juznjak> je napisao/la:Navas mora igrati u prvih 11 !!! dobro je dosao ovaj poraz da ih malo spusti na zemlju

ne sumnjam u prolaz

Navas nije imao nijedan dobar ubacaj u sesnaesterac!
KONGO je napisao/la:Spanci kita
Jadnici
Papci
Nidje veze...
Svicarska, svaka im cast ostavili su srce na terenu i tako se igra za svoju zemlju. Onda dodje neki mangup pa kaze pogledajte gdje njihovi igraci igraju a gdje nasi. To uopste nije vazno, a dokaza je milion. Drago mi je sto Spanci padose, dabogda ispali u grupi samo zbog ovih sminkera iz cijelog svijeta koji misle da su oni neka sila. Vozdra
P.S. Ovo je prvenstvo autsajdera, Urugvaj sampion. Vamo' La Celeste.
Da, da, zato sa ovim antifudbalom 50% nas ne voli gledati ovo Svjetsko jer su utakmice nikakve. U prvih osam minuta Svicarska je samo jednom presla centar sa loptom. 11 ih u odbrani.
Zato je Spanija osvojila Evropsko, pogledaj gdje su njihovi igraci. Svicarska nikad nije imala uspjeha u povijesti jer su tu muke od zemalja. Antinogomet!
effe_sa je napisao/la:ovde neko govori o svicarskom bunkeru??znaci jos jednom: ovde neko govori o svajcarskom bunkeru????pa svicarci su pogodili jos jednu stativu, igrali dosta pametno, imali opasne kontranapade....španiju sam vidio inace na ovom prvenstvu kao izuzetnu jaku, ali pokazalo se ako ekipa uloži maksimalni napor, pruzi totalnu borbenost i još odigra pametno onda se i španci pobjeđuju....mislim španija nakon onog eura možda sad opet bude morala čekati 20-30 godina do novog trofeja....imaju super ekipu al njihov mentalitet je čudna stvar....a jednostavno švicarci su bili fenomenalni i taktika hitzfelda bila je majstorija nad majstorijama....jedan je general bez sumnje

Da, zato Svicarci nikad nista nece osvojiti jer povuku cijeli tim u odbranu. Imaju srece sto Spanija nije uspjela povesti, a glavni razlog tomu je cinjenica da je najbolji napadac te momcadi u problemima sa povredom, pa je Villa igrao jedinog napadaca.
Ako ti mislis da je Hitzfeld sjajan nogometni strucnjak, onda ce on vjerovatno dogurati daleko sa ovom reprezentacijom. Ni Engleska nije uspjela nadigrati svog protivnika, Argentina je dobila 1:0, Brazil 2:1, i sve su to slabi rezultati. Ali sacekaj ove druge utakmice. Honduras je izgubio prvu i ako hoce dalje moraju napadati

A kad napadaju ne mogu imati 11 u odbrani ko Svicarska