FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Respektiva

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Respektiva » 16 jun 2010, 15:57

spica je napisao/la:jeli ima sta organizovano veceras ili isto kao i u kupu samo na istok???
Nema ništa , isto ko na kupu :)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 jun 2010, 16:10

Hairlija je napisao/la:

:lol: :lol:
hahahahha koji kralj :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

saninhz87
Kontakt:

Post Postao/la saninhz87 » 16 jun 2010, 21:25

zna li iko koliko su juniori igrali
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 16 jun 2010, 21:28

saninhz87 je napisao/la:zna li iko koliko su juniori igrali
dobili 2-1

Seko dao oba gola,danas 2 neki dan Slobodi 3,nema sta buducnost je zagarantovana
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jun 2010, 23:36

Hairlija je napisao/la:
saninhz87 je napisao/la:zna li iko koliko su juniori igrali
dobili 2-1

Seko dao oba gola,danas 2 neki dan Slobodi 3,nema sta buducnost je zagarantovana
Da Seko opet najbolji danas u 2 zadnje utakmice 5 golova,ali isto tako je danas na tekmi bio Osim koji je dosao maksuz zbog njega,imao je bgm sta vidjeti,jos samo fali da ga kaparise i da im se poserem u kompletan pogon ako mu odma sada ne daju ugovor...

Elem slab rezultat 2-1 s obzirom da su u prvih 20 minuta mogli zabit 5-6 golova fulali su sanse sa manje od 5 metara...valjda ce u revansu odigrat dobro i osvojit duplu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 17 jun 2010, 01:11

Dobra utakmica oko 400 navijača na tribinama Haseta , naši dobro odigrali zaslužena pobjeda i mislim dupla kruna da nam je u rukama već ..

Šeko briljiro opet 2 gola velemajstora zajedno sa K.Handžićem najbolji junior trenutno u Sarajevo i mislim ako ne potpiše ugovor da smo izgubili velikog igraca ..

Čestitke juniorima , da u Zenici pokažu ko je najbolji u Bosni..

Nema života bez Saraj'va !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 jun 2010, 13:45

Mustafa Ducic se povukao iz bilo kojih radnji vezani za FKS, podrzao je rad BP i odustao tako da se vise ne pise o njemu ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 17 jun 2010, 13:57

Dirk je napisao/la:Mustafa Ducic se povukao iz bilo kojih radnji vezani za FKS, podrzao je rad BP i odustao tako da se vise ne pise o njemu ;)

Pa sta mislis da li je dobro sto se povukao ili ne!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 jun 2010, 14:09

cena je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Mustafa Ducic se povukao iz bilo kojih radnji vezani za FKS, podrzao je rad BP i odustao tako da se vise ne pise o njemu ;)

Pa sta mislis da li je dobro sto se povukao ili ne!
Normalno da je dobro, on se povukao jer ne zeli da stoji izmedju sadasnje uprave i BP, ali to ne znaci da se on ne moze ukljucit u rad buduce uprave ukoliko ga ona smatra potrebnim ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 17 jun 2010, 14:14

Ja sam za BP,ali i za ljude koji imaju lovu tu da se ubace,ali se bojim da od promjena nema nista zapamti ovo sto sam ti rekao.Bice tu neke sminke i ubacivanja u upravu nesto ljudi iz BP cisto radi sminke.Baljak,Alihodzic,i Merdanovic,a i Suman ostaju.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 jun 2010, 14:16

cena je napisao/la:Ja sam za BP,ali i za ljude koji imaju lovu tu da se ubace,ali se bojim da od promjena nema nista zapamti ovo sto sam ti rekao.Bice tu neke sminke i ubacivanja u upravu nesto ljudi iz BP cisto radi sminke.Baljak,Alihodzic,i Merdanovic,a i Suman ostaju.
Nista se ti ne sikiraj , Suman nece ostati sa ovom upravom , Basic takodjer , jer oni su jedini koji rade za klub , a bez Sumana vjeruj mi oni su propali on je jedini donosio novac , a ukoliko se nista ne promjeni naredna uprava ce odstupiti svakako jer ove godine nema evrope , navijace nece imati jer ce nastaviti bojkot ove uprave , dakle nema pare , nece imati cime igrace placati nema novca i to ce sve puci ;)

Za sve postoji plan B ;)

Moje iskreno misljenje je da trebate vjerovati BP ;)

