Mogli smo fine pare uzet na Khimki i Zenit al dzaba kad se doda nesto trece.Willy je napisao/la:Kvota u Premieru 1.65, izgleda sigurica.shakalll je napisao/la:Ne igraju Randolph i Delaney za Lokose danas, probati Khimki sa hedikepom da ce uzet.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
1946
- branimir85
- Kontakt:
jopaa7 je napisao/la:
Green asistencije 7,5 više - cesto je ove sezone isao preko ove granica i cesto zna imati 10 ili vise asistencija. Proslu protiv Portlanda je imao 11, pa vjerujem da ce tako i veceras bar 8. Izostanak Currya ide u prilog ovom paru jer ce Green vjerojatno i nesto vise imati loptu u svojim rukama.
Thompson 26,5 više - prva napadacka opcija, Currya nema i Klay ce sigurno uzeti barem 20 suteva, proslu tekmu sut 14-28 uz 7 trica i na kraju imao 37 poena. Samo se nadam da nece biti neki rani BO, a Klay je proslu tekmu vec u 1/4 imao nekih 18 ako se ne varam.
Bayern - Atletiko više od 5 zutih - ovo je najveca kvota od svih kladionica kojima imam pristup uz psk, tamo je isto 1,90 ali je Green na 1,75. O vaznosti utakmice ne treba trositi rijeci, pa idemo probat s kartonima. Proslu tekmu je bilo tocno 5 zutih, sad je uzvrat i napetost i nervoza ce biti velika, igra se za finale LP.
Ovo sam uzeo iz Hrvatske Lutrije, u vecini kladionica je kvota na Greena 1,65 ili 1,7, a kvota na kartone takoder smanjena. Ovdje je sve 1,85 pa budem pokusao ovako.
Toronto - Miami X @18,00
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- muhamed121
- Kontakt:
branimir85 je napisao/la:jopaa7 je napisao/la:
Green asistencije 7,5 više - cesto je ove sezone isao preko ove granica i cesto zna imati 10 ili vise asistencija. Proslu protiv Portlanda je imao 11, pa vjerujem da ce tako i veceras bar 8. Izostanak Currya ide u prilog ovom paru jer ce Green vjerojatno i nesto vise imati loptu u svojim rukama.
Thompson 26,5 više - prva napadacka opcija, Currya nema i Klay ce sigurno uzeti barem 20 suteva, proslu tekmu sut 14-28 uz 7 trica i na kraju imao 37 poena. Samo se nadam da nece biti neki rani BO, a Klay je proslu tekmu vec u 1/4 imao nekih 18 ako se ne varam.
Bayern - Atletiko više od 5 zutih - ovo je najveca kvota od svih kladionica kojima imam pristup uz psk, tamo je isto 1,90 ali je Green na 1,75. O vaznosti utakmice ne treba trositi rijeci, pa idemo probat s kartonima. Proslu tekmu je bilo tocno 5 zutih, sad je uzvrat i napetost i nervoza ce biti velika, igra se za finale LP.
Ovo sam uzeo iz Hrvatske Lutrije, u vecini kladionica je kvota na Greena 1,65 ili 1,7, a kvota na kartone takoder smanjena. Ovdje je sve 1,85 pa budem pokusao ovako.
Toronto - Miami X @18,00![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e jbg, Green 7 asistencija, ovi slabi s kartonimajopaa7 je napisao/la:
Toronto - Miami X @18,00
Majstoreeeeeeeeeee.jopaa7 je napisao/la:
Toronto - Miami X @18,00
Sve u koš.. LolSPY je napisao/la:
Očekuju nas dvije zanimljive utakmice. Prvi susret između Toronta i Miamija očekujem da se muški pobiju za svaku loptu. Ovdje odbrana donosi pobjedu. Samim tim očekujem dosta tvrđu tekmu i vjerujem da ostaju ispod ovih 190 koševa. Od DeRozana se očekuje da predvodi svoju ekipu po broju poena, prva napadacka opcija u ekipi, dosta izlazi na liniju slobodnih. U regularnom dijelu sezone je lagano prelazio ovu granicu. Lowry, malo je zakazao što se tiče poena ali zato što se tiče asistencija i razigravanja saigrača je odličan u PO. Hasana igram po nekom osjecaju, mislim da je puno bolji po tome pitanju od suparnika pogotovo dok Valačuna bude na terenu. Druga tekma sa zapada. Ovo je suprotnost, gdje se igra za koš više. Obe ekipe su više fokusirane na protivnički koš nego na odbranu svoga. Mislim da je ovo mala granica za ove dvije ekipe koje su sposobne ubaciti po 120-110 koševa. Klay jednostavno over, nema Karija on preuzima dosta šuteva nadam se samo da će ga srat trojka kao što je do sad. Lilard, također glavna violina u Portlandu i bez njegovih 30+ poena nemaju šta tražit protiv GSW. Granice su prilično visoke ali ovi igrači uzimaju 20+ šuteva po utakmici tako da mogu preći ovu granicu uz pristojan šut. Green![]()
kakav je ovo igrač. Bukvalno svugdje na terenu ga ima i u odbrani i u napadu. Njega igram na asistencije, budući da nema Currya on će dosta više loptu imat u svojim rukama. Timski igrač, ne forisra šut više voli dodat nego hljeba se najest.
