PS. Teško da ćete u skorijoj budućnosti imati ekipu kao one sezone kad ste prvi put ušli u PL.
Ocigledno da nisamzmajevac je napisao/la:Opet ti o stimanju,jesil normalan bolan.esprit24 je napisao/la:@Realni ona ekipa se sa ovom ne moze nikako porediti druze. Ona je bila bolja za dvije klase.
Neki dan mi covjek rece da smo premirali slogu i od sad cu mu svaku vjerovati. Ako je istina da smo premirali,onda ljudima treba platiti prevoz, smjestaj, i dat im neku finu cifru da se malo pocaste. Ovo je po mom misljenju krucijalna sansa za ulazak u PL i ne smije se ni u ludilu prokockati
Slazem se sa tobom,mali je broj iskreni vjerovo u ovo.reddragon001 je napisao/la:Ovo je pobjeda za nas budalase koji smo ucjek uz Zvijezdu i koji nikad nismo prestali vjerovati u Zvijezdu i.nasu upravu, koji su mnogi omalovazavali kad se sjetim samo mesar kerovodja opstinari itd.... bravo momci... ideno dalje nista jos nije gotovo
Iskljucili nam vodu, odakle nam da premiramo Slogu? Mettaleghe premirao igrace Podgrmeca, a oni hladno primise 6 komada, daj skontaj se vise sta pises. Pa nemamo mi PUNCA, ko ta tvoja prcija od klubaesprit24 je napisao/la:To je rekla stara uprava, a sad je kod njih druga ekipa u upravi. Metalege nudi 10k za pobjedu a 5k za remi. Uostalom ako nismo u stanji pobjediti gore nema potrebe ni da se planira o PLcarli22 je napisao/la:Nek nasi premiraju Slogu, sta je problem, nesposobni? Uostalom iz Podgrmeča su rekli ako bude jasna situacija do utakmice sa Zvijezdom, da nece zapinjatesprit24 je napisao/la:Sta je ovo braco draga? U glavi mi je velika zbrka ne znam vise kome da vjerujem? Neki dan cujem da je sve ok, danas cujem iskljucili vodu na stadionu, covjek mi rece metalege premira podgrmec, kaze da smo imali dvije mec lopte u visokom i kaknju i da ce sad biti vrlo tesko
NFanVitez je napisao/la:pozdrav,samo da pitam igra li onaj mali Vidović ikako kod vas?
Ja msm da je Orasje vec odustalo od PL, al otom potomcrvenobijeli je napisao/la:U subotu se treba pazit zuti i crveni kartona,nije neki protivnik,al orasje ce pokusat na sve nacine da nam naudi....
Po meni 3 kljucne utakmice,orasje,gracanica,banovici,tu ako uzmemo 9 bodova,1oo % ulazimo,,bojim se samo gracanice kuci,mada smo u prednosti,ali.....reddragon001 je napisao/la:cola je nas najjaci igrac vidjeli smo kad cole nema onda pobjeda izostane. Visoko, Kakanj tu cole nije bilo, a kada njega nema onda nema ko nabacit da napadaci daju gol. Prema tome u subotu laganica pa se spremite 2000 za pakao Orasja.
Budi siguran da ce Bratstvo uradit sve samo da Metaleghe ne osvoji ligu, zbog proslogodisnjeg incidenta, kada je Daso pretucen na Mracaju. Po meni bi se moglo prelomit u 26 kolu, samo mi moramo pobijedit Orasje kako znamo i umijemo.crvenobijeli je napisao/la:Po meni 3 kljucne utakmice,orasje,gracanica,banovici,tu ako uzmemo 9 bodova,1oo % ulazimo,,bojim se samo gracanice kuci,mada smo u prednosti,ali.....reddragon001 je napisao/la:cola je nas najjaci igrac vidjeli smo kad cole nema onda pobjeda izostane. Visoko, Kakanj tu cole nije bilo, a kada njega nema onda nema ko nabacit da napadaci daju gol. Prema tome u subotu laganica pa se spremite 2000 za pakao Orasja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.