FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
što almir bekić stoji u njihovom 16ercu a mi držimo loptu na našoj polovini još???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Iskreno kad sam cuo podatak sad da smo 14 puta prvi gubili ove sezone , ne zasluzujemo ni evropu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ako je i izborimo nekim čudom, ima da se obrukamo kao nikada do sad!paulus je napisao/la:Iskreno kad sam cuo podatak sad da smo 14 puta prvi gubili ove sezone , ne zasluzujemo ni evropu
A nesretnika, umjesto da krene naprijed, on se vraca, i dopusta igracima Mladosti da se vrate na svoje pozicije. Pa bolan. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
samo zamjeniti Harbi i Dulji pozicije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Imas mahanje sa vrha zapada
Kolega Besic je bio u pravu, treba napravit trade Okic<->Dilaver
Kolega Besic je bio u pravu, treba napravit trade Okic<->Dilaver
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 04 maj 2016, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jel ima jos neko da nas nije ponizio na ovom Kosevu ove sezone .... joj tuge ....

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
E ako i od ovih zijanimo ne zasluzujemo da igramo Evropu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ljudi su dosli izgubit i vidjet ostale igrace i mi gubimo ejjj ba
ne znam zašto ali više se igrači Sarajeva sjebu što igraju na Koševu nego protivnici.....svaki put....
yevem ti 3g
Kakav je Okic , jel dobar aaaa ?
Kakav je Okic , jel dobar aaaa ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nista ti ne gledas tekmu, ha stalno radis update na temi.
Vadi HaRIba, levata.
Izgubicemo mi ovo. kuknjava
Vadi HaRIba, levata.
Izgubicemo mi ovo. kuknjava
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
3 zicera Harbe joj Duljevica pa sta vi trenirate . Zeljo gubi mi ovo radimo
ako hoćemo dobit ovo moramo ga u 1vom izjednačit
Treba ih ratbit , mjesto da jedu teren da se izvade gledaj ih
što Dulja izvodi slobodne? nekad uspio izvest jedan ili? jesam nešto propustio???
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Google [Bot], nedimmmm1337 i 6 gostiju.