Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
ajd ako neko ima link, neka postavi
pinoglavi je napisao/la:Ma vidjeti cemo sve nego pisem opcenito ne samo tebi. Evo vec ima i onih koji su spremni na pricu da Radnik danas pobjedjuje jer ce igraci obje ekipe uplatiti na visoku kvotu Radnika. Dakle sve osim remija u toj utakmici donosi pricu kako je namjesteno, a nije ni pocela utakmica. A da ne pisem kako se kroz citavu sezonu klubovi iz vrha optuzuju da sudije guraju konkurente. Te Zrinjski se gura da bude prvak, te Sarajevo mora u Europu, te Zeljo ne smije ispusiti Europu zbog para koje je ulozio, te Siroki je ostao bez Europe prosle godine, sada im sudije pomazu da dodju do Europe ove godine, te da je vec dogovoreno Zrinjski liga a Sloboda kup, pa onda druga strana price kako Radnik mora osvojiti kup da bi i Srbi imali svog predstavnika. Vrhunac je kada sam procitao da je Travnik-Velez namjesteno 2/1 i da je Velez dobio crveni da bude manje ofirno. Da neko neutralan i objektivan sve to sagleda jedini zakljucak koji moze izvuci je da smo svi redom mentalno retardirani.

Care sve je namještenooo

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pjan komentator hahahah 
Sta ovo on prica, sve bezveze, pobise se navijaci jesi vidio

De zacas sta prognoziras ovu u istocnom sar da uplatim, de pozuri molim te.
Vakat je i da Celik klekne u svojoj avliji. Nije Celik toliko dobar da kuci zavrsi sezonu bez poraza.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Jedino kaže ovaj semafor izgleda europskituzlak1987 je napisao/la:Pjan komentator hahahah

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Budala ne zna da su se ukljucili. Hahahaha poceo i psovati Kristic budala hahahatuzlak1987 je napisao/la:Pjan komentator hahahah
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro pa je jos neko cuovedoz je napisao/la:Jedino kaže ovaj semafor izgleda europskituzlak1987 je napisao/la:Pjan komentator hahahah

sloboda, zrinjski, radnik and sarajevo would disagreeRooney88 je napisao/la:Vakat je i da Celik klekne u svojoj avliji. Nije Celik toliko dobar da kuci zavrsi sezonu bez poraza.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Zeljo nece na tu listu, nema potrebe.BadrHari je napisao/la:sloboda, zrinjski, radnik and sarajevo would disagreeRooney88 je napisao/la:Vakat je i da Celik klekne u svojoj avliji. Nije Celik toliko dobar da kuci zavrsi sezonu bez poraza.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
I ja sam odma uletio na forumu reko da nisam pobudaliotuzlak1987 je napisao/la:Dobro pa je jos neko cuovedoz je napisao/la:Jedino kaže ovaj semafor izgleda europskituzlak1987 je napisao/la:Pjan komentator hahahah

stream za MojuTV?
Odakle ovo navijaju Robijaši 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta je bilo?vedoz je napisao/la: I ja sam odma uletio na forumu reko da nisam pobudalio

Ma komentator malo popio ili samo nije znao da mu je uključen mikrofonSlevinKelevra je napisao/la:Sta je bilo?vedoz je napisao/la: I ja sam odma uletio na forumu reko da nisam pobudalio

Premiership 

Cuti bolan o pirotehnici, to je dio fudbala...
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
pa nema vecih ubleha od pitara... oni ce mene na 1,2 kvotu oborit
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dilaver 

Neboj se neceterrorist je napisao/la:pa nema vecih ubleha od pitara... oni ce mene na 1,2 kvotu oborit

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.