FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 03 maj 2016, 12:39

Sta ovi iz Celika prizivaju posteno sudjenje. Cirkusa majko moja. Bice svega ljudi, tek me sad strah igranki.

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 03 maj 2016, 13:07

Posteno suđenje priziva lik koji je pustio Vitezu.

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 03 maj 2016, 13:53

Meni zestoko smeta zosto savez dopusta da se komentarise sudenje na bilo kojoj osnovi ako nisu ljudi koji to rade, strucni za taj segment.

Mi smo samo tako osteceni u Tuzli bili kod onog prvog gola u Kupu a nitko nije primijetio bio. Na Kosevu je bilo odluka bara-bara kako na nasu tako na njihovu korist, a preko Jakupovica krenuli da peru sezonu i Savez to opet dopusta.

MrHc
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrHc » 03 maj 2016, 14:34

ScoutInternational je napisao/la:Meni zestoko smeta zosto savez dopusta da se komentarise sudenje na bilo kojoj osnovi ako nisu ljudi koji to rade, strucni za taj segment.

Mi smo samo tako osteceni u Tuzli bili kod onog prvog gola u Kupu a nitko nije primijetio bio. Na Kosevu je bilo odluka bara-bara kako na nasu tako na njihovu korist, a preko Jakupovica krenuli da peru sezonu i Savez to opet dopusta.
Ako sudija dobije kaznu nesudjenja radi direktnih gresaka koje uticu direktno na tebe dva puta u jednoj sezoni i postave ti ga da sudi opet ? Reci ti meni ima li tu onako alajicki, sportski ili objektivno sta sumnjivo ?

Znaci savez ga kazni ne sudjenjem radi gresaka na stetu jednog tima i za nagradu stavljaju ga opet da sudi tom timu xD gdje prestaje razum tu pocinje BiH.

Pozz
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 03 maj 2016, 17:45

Vozdra raja :)
Samo da vas pitam radi li danas fan shop i do kada, hvala :D

Manijakxxx
Kontakt:

Post Postao/la Manijakxxx » 03 maj 2016, 23:59

Postoji li informacija o kartama za sutrasnju utakmicu, za sve tribine?

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 04 maj 2016, 10:58

Manijakxxx je napisao/la:Postoji li informacija o kartama za sutrasnju utakmicu, za sve tribine?
Jug 2, istok 4, zapad 6.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 04 maj 2016, 13:44

Ahmed Muftić iz Sportskog društva Željezničar, kazao je za Faktor, da oni ne prave problem FK, te da čelnici Želje žele da oduzmu imovinu SD, te smatra kako je krivac, što se vrši pritisak na SD i načelnika Koldžu, Mirsad Šiljak, direktor Željezničara.

– Sportsko društvo nema ništa sa tim što FK nije dobio urbanističku saglasnost. Oni su napravili veliki propust. Počeli su gradnju bez ikakvih dozvola, a onda predali dokumentaciju. Mi smo vlasnici sjeverne tribine stadiona, kao i prostora oko nekadašnjeg Plavog zamka i dijela igrališta iza istočne tribine. Sada oni žele da nama oduzmu svu imovinu, da uzmu naših 1.200 kvadratnih metara. Imali smo dva sastanka sa čelnicima FK, ali su završeni neuspješno. Ponudili su nam 3.000 kvadratnih metara, kada sve bude izgrađeno, ali mi smo to odbili, jer oni žele da prave zgrade. Iz svog plana o gradnji, izbrisali su Plavi zamak i sve drugo što pripada nama i predstavili to kao svoju imovinu. Pitanje je koliko uopće žele dobro klubu. Oni samo gledaju svoju korist. Ovi ljudi koji su trenutno u klubu su se pojavili iznenada i predstavili se kao prijatelji kluba. Prije tri ili četiri godine niste ih mogli vidjeti na utakmicama Želje. Mi nemamo ništa protiv. Neka grade, neka prave šta hoće, ali ne mogu raditi ništa bez dozvola i na zemljištu koje pripada nama, dok se ne dogovorimo. SD ima 21 člana i svi smo saglasni da nećemo dozvoliti da nas neko iskoristi – kazao je Muftić i direktno prozvao Šiljka:

– Mirsad Šiljak je najveće zlo koje je ušlo u FK Željezničar. Iskoristio je dobre rezultate i nahuškao navijače na nas i načelnika Koldžu, koji je mnogo puta do sada pomogao klub. I mi i načelnik smo predložili da se dogovorimo kao ljudi, ali oni to ne žele. Senad Misimović (član Uprave FK) nam je poslao poruku i rekao neka sud riješi sve ovo, iako su svjesni da bi taj proces mogao trajati više od deset godina. Šiljak je rat proveo u Beogradu, bavio se raznim poslovima, a sada nas predstavlja kao neprijatelje kluba i nekoga ko želi zaustaviti radove, a neće da prizna da sve rade bez dozvola i na svoju ruku. On i nekoliko pojedinaca oko njega žele samo korist za sebe, ne misle uopće na budućnost i zaradu kluba. Upravo oni su napravili najveći problem klubu – zaključio je Muftić.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 04 maj 2016, 13:48

Lopov jede go.vna majku yebo stid da ga bude za lijekova mu Dabogda trebalo ;)

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 maj 2016, 13:58

fuj fuj fuj, kakvo smece od covjeka
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 04 maj 2016, 13:59

plavousrcu je napisao/la:Sta ovi iz Celika prizivaju posteno sudjenje. Cirkusa majko moja. Bice svega ljudi, tek me sad strah igranki.
S razlogom. Potrazi na internetu sta nam je ove sezone Cuic uradio i bice ti jasno zasto se priziva posteno sudjenje
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 04 maj 2016, 14:26

Najbitnije je da se pocelo pricati i treba saslusati sve strane prije svega. Iz Violinine price koju plasira po medijima, moze se zakljucili da cijelo vrijeme pokusava skrenuti sa glavne teme price, objasnjavajuci kako se problem moze rijesiti za 5 min. da ima interesa, a sa druge strane atakuje direktno na Siljka i Misimovica, plasirajuci price tko je gdje bio u ratu, tj odvaceci pricu na teren koji njemu odgovara.

