FK Slavija
Re: FK Slavija
Pappy, kada ispadnete, ostani na ovom podforumu 

Kada ispadnemo tek onda kreće prava borba.Chinaglia je napisao/la:Pappy, kada ispadnete, ostani na ovom podforumu
Borac-Slavija
Vitez-Celik
Rudar-Vitez
Slavija-Radnik
Siroki-Borac
Vitez-Slavija
Radnik-Borac
Slavija-Zeljeznicar
Borac-Vitez
gledajuci ovaj raspored, biti ce tu direktnih okrsaja za opstanak, a Slavija je ovdje u najtezem polozaju, Vitez ima najbolji raspored, zapravo, manje-vise i Borac ima podjednako dobar raspored, a na drugom forumu sam procitao i da se radi na tome da Borac ostane u ligi, suplja ili ne, ne znam, ali eto, cisto da prenesem, mozda ti znas nesto o tome
Vitez-Celik
Rudar-Vitez
Slavija-Radnik
Siroki-Borac
Vitez-Slavija
Radnik-Borac
Slavija-Zeljeznicar
Borac-Vitez
gledajuci ovaj raspored, biti ce tu direktnih okrsaja za opstanak, a Slavija je ovdje u najtezem polozaju, Vitez ima najbolji raspored, zapravo, manje-vise i Borac ima podjednako dobar raspored, a na drugom forumu sam procitao i da se radi na tome da Borac ostane u ligi, suplja ili ne, ne znam, ali eto, cisto da prenesem, mozda ti znas nesto o tome
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 24 apr 2016, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ma najmanji je problem hocemo li ispasti ili ne...sami smo sebe unistavali do tih mjera da su omrzli nasu svetinju svima u gradu...klub koji je bio brend grada za koga su svi redom disali i gurali ga do evropskih utakmica sad je u situaciji da se bori za goli zivot...Ja jos uvjek vjerujem u ovu ekipu i nadam se da cemo ostati u ligi bas u tim duelima sa direktnim konkurentima...
Uzima Slavija večeras bod u Širokom.Uz pošteno suđenje očekujem remi na Pecari.
nellic07 je napisao/la:Uzima Slavija večeras bod u Širokom.Uz pošteno suđenje očekujem remi na Pecari.

Kontam da imate tri boda protiv Radnika, i bod mozda iz Viteza, mada na osnovu proljetnog dijela cisto sumnjam. Zelji cete tesko ista otkinuti, jer je i njima biti il ne biti za Evropu, a i nama takodje, trebaju nam bodovi.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Kralju samo lagano i opusteno pa nek pobjedi bolji...bice bas zajebana tekma pravi derbi,jadno je i zalosno sto je derbi zacelja ali kako sijemo tako i zanjemo i jedni i drugi..PiromanBL je napisao/la:Kontam da imate tri boda protiv Radnika, i bod mozda iz Viteza, mada na osnovu proljetnog dijela cisto sumnjam. Zelji cete tesko ista otkinuti, jer je i njima biti il ne biti za Evropu, a i nama takodje, trebaju nam bodovi.
[quote="sloboda72"]Svim pravoslavcima srećan uskrs "Hristos vaskrse".[/qu
Vaistinu vaskrse...Kralju sve najbolje tebi i tvojim najdrazim...
Hvala brate živio puno godina.lovcen16 je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:Svim pravoslavcima srećan uskrs "Hristos vaskrse".[/qu
Ja volim FK Tuzla City
Dima itekako ima biti će i vatre. Znao sam da će gore cirkusa biti, ali ako Ševija ne laže ove stvari sve onda stvarno prava sramota.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/gadi-mi- ... ati/193280
http://sportsport.ba/bh_fudbal/urovski- ... rca/193273
http://sportsport.ba/bh_fudbal/gadi-mi- ... ati/193280
http://sportsport.ba/bh_fudbal/urovski- ... rca/193273
SRETAN BROJ - 1725
Pa kakvo je ono ponasanje u subotu? Nakon sto ste izjednacili, igraci padaju, epilepsija, valjaju se po travnjaku, maltene nisu mrtvacka kola dosla da vam igrace iznose sa terena. Vala, mi s vama u istoj ligi ne treba da igramo, s tim da bi vi uvijek trebali biti ispod nas po rangu. Kakav je to seljakluk, tako znaci kontate da kupite bodove? E pa ne moze, i drago mi je da smo vam uskratili 3 boda, koja iskreno ni po kojoj logici u mecu Borac - Slavija ne trebaju pripasti vama. Ne komentarisem nasu vec samo vasu igru. Odjedanput kad ste izjednacili, padanje po terenu, svima slomljena rebra, noge, ruke, krv prsti na sve strane, nosila se razmahala, a kad smo opet poveli, hocete zaklati sudiju... E svasta, tacno su vam uzor oni iz druge lige RS sto u posljednje vrijeme prekidaju meceve napadajuci sudije ako nisu zadovoljni. Pa idite onda u drugu ligu, slobodno.
Onaj ko gubi ima pravo da se buni, ali ono je bilo previse. I sad cete vi kao da se zalite? Ma boli savez & za vase zalbe, ko ste vi, sila neka?
Onaj ko gubi ima pravo da se buni, ali ono je bilo previse. I sad cete vi kao da se zalite? Ma boli savez & za vase zalbe, ko ste vi, sila neka?
Zadnja izmjena: PiromanBL, dana/u 04 maj 2016, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
e svasta, pa ko je sada u pravu 

Iszo pitanje htio da napisem.Chinaglia je napisao/la:e svasta, pa ko je sada u pravu
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
njihova posla , neka bratski rijese 

Moguce da je to samo taktika, da se izvrsi pritisak na sudije da im navlace pobjede, inace moglo bi da zavrsi kobno po njih, sudije, jer slavijine kolege po kvaliteti iz drugih liga RS malo malo nasrcu na sudije i prekidaju mec, hoce da se “biju“. Ali samo ne znam sta ce oni u ovoj ligi? Ni kvalitetom je ne zasluzuju, a jos se nasli ONI nesto govoriti o postenju?! (s tim da utakmica uopste nije lose sudjena), a guze se sarajevskim klubovima kad zatreba, cc.HeraklitMracni je napisao/la:njihova posla , neka bratski rijese
Zadnja izmjena: PiromanBL, dana/u 04 maj 2016, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Sve u svemu i pored svega smjesan si lik opasno...toliko si nebuloza napisao da je to sjest i plakat ali neispalati se trositi rijeci na ovakve gluposti..nek je vama sa srecom u nastavku...
Opusteno brate njega niko ziv na ovome forumu ne dozivljavalovcen16 je napisao/la:Sve u svemu i pored svega smjesan si lik opasno...toliko si nebuloza napisao da je to sjest i plakat ali neispalati se trositi rijeci na ovakve gluposti..nek je vama sa srecom u nastavku...

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Meni se cini da vas dvoje nece ni biti na ovom podforumu od sljedece sezone. A ni ove teme.Prijedor je napisao/la:Opusteno brate njega niko ziv na ovome forumu ne dozivljavalovcen16 je napisao/la:Sve u svemu i pored svega smjesan si lik opasno...toliko si nebuloza napisao da je to sjest i plakat ali neispalati se trositi rijeci na ovakve gluposti..nek je vama sa srecom u nastavku...
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.