Naravno ukoliko je saigrač u boljoj poziciji od njega on dodaje. Očekujem ga lagano preko ove grane. Bogut, zahvalan igrač. Visok, duge ruke, dobar osjećaj i tajming za igru. Nekako mi se čini mala granica za čovjeka njegovih sposobnosti. Eto ukratko objašnjeni parovi, čisto da se isprati noć. Kad bi birao najsigurije od svih uzeo bi GSW na koševe, Greena i DeRozana
pokusaj duplanja na Premijer ligi

- Stone Island
- Kontakt:
Sto si navalio na te kartone, ubijedjen sam da ce ih biti dosta.
Ljudi, gonjajte ove Cileance i Paragvajce golova.
Ljudi, gonjajte ove Cileance i Paragvajce golova.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Posto je willy sinoc bubnuo za Bayern, da i ja nocas prognoziram;
Prolazak Cityja, oba daju gol, crveni k. DA
Prolazak Cityja, oba daju gol, crveni k. DA
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Real-City 2+ 1.pol. 2.40, oba daju u 1.pol. 4.60
gl
gl
keys-tig 2 3.55 0-2 6.50
prevelik koef po meni a tig nije toliko slaba pa da vidimo
Korver 10,5 manje @1,70
Bazemore 11,5 više @1,85
Bazemore 11,5 više @1,85
zgmiky je napisao/la:keys-tig 2 3.55 0-2 6.50
6:3 ; 6:4

Braca Bryan 1
Sock 1
Kyrgios - Cuevas više od 21,5
Raonic - Tsonga 1.set više od 9,5
Willy sto kazes?
Danas na sitno da se prati:
Liverpool pm3
Sevilla 1
Toronto 1
Valanciunas sk -10+ vise
Ukupan koeficijent 13,94
Liverpool pm3
Sevilla 1
Toronto 1
Valanciunas sk -10+ vise
Ukupan koeficijent 13,94
K.Langford 21,5 manje
Liverpool-Villarreal točan rezultat 2:1 8.00
DeRozan 23,5 VIŠE @ 2,0
Wade 21,5 MANJE @ 1,7
Dragic 14,5 VIŠE @ 1,85
Lowry 16,5 MANJE @ 2,1
13,21 @ wwin
DeRozan večeras jednostavno mora da tegli raptorse jer su zijanili prošli susret kod kuće. Mislim da se mogu poselamit sa PO ako večeras izgube. Prošlu tekmu stao na 22 poena uz promašenih par zicera. U wwinu je veca granica za poen nego ostalim kladama, ali samo ovdje imam jos marku na racunu pa šta bog da.
Lowry i dalje nije svoj, kako će biti kad mu je narastao još jedan lakat na laktu.
Očajni procenti šuta u PO. Njegov posao je da razigrava ekipu, ima ko davat poene umjesto njega. Dragić postao puno agresivniji u napadu, uzima više šuteva nego prije. Jednostavno moram ga igrat protiv "ranjenog" lowrya. Wade, dosta puta me sjebavao na tiketima. Odigraš ga over on neće ni da gleda u koš, odigraš under brat da baci veš mašinu prošla bi kroz obruc. Njega igram na neki osjecaj, mislim da neće forisat jer je ekipa kompletna nema potrebe da svaka akcija ide na njega. Očekujem ga do ovih 20 poena maksimalno.
Sretno svima 
Wade 21,5 MANJE @ 1,7
Dragic 14,5 VIŠE @ 1,85
Lowry 16,5 MANJE @ 2,1
13,21 @ wwin
DeRozan večeras jednostavno mora da tegli raptorse jer su zijanili prošli susret kod kuće. Mislim da se mogu poselamit sa PO ako večeras izgube. Prošlu tekmu stao na 22 poena uz promašenih par zicera. U wwinu je veca granica za poen nego ostalim kladama, ali samo ovdje imam jos marku na racunu pa šta bog da.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.