahahahahaha
treba ovo iz lige izbaciti
hahahahahaha
treba ovo iz lige izbaciti

Na muci se poznaju junaci,igrat ce zeljo europu,ja navijam za njih

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
izrazujem zal za ovakvim scenama
jos 2 kola valjda se ne zapuca
jos 2 kola valjda se ne zapuca
pa pola ide na kazne za ovo kolo.Sloki je napisao/la:Sta ce biti sa parama za evropsku Grbavicu?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
I stolice su odnjeli...
Hoce li krenut kakva akcija za plavu farbu?
Gospodsko ponasanje.

Hoce li krenut kakva akcija za plavu farbu?

Gospodsko ponasanje.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pacov je napisao/la:STOKA NEZAHVALNA !
Mi nako merhametli zenicki dobacujemo stolice sirotinji,oni vracaju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ponio je ovaj jedan sa sobom

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Smiren sam samo govorim jer si nerealan po tom pitanju..igrali ljudi dobili i to je to..nije bilo ni Robijaša i nista da ovako nešto napises..Celik igra dobro kakvih problema ima i bez navijaca igraju ne treba nam da oni ispadnu ..jedino ako je praksa da najbolje ispadnu oni gdje mi klub gubi bodove redovno..uglavnom liga 12 će biti beton sa Celikom i tdMuhamedTM je napisao/la:Smiri se DarmineSaltCityAttack je napisao/la:Ti o publici pricas prvo poluvrijeme psuje te Zenicu 30 minuta..Robijaša nema na stadionu malo publike sluša vas kako vi **** i uz to ovdje moralisti kako ste vi izloženi tome od navijača iz Tuzle i Zenice ..pa mene bi bilo sramota majkemi pisat ovdje više prptiv nekog kad znaš da niste ništa bolji ...i zato što su vas dobili, i zato što su na zeljo skandirali "na ****" i ebem te zeljo to bam.je zasmetalo jel mislim tebo?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I stari mi je hrakno sablju
reko sam mu da to nije dobro
reko sam mu da to nije dobro
OkSaltCityAttack je napisao/la:Smiren sam samo govorim jer si nerealan po tom pitanju..igrali ljudi dobili i to je to..nije bilo ni Robijaša i nista da ovako nešto napises..Celik igra dobro kakvih problema ima i bez navijaca igraju ne treba nam da oni ispadnu ..jedino ako je praksa da najbolje ispadnu oni gdje mi klub gubi bodove redovno..uglavnom liga 12 će biti beton sa Celikom i tdMuhamedTM je napisao/la:Smiri se DarmineSaltCityAttack je napisao/la:Ti o publici pricas prvo poluvrijeme psuje te Zenicu 30 minuta..Robijaša nema na stadionu malo publike sluša vas kako vi **** i uz to ovdje moralisti kako ste vi izloženi tome od navijača iz Tuzle i Zenice ..pa mene bi bilo sramota majkemi pisat ovdje više prptiv nekog kad znaš da niste ništa bolji ...i zato što su vas dobili, i zato što su na zeljo skandirali "na ****" i ebem te zeljo to bam.je zasmetalo jel mislim tebo?
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Necemo se izvinjavati,OK?
DrustveniParazit je napisao/la:![]()
![]()
hebiga treba momke razumjeti dzaba plaatili utakmicu,,al nema veze sace na oblatnu u europu

Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Edis Mulalic: "Poslije Tuzle, vidjeli smo koliko nas ne vole i u Zenici."
-
- Kontakt:
Aloo stokooo igraci su trebali da budu u svlacionici...Sta oni imaju da brane Sablju ??? Ko ga je branio u toku utakmice ??? Seljadija anvikla da im sudije stele utakmice **** vas Osim sto vas tome nauci...Sablju niko dirnuo citavu utakmicu nije...ovaj napad se i desio zato sto se seljadija iz metropole digla....Koga je Kjosevksi branio ?? Blagojevic udara specijalca, koga je on branio ?? Mani mi te gradjanske price fola metropola....MuhamedTM je napisao/la:Mrze sve sto je iz Sarajeva, SOS= seljak ostaje seljak.High je napisao/la:Najbolje se vidi u kojem su hendeku po ovom Muhonijevom postu.![]()
PODRŠKA STOLIČARIMA
Naravno da nisam mislio na sve Zenicane nego njuhala ko saban I sto s stadiona.
Jesu napali Stanica u kupu kad smo ih guzili ko levate, pogledaj napad na igrace I dok su branili Sablju.
Koja stoka **** ti karanfil.
Nastranu ove šale da kradu stolice za evropsku Grbavicu, ali šta će im koji vrag kad će završiti peti?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pravimo brate sebi stadion, znam da ne poznajete te stvari jer jbga vi ga nemate, al mi eto hocemo jos jednu tribinu da dignemo aBd..High je napisao/la:Nastranu ove šale da kradu stolice za evropsku Grbavicu, ali šta će im koji vrag kad će završiti peti?
-
- Kontakt:
Risto Djogo ti zavidi, samo cu to reci !!!cikazubo je napisao/la:Tesku bolest im zelim svima od do, respekt ekipi Celika, uzeli nas posteno, svaka cast na postenoj igri, ovi nasi manekeni mislili da ce im se neko sklanjati, pa jos na kraju obrukase klub, ali ovo sa rahmetli Mirzom je dno dna, nesto najgore sto se evo drugi put desava, strava jbt...shalabajzer je napisao/la:Dobro je ovaj put samo to...nije bilo psovanja Markala, Srebrenice ???cikazubo je napisao/la:Zenicani opet posle VEDRANA PULJICA popljuvase i MIRZU RASCICA, **** vam mater bolesnu zatucanu glupu, **** ti glupi narod pa lesinari i ultrasi ispostuju nase mrtve a vi seljadija kretenska zatucana ne mozete usutit tih 30 sekundi..........![]()
Ova desavanja nakon utakmice su veca bruka za zeljeznicar nego to sto evo vec 4 godine za redom nam gledaju u guzicu.
Ocekujem rigorozne, visemjesecne kazne za Vedrana, Blagojevica, debelog Beganovia, plus jos par njih.
Ali ova tri igraca u 2016. vise ne bi smjela zaigrati u takmicenju pod pokroviteljstvom NSBiH.
Ocekujem rigorozne, visemjesecne kazne za Vedrana, Blagojevica, debelog Beganovia, plus jos par njih.
Ali ova tri igraca u 2016. vise ne bi smjela zaigrati u takmicenju pod pokroviteljstvom NSBiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.