BoltDevil
Kontakt:

Post Postao/la BoltDevil » 04 maj 2016, 14:33

Koldžo:" Mi smo uradili plastičnu travu prije 7-8 godina za sve mlađe kategorije i evo sada te generacije igraju za prvi tim."

Neko bi pomislio da ih je on trenirao, dao im sve najbolje uvjete i da je on najzaslužniji što imamo ove mlade igrače u prvom timu :roll: :roll:
‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 04 maj 2016, 14:38

Zakon i propisi nisu na nasoj strani i to je tako. Moramo biti realni i sto prije sjesti sa ovim lopovima iz SD i pokusati rijesiti problem.

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 04 maj 2016, 14:56

Mulja i ova nasa uprava nesto. Rijesite taj **** problem sa SD i dobit cete dozvole sve. Inace ode ovo na sud sve i nema od gradnje stadiona nista.

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 04 maj 2016, 14:59

Da se razumijemo, 20 godina su tu, vrte se, i kada bi god dosao netko konkretan sa planom, uvijek bi se javljao neki problem, a evo kada smo konacno krenuli od nule da pravimo i gradimo, opet nekom nesto ne odgovara. Ovo su cinjenice.

Dakle, sumljam, da ovo netko drugi osim nas samih moze rijesiti. Koldzo i Violina su sada pod pritiskom, jer znaju da navijaci podrzavaju ovu upravu, tako da prije ili kasnije morat ce pronaci kompromis koji svima odgovara. Navijaci trebaju jos veci pritisak na Koldzu da naprave koji je pasivan po pitanju svega jer je ulagao u dvoranu 7 Mill. BAM da se ne bi crkva digla na onom mjestu, pa se crvka dize iz jos veca nego sto je predvidena.

Ako treba, i proteste pred opcinom napraviti, jer se ovome mora Vise stati u kraj.

A ono najbitnije od svega, svi se bave nekim pricama, a jedino nasa uprava izbaci transparentno stvari u javnost. ;) Argumentovano.

Zasto Violina to ne ucini, ako tvrdi da je sjeverna tribina vlasnistvo SD-a?

Hoce li biti kakav stream iz Zenice? Hvala

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 04 maj 2016, 15:03

Ma jarane, uhljebi pravi ovi iz SD-a, ne znam koja je svrha uopste SD-a, nema je :S . Kolzdo uradio za Zeljeznicar nesto? Grohotom se smijem :D . A SD u posjedu ima tri poslovna prostora na sjeveru, ja ne znam koje ovo oni nebuloze lupaju kao prvo, a kao drugo, i da je njihova imovina sva ova sto su nabrojali, koji ce njima to k.rac, nek mi neko kaze? Da jeste sjever njihov, davno bi oni naplacivali ulaznice i uzimali pinku od toga, nisu to male pare, nit su oni toliko kao fini da bi to propustili iskoristiti. Zna se, sjever nije njihov. Ne mozemo gradit stadion na svojoj zemlji, dok su mnogi ratni profiteri, pa i ovi arapi sto silno dolaze, za dzaba dobijali zemlju i gradili svakakve gabarite koje se ne uklapaju u urbanisticke planove.
Nego, hoce li biti neki stream za tekmu? Treba danas krenuti agresivno, bez onog izbijanja lopte, koje me dovodi do ludila. Pas igra, imamo fin vezni red, nek se gradi igra, s izbijanjem se nista ne moze postici...

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 04 maj 2016, 15:06

Usrao si se i ti Koldžo. Prvi put u deset godina mandata ti se zatresla stolica, a svjestan si koliko biračko tijelo na općini Novo Sarajevo čine navijači Želje. Organizuješ press konferenciju i pošalješ poziv ljudima iz kluba 3 sata prije početka da i oni prisustvuju istoj. Ne ide to tako načelniče Koldžo. Uredu, bili neradni dani, ali onda u prošli petak objaviš kad je press konferencija i pošalješ svima pozive sa temama konferencije.

Mi danas igramo utakmicu sezone i naravno da ti niko iz kluba neće doći. Ove ublehe iz SD-a će ti se odazvati da si ih pozvao pola sata prije, jer svakako ništa drugo i ne rade i samo gledaju gdje će ubiti dva sata vremena.

SvetlanaHo
Kontakt:

Post Postao/la SvetlanaHo » 04 maj 2016, 15:14

jel ima negde prenos tekme?

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 04 maj 2016, 15:35

"...mi imamo kancelarije od nekih 70 kvadrata na sjevernoj tribini i samo od Zelje trazimo nekih 200-300 kvadrata za to"
Valjda je i najvecem laiku jasno da ovih 200-300 kvadrata znaci igraliste iza istoka koje njima treba da bi napravili taj hotel koji planiraju.
Sve i kad bi i ove godine evropske utakmice igrali na Kosevu ne treba im dati ni milimetar prostora, jer ako se pristane na ovu ucjenu mozemo zaboraviti na istocnu tribinu jer je nikad neces moci napraviti u dvoristu tog planiranog hotela.
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.