Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Slavija radnik 1,20 ... ovaj radnik svima skida gace
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Da je tebi znati sta krstajic vina popijebhfanatic14 je napisao/la:Slavija radnik 1,20 ... ovaj radnik svima skida gace

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma pada kvota na Zelju jer ljudi masovno uplacuju dvicu. Uzima ih Celik danas.
ZZ
Štrumfovi danas idemo zajedno u evropu na kolač šipto Zaim sve pola cijene daje gostima iste krvi
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jel ko i prethodnih 7 godina?moj uzor-S.G je napisao/la:Ma pada kvota na Zelju jer ljudi masovno uplacuju dvicu. Uzima ih Celik danas.

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Danas komšije osvajaju veliki bod!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
1.20 5.50 15.0... Kontam da valja uplatiti na Radnik jer Slavija ce da izgubi. Scenario: kako je kvota padala na Slaviju, tacnije rasla na Radnik, kontam da se ne desi isto i na proslom mecu, Sloboda-Drina, da se Slavijini ne dogovore sa Celom da izgube i uplate na Radnik, pa zarade tako...bhfanatic14 je napisao/la:Slavija radnik 1,20 ... ovaj radnik svima skida gace
Znaci, Radnik danas pobjedjuje, i meni drago, iskren da budem

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
jel to iz škole pises hahahahaha
? &
Jesil uplatio na radik ako si tako siguran .PiromanBL je napisao/la:1.20 5.50 15.0... Kontam da valja uplatiti na Radnik jer Slavija ce da izgubi. Scenario: kako je kvota padala na Slaviju, tacnije rasla na Radnik, kontam da se ne desi isto i na proslom mecu, Sloboda-Drina, da se Slavijini ne dogovore sa Celom da izgube i uplate na Radnik, pa zarade tako...bhfanatic14 je napisao/la:Slavija radnik 1,20 ... ovaj radnik svima skida gace
Znaci, Radnik danas pobjedjuje, i meni drago, iskren da budem
Ma iz Borika direktPrijedor je napisao/la:jel to iz škole pises hahahahaha

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Ja da sam moderator dao bi ti dozvolu da sam sebe banujesPiromanBL je napisao/la:Ma iz Borika direktPrijedor je napisao/la:jel to iz škole pises hahahahaha
? &
-
- Kontakt:
HahahahPrijedor je napisao/la:Da je tebi znati sta krstajic vina popijebhfanatic14 je napisao/la:Slavija radnik 1,20 ... ovaj radnik svima skida gace![]()

Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ovaj bhfanatic dodje ovdje samo kad je srat' o prodanim utakmicama
Nad tobom sunce najljepše sja
Da su babi muda, ah Boze moj...Prijedor je napisao/la:Ja da sam moderator dao bi ti dozvolu da sam sebe banujesPiromanBL je napisao/la:Ma iz Borika direktPrijedor je napisao/la:jel to iz škole pises hahahahaha
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
-
- Kontakt:
Ma dajjj pinguinuglavi.. opusti se malo, obidji me smaras vise... uzivaj u uspjesima Slobode a ne ovdje samo trazis svadje uvjek da sebe zadovoljis. Vozdra pingooo, usput slobo-drina nije bila štimana !pinoglavi je napisao/la:Ovaj bhfanatic dodje ovdje samo kad je srat' o prodanim utakmicama
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Opusti se ti care, samo kažem da smarate s tom pričom.bhfanatic14 je napisao/la:Ma dajjj pinguinuglavi.. opusti se malo, obidji me smaras vise... uzivaj u uspjesima Slobode a ne ovdje samo trazis svadje uvjek da sebe zadovoljis. Vozdra pingooo, usput slobo-drina nije bila štimana !pinoglavi je napisao/la:Ovaj bhfanatic dodje ovdje samo kad je srat' o prodanim utakmicama
Travnik - Vitez 3:1 i to niko ne doživljava, a da je slučajno Vitez to pobjedio svi bi srali ovdje da je dogovorena utakmica.
Slavija - Borac 0:0 ista priča. Onda dodje Borac u Prijedor i jedva pobjedi i sere se da su završili, dodje Drina u Tuzlu i sere se da se prodalo a Sloboda prvu titulu ikad ganja. Za ove primjere ne mislim na tebe nego općenito.
Ima toga itekako, ali je po vama svaka utakmica koja bi se dala namjestiti 100% namještena, prenapuhuje se to sve.
-
- Kontakt:
Ma uvjek imaju dvije strane price. Nekom namjesteno nekom ne. Sta ces tako ti je u fudbalu, kad je cijela fifa koruptna sta ocekivat u svijetu fudbala, naravno da ima dosta namjestenih utakmica. A ja nisam nista bio napiso osim da je kvota na slaviju 1.2... tako da prestani sa optuzbama, sad ce utakmice za koji minut pa cemo nakon utakmica biti pametniji.pinoglavi je napisao/la:Opusti se ti care, samo kažem da smarate s tom pričom.bhfanatic14 je napisao/la:Ma dajjj pinguinuglavi.. opusti se malo, obidji me smaras vise... uzivaj u uspjesima Slobode a ne ovdje samo trazis svadje uvjek da sebe zadovoljis. Vozdra pingooo, usput slobo-drina nije bila štimana !pinoglavi je napisao/la:Ovaj bhfanatic dodje ovdje samo kad je srat' o prodanim utakmicama
Travnik - Vitez 3:1 i to niko ne doživljava, a da je slučajno Vitez to pobjedio svi bi srali ovdje da je dogovorena utakmica.
Slavija - Borac 0:0 ista priča. Onda dodje Borac u Prijedor i jedva pobjedi i sere se da su završili, dodje Drina u Tuzlu i sere se da se prodalo a Sloboda prvu titulu ikad ganja. Za ove primjere ne mislim na tebe nego općenito.
Ima toga itekako, ali je po vama svaka utakmica koja bi se dala namjestiti 100% namještena, prenapuhuje se to sve.

Stadion Koševo
Stadion Koševo
Likce je nevjerovatan klub. Imaju toliko problema unutar istog, a na terenu su prejaki
Tek stadion je prica za sebe. Najbolja fudbalska utvrda u drzavi, srednjobosanski dvorac

Tek stadion je prica za sebe. Najbolja fudbalska utvrda u drzavi, srednjobosanski dvorac

Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
Ma vidjeti cemo sve nego pisem opcenito ne samo tebi. Evo vec ima i onih koji su spremni na pricu da Radnik danas pobjedjuje jer ce igraci obje ekipe uplatiti na visoku kvotu Radnika. Dakle sve osim remija u toj utakmici donosi pricu kako je namjesteno, a nije ni pocela utakmica. A da ne pisem kako se kroz citavu sezonu klubovi iz vrha optuzuju da sudije guraju konkurente. Te Zrinjski se gura da bude prvak, te Sarajevo mora u Europu, te Zeljo ne smije ispusiti Europu zbog para koje je ulozio, te Siroki je ostao bez Europe prosle godine, sada im sudije pomazu da dodju do Europe ove godine, te da je vec dogovoreno Zrinjski liga a Sloboda kup, pa onda druga strana price kako Radnik mora osvojiti kup da bi i Srbi imali svog predstavnika. Vrhunac je kada sam procitao da je Travnik-Velez namjesteno 2/1 i da je Velez dobio crveni da bude manje ofirno. Da neko neutralan i objektivan sve to sagleda jedini zakljucak koji moze izvuci je da smo svi redom mentalno retardirani.
Teorije zavjere vladaju forumom 

Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.