FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Alihodzic isti S. Susic ne znam da li je ista rekao prigovorio dao neki savjet bilo sto neka me neko ispravi ako sam u krivu
i kad budem dedo voljet ću te Zeljooooo
Sami smo sebe udaljili od evrope.
Sranje!
Sranje!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- ScoutInternational
- Kontakt:
Sada se jos jednom pokazalo da nazalost ovaj trenutni struci stab ne moze donjeti zeljene rezultate.
Jednostavno nema tu dovoljno kapaciteta da se vodi ekipa poput Zeljeznicara.
Zadnja izmjena: ScoutInternational, dana/u 04 maj 2016, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.

Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 04 maj 2016, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo
Mi smo se mogli bahatiti i pričati o ekipi u superlativima dok smo dobijali ali gorka istina je da gotovo svaku utakmicu koju smo pobjedili, pobijedili smo ju na misice i zalaganje a to nesto govori.
Zao mi je ali trener koji ne zna pripremiti takticki ekipu i koji nije u stanju igrati vise od jedne jedine formacije, taj isti trener nije dorastao klubu kao što je Zeljo.Na stranu srčanost i zalaganje ali nazalost vidimo svi da to ne prolazi, jer gotovo je pa nemoguće držati igrače čitavu sezonu motivisanim a mi smo igrali na tu kartu.
Zao mi je ali trener koji ne zna pripremiti takticki ekipu i koji nije u stanju igrati vise od jedne jedine formacije, taj isti trener nije dorastao klubu kao što je Zeljo.Na stranu srčanost i zalaganje ali nazalost vidimo svi da to ne prolazi, jer gotovo je pa nemoguće držati igrače čitavu sezonu motivisanim a mi smo igrali na tu kartu.
Definitivno se slazem s tobom. Ekipa je vise nego dobra za nase lige (sem Bekrica, ja ne znam sta je ono, ne zna se sastavit s loptom, jos izigrava vodju ekipeScoutInternational je napisao/la:Sada se jos jednom pokazalo da nazalost ovaj trenutni struci stab ne moze donjeti zeljene rezultate.

Liga 12 je ispred nas, imamo dobrih igraca, treba ovo fino slozit, nadam se da ce neko novi doci na kormilo Zelje i polako po trofej sljedece sezone.

100% je tako mulalic jest extra osoba i voli zelju kao svi mi ali on jednostavno nema tu taktiku da napravi rezultat kad je najpotrebnije, mislim da je utakmica protiv zrinjskog samo potvrdila ovo sto ja pisem a ovo protiv celika je i definitvno to
i kad budem dedo voljet ću te Zeljooooo
Ne ozbiljno je ovo, nadam se da ce uprava povuci logican potez, i krenut u novu sezonu ozbiljno.
Veceras nam je i sreca okrenula ledja. Razlog mora i za to postojati. Previse smo se uskrcili, pocev od navijaca do igraca i trenera pa i do Uprave. Potrosili smo grdnu lovu a necemo Evrope vidjeti. Naravno da je u ovakvim trenucima sef struke najveci krivac ali za rezultatski krah, neizlazak u Evropu to jeste, odgovornost na sebe moraju i trebaju preuzeti i oni koji su Mulalicu kao igracku dali ovako skup tim.
Zadnja izmjena: samoplavi, dana/u 04 maj 2016, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Prvo sto bi uradio za sledecu sezonu dovesti Mahira Karica,momak je stroj,sramota da onakav igrac igra u Celiku
- ScoutInternational
- Kontakt:
Evo ja cu sve da oprostim, samo neka ova uprava ustraje i rijesi se problem oko stadiona, tj pocne graditi istok, a imat ce od mene odmah dvije godisnje ulaznice i 2X clanske.
@Nuk89 - Sve su to igraci momenta, jedne utakmice ili kratkorocnog perioda. Nama za duze staze, trebaju pravi profi igra koje cemo moci da unovcimo kasnije.
@Nuk89 - Sve su to igraci momenta, jedne utakmice ili kratkorocnog perioda. Nama za duze staze, trebaju pravi profi igra koje cemo moci da unovcimo kasnije.
Sta se to desilo na kraju utakmice, ja ukinuo stream cim je zavrsilo?
Ovo na kraju se nije smjelo desiti. Bog zna kolika kazna ocekuje Vedrana ili Blagojevica, za njih se jasno vidi na klipu. Nisam ni ja vidio do evo sada kada objavise na naslovnoj.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
stvarno glupo i nepotrebno ponasanje profesionalnih fudbalera 

-
- Kontakt:
Kjosevskog suspendovat do daljnjeg, sramoti svetinju bezveze..Blagojevic glumi barabu udara specijalca,a ne zna mamlaz da ovaj ima opreme koliko onkila, jednom da ga udari rasut ce se ko domine..
ovo danas velikim slovima sramota.
ovo danas velikim slovima sramota.
-
- Kontakt:
dovedimo Zebu.. on je kazu odlican u slobodi....POd hitno produzit ugovor sa nasim majstorem trenorom svijuh trenera Mulalicom.... onje jako dobar i motivise igrace... snjim do Evrope narede sezone
MANIJACI GRAČANICA !!!!!!!!!!!!
FORCA ZELJOOOOOOOOOO
MANIJACI GRAČANICA !!!!!!!!!!!!
FORCA ZELJOOOOOOOOOO
- ScoutInternational
- Kontakt:
Klasicni propust u organizaciji utakmice, gdje su umjesani ljudi iz obezbjedenja. Nasi nisu mogli izaci sa tribine ZAPAD (sef struke i pomocnik) jer je "rulja" iz 18 vijeka nasrlnula na njih, samim tim dovela ih u zivotnu urgozenu sitvaciju, gdje su nasi igraci pritekli upomoc i tu nastaje problem.
Kako god, nasi igraci kao profesionalci su trebali smiriti strasti ali ne odgovarati na provokacije. Sve u svemu, izvukla se ziva glava, i to je najbitnije u ovom momentu.
Kako god, nasi igraci kao profesionalci su trebali smiriti strasti ali ne odgovarati na provokacije. Sve u svemu, izvukla se ziva glava, i to je najbitnije u ovom momentu.
Nije mane ni navijacima Celika, stoka je to samo takva. Cim sam vidio gdje sjede Mulalic i Karic, znao sam da nece to izaci na dobro. Ima li neki duzi snimak, nije mi jasno sta se desilo prije ovoga?
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, riki46 i 45 gostiju.