zao mi cure tesko joj pao poraz hahnewborn je napisao/la:Taj datum bi se i trebao slaviti kao Dan državnosti, a ne 25. novembar kada je državnost Bosne i Hercegovine obnovljena.Virtu4l je napisao/la:Ne samo državni, već jedan od najstarijih na balkanu, a što se važnosti tiče, vjerovatno je to najvažniji dokument u naštoj istoriji.chily-rz je napisao/la:Povelja Kulina Bana pisana na Bilinom Polju,najstariji pisani državni dokument,.![]()
ontopic
Zeničani vade li se fantomke za sutra?
gledajte piććke jjebem li vas uuuuuusta, jjebem vam mater![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
Sad ide ona..
Amar, Amar prosim, prosim
jeli te jos drzi poraz ,steta sto nije ofsajd kod gola bioZip je napisao/la:Sad ide ona..
-
Convicts1988
- Kontakt:
pipi javi se, hoce li biti link
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne prisjedaj nam na muku, ako za Titu znaš. Ovaj je gori od Krleže.samirr je napisao/la:Majkl izdominirao na temi Sarajeva.
Samo Saraj'vo.
Jesil uvijek ovako glup ili trenirasEvolution87 je napisao/la:Nigdje ja United nisam spomenuo, a i ne igraju sutra svakako.Nane17 je napisao/la:Pozeli nam srecu navijac iz donedavno najzagadjenijeg grada u Evropi!Evolution87 je napisao/la:nasa gov.na vama teku...
sretno sutra radioaktivni
@PipiDugaCarapa je već krenuo put Zenice. Odlučio je pronaći sve šlajfače i tražiti im pare za evropsku trafiku.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
sto nema zeljkanovaca na pressu

''slucajno'' iz fk zeljkan promjenili brojeve parcela na ugovoru

''slucajno'' iz fk zeljkan promjenili brojeve parcela na ugovoru
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ilegalna gradnja!! Lopovi iz uprave, pa zar vas nije stid godinama krasti ovaj napaćeni narod iz Novog Sarajeva!!– Mirsad Šiljak je najveće zlo koje je ušlo u FK Željezničar. Iskoristio je dobre rezultate i nahuškao navijače na nas i načelnika Koldžu, koji je mnogo puta do sada pomogao klub. I mi i načelnik smo predložili da se dogovorimo kao ljudi, ali oni to ne žele. Senad Misimović (član Uprave FK) nam je poslao poruku i rekao neka sud riješi sve ovo, iako su svjesni da bi taj proces mogao trajati više od deset godina. Šiljak je rat proveo u Beogradu, bavio se raznim poslovima, a sada nas predstavlja kao neprijatelje kluba i nekoga ko želi zaustaviti radove, a neće da prizna da sve rade bez dozvola i na svoju ruku. On i nekoliko pojedinaca oko njega žele samo korist za sebe, ne misle uopće na budućnost i zaradu kluba. Upravo oni su napravili najveći problem klubu – zaključio je Muftić.
Gradi se bez dozvole
A rece Siljak sve po zakonu radimo
Prije ce se donijeti odluka da se srusi sjever, nbego sto ce se izgraditi stadion
Pa zar i kod vas lopova ima
A rece Siljak sve po zakonu radimo
Prije ce se donijeti odluka da se srusi sjever, nbego sto ce se izgraditi stadion
Pa zar i kod vas lopova ima
Radnička klasa na koljenima... Onanija u najavi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma lazu svi..siljak je posten cojek koji voli zeljkana i radi sve po zakonuMemara je napisao/la:Ilegalna gradnja!! Lopovi iz uprave, pa zar vas nije stid godinama krasti ovaj napaćeni narod iz Novog Sarajeva!!– Mirsad Šiljak je najveće zlo koje je ušlo u FK Željezničar. Iskoristio je dobre rezultate i nahuškao navijače na nas i načelnika Koldžu, koji je mnogo puta do sada pomogao klub. I mi i načelnik smo predložili da se dogovorimo kao ljudi, ali oni to ne žele. Senad Misimović (član Uprave FK) nam je poslao poruku i rekao neka sud riješi sve ovo, iako su svjesni da bi taj proces mogao trajati više od deset godina. Šiljak je rat proveo u Beogradu, bavio se raznim poslovima, a sada nas predstavlja kao neprijatelje kluba i nekoga ko želi zaustaviti radove, a neće da prizna da sve rade bez dozvola i na svoju ruku. On i nekoliko pojedinaca oko njega žele samo korist za sebe, ne misle uopće na budućnost i zaradu kluba. Upravo oni su napravili najveći problem klubu – zaključio je Muftić.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Radnicka klaso zar cete dopustiti ove manipulacije 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Za raju koja na avataru nose grbove stranih klubova, treba otvorit temu PL prepucavanja (opšte diskusije). 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
kule gradim, koldzo ih obara
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jos poslali onog svog "novinarcica" da ih pita neka pitanja, znam da je onaj cvikeras prepoznam ga po glasuRinuka je napisao/la: Ma lazu svi..siljak je posten cojek koji voli zeljkana i radi sve po zakonu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala gradjanima Novog Sarajeva koji su prijavili ilegalnu gradnju zapadne tribine! Dosta je Siljak, dosta si krao!
uNbx je napisao/la:Za raju koja na avataru nose grbove stranih klubova, treba otvorit temu PL prepucavanja (opšte diskusije).
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
10/11 postova na stranici, pitarsko nasladjivanje. Vi ste definicija napacenosti i kompleksa.
Popusismo Drinu/i za vikend, samo nam jos to fali da pocuclamo travnicki cevap 
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
Tuca Robijasa i Manijaka u okolini stadiona cca 20 Robijasa na 3 auta Manijaka..kako kazu manijaci fasovali..auta ostecena..
!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.