Sad, da li ce doci jos jedan levi bek, cisto sumnjam. Sto znaci da cemo se jos uzdati u Morenove vratolomije.Liverpool are keen to sign the left back, and value Chilwell at around £5m. #lfc (Echo)
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
A na nekoj "lijevoj" stranici. Poslije, kad sam pokušao ponovo naci, nisam uspio...Carlo je napisao/la:Gdje si to pročitao?ackeey je napisao/la:Sakho dobio 18 mjeseci. Tako sam i očekivao i pisao prije par dana. Jednostavno, UEFA je po tom pitanju jako poostrila kazne i nije se ni moglo manje očekivati.
Šteta, ali nije mi zao njega, morao je znati sta radi. U svakom slučaju, sada moramo kupovati još jednog stopera.
A i mene je iznenadilo kad sam čitao.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tek bi trebao za nekih 10, 15 dana da se radi taj B nalaz koliko ja znam i tada bi se trebalo saznati nešto više. Ko zna.
Nece se raditi B nalaz jer Sakho nije trazio da se testira i drugi uzorak. Prakticno je priznao da je pogrijesio i to moze biti olaksavajuca okolnost, ali i ne mora. U narednih mjesec dana ce se provoditi istraga, razgovori itd. i donijece konacnu odluku
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- BeyKopites
- Kontakt:
Kakvu glupost čovjek napravi, štetu prvenstveno sebi. Ako bude neka drakonska kazna tipa 2 god. zanima me kakav će biti stav kluba što se tiče njegovog ugovora.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A šta će biti, odbijaće mu topli obrok i odvojen život i to ti je to. 

- kumkalesic
- Kontakt:
Ma ako dobije kaznu veću od jedne godine klub bi trabao zamrznuti mu platu ili ako ne pristane na to, onda ići na raskid ugovora...dosta mu je i besplatan trening od kluba (osim ako i tu ne fasuje kakvu zabranu
)
Izgleda da je Caulker vraćen QPR-u...ja i zaboravio da je taj čovjek u Liverpoolu

Izgleda da je Caulker vraćen QPR-u...ja i zaboravio da je taj čovjek u Liverpoolu

Joint_fc
Mozel se prodat u Kinu?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Origijev oporavak ide brže od očekivanog i nada se da će odigrat koju utakmicu do kraja:
http://www.liverpoolfc.com/news/first-t ... kle-injury
http://www.liverpoolfc.com/news/first-t ... kle-injury
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ko zna da li je spreman da i pocne utakmicu. Mislim da nece, ipak je pauzirao.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Bit će preteška utakmica, jedino čudo i magija kao prošli put mogu pomoći. Sve bi bilo lakše da nije bilo ključnih povreda po ko zna koji put, najveći peh s povredama od svih ekipa na svijetu ima Liverpul.
Izgleda da Sturridge opet neće od početka igrati. Žena neki insider... Ako je istina, pocinjem vjerovati da je istinita ona prica da Klopp želi natjerati (čitaj orjerati) Daniela da napusti Liverpool.
Ne znam sta da mislim, njega fakat gotivim, a s druge strane je činjenica da se doktor bas i ne uklapa u Jugenov stil...
Ne znam sta da mislim, njega fakat gotivim, a s druge strane je činjenica da se doktor bas i ne uklapa u Jugenov stil...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
KlaseThe bench the last time #LFC played a European semi-final at Anfield: Cavalieri, Kyrgiakos, Degen, Ayala, Pacheco, N'Gog, El Zhar.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Pa nisu ni sad bolji. 

Bar ne šmrču bijelo k'o SakhoBelmin6 je napisao/la:Pa nisu ni sad bolji.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Kako se to ne uklapa, pa zabija golove redovno sto mu je o zadatak... Prica kako se ne trudi jer ne trci ko Milner pada u vodu jer covjek nije spojio 2mj u zadnje 2 godine od povreda, logicno da je prisutan strah kod igraca.ackeey je napisao/la:Izgleda da Sturridge opet neće od početka igrati. Žena neki insider... Ako je istina, pocinjem vjerovati da je istinita ona prica da Klopp želi natjerati (čitaj orjerati) Daniela da napusti Liverpool.
Ako ne bude igrao redovno to samo znaci da je nesto prigovorio Klopu sto ovaj ne podnosi pa ga iz inata ostavlja iako je za 2 klase ispred svih ostalih napadaca. Ako Sturridge bude napustao klub mora se dovesti rasni napadac obavezno... I da ga ne prodaju Arsenalu, Cityu, i sl. to bi bio autogol samo takav
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svakako se napadač mora dovesti, jer će vjerovatno Benteke napustiti klub.
Ako ode Sturidge onda dovesti Higuaina.
Ako ode Sturidge onda dovesti Higuaina.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.