Pa toj sam i rekao, Panjkoviću...tuzlak1987 je napisao/la:Sreca pa se ti nista ne pitas..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Re: Premijer liga BiH - općenito
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!

Like. Drugi ce biti diskutabilan, a onda ce strucne osobe na bht-u ocijeniti da je i on regularan.Virtu4l je napisao/la:Sutrašnji penal za Želju će biti čist kao suza, samo da znate.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
tamburica je napisao/la:https://encrypted-tbn3.gstatic.com/imag ... TkVYSVAHf-
Savija kao mali hahah

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sramota, razocarali stepinoglavi je napisao/la:Pa kažem ti ja sam očekivao da pobjedimo 0-5 hladno, kao i svaki drugi objektivni ljudi koji prate BHTPL, ne znam šta se desiloMuerte je napisao/la:Zeba je jedini igrao od vasih, sam nosio slobodu i u napadu i odbrani. Da je ima podrsku saigraca druga bi prica bila.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sutra Celik ocekuje ogromnu podrsku od svojih vjernih navijaca sa balkona okolnih zgrada,Mole se navijaci da neprave cimbur u toku utakmice da nebi lose utico na igrace Celika.Igraci Celika nisu dugo dobli platu Dino Pekic je obeco donjet salatu.Cujte dobro sta kazem sada Celik ce da primi 3 komada.Zenica je nama blizu poslacemo Celika u jos vecu krizu.
Ko smisli ove rime pravi je amater, yebo i sebi a i tebi mater. Ne smijete na ruke jer izbijamo plombe, po igralistima cakijasi bacate bombe.Alipasino je napisao/la:Sutra Celik ocekuje ogromnu podrsku od svojih vjernih navijaca sa balkona okolnih zgrada,Mole se navijaci da neprave cimbur u toku utakmice da nebi lose utico na igrace Celika.Igraci Celika nisu dugo dobli platu Dino Pekic je obeco donjet salatu.Cujte dobro sta kazem sada Celik ce da primi 3 komada.Zenica je nama blizu poslacemo Celika u jos vecu krizu.
Da karta bude dzabe u srijedu moli se, valja cuvat pare za evropske stolice. Dzaba pojacanja i trener seljober, na grbavici ljetos nema evrope
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- PitarBordo
- Kontakt:
Reći ću vas učiteljici obojicu da ste bili na internetu iza 20 časova. 

Samo Saraj'vo.
Gasi internet, sijeci kablove, ovo nisu istine šta ti pišešBadrHari je napisao/la:Ko smisli ove rime pravi je amater, yebo i sebi a i tebi mater. Ne smijete na ruke jer izbijamo plombe, po igralistima cakijasi bacate bombe.Alipasino je napisao/la:Sutra Celik ocekuje ogromnu podrsku od svojih vjernih navijaca sa balkona okolnih zgrada,Mole se navijaci da neprave cimbur u toku utakmice da nebi lose utico na igrace Celika.Igraci Celika nisu dugo dobli platu Dino Pekic je obeco donjet salatu.Cujte dobro sta kazem sada Celik ce da primi 3 komada.Zenica je nama blizu poslacemo Celika u jos vecu krizu.
Da karta bude dzabe u srijedu moli se, valja cuvat pare za evropske stolice. Dzaba pojacanja i trener seljober, na grbavici ljetos nema evrope

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Ima li neko podatak kad je zeljo osvojio zadnji trofej ne mogu da nadjem?
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Premijer Ligu, sezona 2012/2013.RN87 je napisao/la:Ima li neko podatak kad je zeljo osvojio zadnji trofej ne mogu da nadjem?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
I onda bismo mogli srusiti trebine na svim stadionima. Vjeruj mi da to UOPSTE nije savrseno, a jos se dicimo nekakvim posjetama, tacnije "ciji je veci", e pa sad ce biti "ciji nije najmanji".club21 je napisao/la:Sljedece sezone mozda sve utakmice budu na tv ekranima , ko u engleskoj hehehe.
To bi bilo savršeno .