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 17 jun 2010, 14:21

Dirk je napisao/la:
cena je napisao/la:Ja sam za BP,ali i za ljude koji imaju lovu tu da se ubace,ali se bojim da od promjena nema nista zapamti ovo sto sam ti rekao.Bice tu neke sminke i ubacivanja u upravu nesto ljudi iz BP cisto radi sminke.Baljak,Alihodzic,i Merdanovic,a i Suman ostaju.
Nista se ti ne sikiraj , Suman nece ostati sa ovom upravom , Basic takodjer , jer oni su jedini koji rade za klub , a bez Sumana vjeruj mi oni su propali on je jedini donosio novac , a ukoliko se nista ne promjeni naredna uprava ce odstupiti svakako jer ove godine nema evrope , navijace nece imati jer ce nastaviti bojkot ove uprave , dakle nema pare , nece imati cime igrace placati nema novca i to ce sve puci ;)

Za sve postoji plan B ;)

Moje iskreno misljenje je da trebate vjerovati BP ;)

Slazem se da je BP prava stvar za Sarajevo imaju plan ,strategiju,finansije,ali ono sto znam je da Alihodzic a posebno Baljak nece otici bez velike sile to ti garantujem jer je to takva pogana vrsta ljudi.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 17 jun 2010, 14:36

Basic radi za klub :o Znas li ti njega uopste?
On prijatelju radi za sebe,a preko Sarajeva,tako da se nadam da ce i on otici!
Ali moje je misljenje da ce se tesko ista promjeniti,zivi bili pa vidjeli.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 jun 2010, 14:40

Denizmare je napisao/la:Basic radi za klub :o Znas li ti njega uopste?
On prijatelju radi za sebe,a preko Sarajeva,tako da se nadam da ce i on otici!
Ali moje je misljenje da ce se tesko ista promjeniti,zivi bili pa vidjeli.
Necu da se raspravljam sa tobom , navijaci traze smjenu Baljka , Merdanovica i Alihodjica ,dok Basic i Suman su druga vrsta ljudi koja pored ovih ne moze pokazati kvalitet;)

Svi vi koji sada ne vjerujete smatrate da ce se sve desiti 21 i ako ne bude promjene i dalje cete srati po forumu a dignite dupe prosetajte do udruzenja da malo uneste pozivite u sebe , nasa borba ce se nastaviti i poslije 21 ako sve bude po starom, mi nikada odustati necemo od nasih ciljeva ;)

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 17 jun 2010, 15:27

Ne raspravljam se ni ja sa tobom,samo kad nesto kazes moras biti siguran u to,a ako nemas kontra argumenata zasto me uopste citiras.
Rekao sam da ne vjerujem tako lako da ce se lesinari povuci,a ne da se nenadam promjenama.I niko ne sere po forumu nego iznosi svoje misljenje,a navijac Sarajeva se moze biti i bez udruzenja. Vozdra

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 17 jun 2010, 15:36

Dirk i ovdje provocira hehehe, prejak
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 17 jun 2010, 15:40

Denizmare je napisao/la:Ne raspravljam se ni ja sa tobom,samo kad nesto kazes moras biti siguran u to,a ako nemas kontra argumenata zasto me uopste citiras.
Rekao sam da ne vjerujem tako lako da ce se lesinari povuci,a ne da se nenadam promjenama.I niko ne sere po forumu nego iznosi svoje misljenje,a navijac Sarajeva se moze biti i bez udruzenja. Vozdra

Sto se tice LESINARA tu se slazem nece ici lahko,ali promjena ce biti ako hocemo dobro F.K.Sarajevu.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 17 jun 2010, 15:51

Avanes je napisao/la:Dirk i ovdje provocira hehehe, prejak
A koje tebe pitao za bilo kakvo mišljenje ?

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 17 jun 2010, 16:31

UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 17 jun 2010, 17:16

sekac je napisao/la:
tax je napisao/la:na racunu sarajeva je nula km mirzet krupinac ne moze da naplati svoja potrazivanja u iznosu 6 000 KM
zalosno kakvi lopovi u uprravi sarajeva
Isplatite "bogataši":Žerića,Joldića,Hasagića i vašeg Amara da se ne vučete po sudu i da vam ne moraju svake godine opraštati da bi dobili licencu mnogo vam je jaka uprava za nijansu gora od naše i popusti se ti nas.Ako ne vjeruješ provjeri a garant ima još tih kojima ste dužni isto ko i Sarajevo i zato psst! ;)
ma nema to veze sa klubom vec pare koje trebaju da legnu advokatu jos ig ceka a poznajem advokata :mrgreen:
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], r3m1 i 57 gostiju.