A jest mi i dogadjaj, zvezde granda... Boze sacuvaj, satanizam i zaglupljivanje naroda.PipiDugaCarapa je napisao/la:Inače, Popović je istakao da finale posljednje sezone “Zvezda Granda” treba biti održano u Sarajevu, jer je prošle godine bilo u Makedoniji.
– U odluku da finale bude održano u Sarajevu sigurni smo 90 odsto. Ne mogu ništa stoprocentno potvrditi, jer još nismo sigurni u datum, budući da je Ramazan od 5. juna do 5 jula. S tim u vezi, dvoumimo se oko termina održavanja finalne večeri, tako da je u opticaju nekoliko datuma. Ipak, otkriću da se kao najvjerovatniji termin održavanja finala pominje 16. juli i to na veleljepnom stadionu “Koševo” – objasnio je Popović.
Oj tuge.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bar će se nešto desiti u gradu, kada već niti jedna ekipa iz glavnog grada neće nastupiti u EL.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Pa vidis da mu se nick zove ZaZelju, ne moze to bit' normalno, samo o Borcu znaju da seru...Sabinho je napisao/la:Pola vas je bolesno ovdje. Cuj lagano dibili 0-1, do zadnje sekunde se branili.ZaZelju je napisao/la:Vitez ce izgubiti u Prijedoru jer ce ovi igrati za Borac, premirani ili ne, vidjeli ste kako je Borac lagano dobio Rudar u Prijedoru. Olimpik ce dobiti sljedece dvije, a Slavija eventualno moze dobiti Radnika kome bodovi ne trebaju. U ligi ostaju Borac i Olimpik, ispadaju Vitez i Slavija.slobodnjak je napisao/la:Vitez ide u Prijedor gdje moze dosta uraditi.Borac dvije gostuje i pitanje mogu li kvalitetom tu boda uzeti.Radniku ne treba ni protiv njih ni Slavije.Ni Rudaru ne treba.Znači da Vitez MORA riješiti opstanak prije posljednjeg kola u Bluci.
Ključna utaknica za sve je Vitez -Slavija koja ako hoće opstati u najmanju ruku MORA dobiti Radnika i tražiti šansu u Vitezu...
Kad se sve sabere i oduzme Slavija je u najgoroj poziciji...Još zadnju igraju sa Željom kome će ta utakmica po svemu sudeći za glavu trebati...
Realno je da Vitez uzme 4-6 bodova do kraja ,Slavija 3 i Borac 3-4...Najvjerovatnija opcija je da će Borcu trebati pobjeda nad Vitezom koji će zadnje kolo već biti siguran i nadati se da Slavija neće uzeti Želju...
Ono što još u nekoj kombinaciji može biti bitno je da Slavija ima bolji duel od Borca...
A jos neki na polusezoni govorili kako liga napreduje... A svako kolo bar 2 utakmice ocite da su usrate (stimane, prodane, sarajvo stimeri, itd...). Ni liga 12 nece biti nista bolja, s tim sto eto nece igrati FK Donji gornji i FK Prozor, to je sve. Namjestaju mnogo vise veci timovi.Prijedor je napisao/la:Slavija - radnik 1 1,40ovu ligu treba ukinuti
LIGA, SAVEZ, "DRZAVA", MA SVE JE CIRKUS!
Jeste vala, kontao sam da ce biti negdje 2,50 2,50 3,50vlakanje je napisao/la:Veca tuga je siroki borac 1.50
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
-
- Kontakt:
Kvota na Željezničar u padu non-stop
Trenutna kvota je oko 1.55 ..

I na nas je bila tako kvota lani protiv travnika pa nas ljudi uzese 1:0
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sabinho je napisao/la: Pola vas je bolesno ovdje. Cuj lagano dibili 0-1, do zadnje

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Koliko delegata ima na ovom forumu to nije normalno
Al' najjaci je onaj sto kaze da Azmir ne smije biti u lozin
oj Allahu Dragi

Al' najjaci je onaj sto kaze da Azmir ne smije biti u lozin

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Gledam ove manijake sta pisu, placu sto im Koldzo ne da dozvolu da grade stadion, kmece, kazu oni su skupljali za stolice, kazu skupili citavih 200.000 maraka...
Jesu s tim parama kontali napraviti tribinu?? Stvarno???
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ostatak bi se finansirao iz kase kluba.ultrasegamega je napisao/la:Gledam ove manijake sta pisu, placu sto im Koldzo ne da dozvolu da grade stadion, kmece, kazu oni su skupljali za stolice, kazu skupili citavih 200.000 maraka...
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.