FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

rikimo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la rikimo » 03 maj 2016, 23:01

NYKnicks Fan je napisao/la:
rikimo je napisao/la:Opet je Guardiola kriv hahahha. Bayern u dvije utakmice ima 50 udaraca prema golu i 8 čistih prilika i Pep kriv. hahahahah
Da je u prvoj utakmici igrala ova postava i umjesto Boatenga Benatia, prosli bi ;)

a da mozda Boateng nije bio spreman?

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 maj 2016, 23:01

Sad pretjerujete oko Guardiole, što se tiče ove tekme nema mu se šta zamjerit, ja kao veliki antifan Pepov mogu reći da je bio glup jer prethodne 3 godine nije forsirao ekipu da igra na više šuteva i centriranja, a večeras mu se nema šta zamjerit nit mogu reći da ga je Simeone nadmudrio..

Prošla je lošija ekipa i to je to, Guardiola u uzvratu nije kriv, kriv je za prvu utakmicu, ali Bože moj..

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 maj 2016, 23:02

rikimo je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:
rikimo je napisao/la:Opet je Guardiola kriv hahahha. Bayern u dvije utakmice ima 50 udaraca prema golu i 8 čistih prilika i Pep kriv. hahahahah
Da je u prvoj utakmici igrala ova postava i umjesto Boatenga Benatia, prosli bi ;)

a da mozda Boateng nije bio spreman?
De procitaj jos jednom, ova postava i umjesto njega Benatia :facepalm:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 03 maj 2016, 23:04

Karlo je napisao/la:

Valencia@ molim ne generalizuju ,ja sma medju prvima reako da guardiola nije za bajerna i daono sto on forsira je za goli ****
Sada sam se malo prisjetio, u pravu si. Bilo je jos par momaka pored tebe.

Gvardiolu sam osporavao jos dok je u Barsi bio. :mrgreen:

Al' evo, vidjet cemo kako ce u Sitiju proci. Bos ili hadzija. Ili ce stvoriti kult oko sebe ili ce propasti. Siti je do bola zajeban posao za Pepa. U Bajernu mu je bilo lako, jer je imao dobru i profilisanu ekipu, puno jacu od konkurenata u Bundeski.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 03 maj 2016, 23:04

Pa ko je u prvoj tekmi posl'o na teren invalide Bernata i Alcantaru. Mi smo finale izgubili u PRVOJ utakmici.

Neki mu još uvijek traže opravdanje. :rol:

Kad dodje gospodin Carlo valjda se malo i filtrira naš pdf od neznalica.

Treba dodat' da je večerašnja igra Atletica na nivou rada moderacije, na čelu sa direktorom svemira. :kafa:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 03 maj 2016, 23:04

A ko krivi Guardilu za ovu utakmicu? Listam nazad par stranica i niti jedan fan Bayerna to ne govori...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 maj 2016, 23:04

Eto španska ubleha nam dohaka i ove sezone, tri puta ispada od španskih timova ajd da je Ateletico bio bolji ne bi mi krivo bilo.Prva utakmica nas je izbacila kao i prethodnih sezona.

Yebeni penali rak rana ove ekipe kao i prekidi iz kojih smo potpuno bezopasni.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 03 maj 2016, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 03 maj 2016, 23:04

Ne znam ali ovaj bayern je tacno magican i ujedno proklet klub ali zaista.**** te sreco kad te nemamo ,sto nas mrzis sto nam ne poklonis svoje cari kada si nam najpotrebnija ,zasto nas ostavis na cjelidu kad te trbamo.Zar nas toliko mrzis ,zar nemas snage da bude dio nas ,dio ove magicne institucije .Zastooooooo :evil: :(
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 03 maj 2016, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 03 maj 2016, 23:05

jarane' jedva cekam da nam vise ovaj Ancelotti dodje, pun mi je ***** primanja golova na jedan ti isti nacin...rekao sam vam, pogledjate gol Griezmanna i sve ce vam biti jasno...
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 03 maj 2016, 23:05

Centre forward je napisao/la:
Pa ko je u prvoj tekmi posl'o na teren invalide Bernata i Alcantaru. Mi smo finale izgubili u PRVOJ utakmici.

Neki mu još uvijek traže opravdanje. :rol:

Kad dodje gospodin Carlo valjda se malo i filtrira naš pdf od neznalica.

Treba dodat' da je večerašnja igra Atletica na nivou rada moderacije, na čelu sa direktorom svemira. :kafa:

ti si vidim veliki znalac.

da vidimo, 2+2= ?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 maj 2016, 23:06

Pepu i igracima se treba cestitati na prvom poluvremenu.
ANe znam da li je iko onako nadigrao Atletica kao oni.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 03 maj 2016, 23:07

Saurman je napisao/la:Eto španska ubleha nam dohaka i ove sezone, tri puta ispada od španskih timova ajd da je Ateletico bio bolji ne bi mi krivo bilo.Prva utakmica nas je izbacila kao i prethodnih sezona.

Yebeni penali rak rana ove ekipe kao i prekidi iz kojih smo potpuno bezopasni.
Bajern je za vrijeme Jupa i godinama prije Jupa bio jedna od boljih ekipa iz prekida. To dodje kao tradicija, da je Bajern opasan na ubacaje i iz prekida. Ne znam kako je to Pep uspjeo sjebati. Valjda zato sto Barsa nikada nije bila poznata po 'skakanju', pa je to prenio na Bajern.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 maj 2016, 23:08

Jos 3 utakmice i doviđenja španska ubleho. :salut:

3 godine blamiranja u LP i to od španskih klubova. :facepalm:

3 godine ispadamo već u prvoj utakmici :lol: i nikad doći pameti :o

Bernat mu prvu igra, drugu ga nema ni na klupi :urnebes:

Iskoristio samo jednu izmjenu večeras :urnebes: Gotze mu an klupi, Alcantara na klupi (koliko god bio loš u prvoj mogao mu je pružiti priliku umjesto Xabia) :thumbup:

Hvala dragom Allahu da ide više, izdržati još samo 3 utakmice i zdravi ubleho :salut:

HOĆE LI NEKO KONAČNO BANOVATI OVOGA DEBILA VALENCIU? :facepalm:
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 03 maj 2016, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 03 maj 2016, 23:08

Ala gušta. :opaopa:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 03 maj 2016, 23:11

Rade li sta ovi moderatori i administratori ??

Koji qrac su ovdje kad nista ne rade...
Mia San Mia

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 03 maj 2016, 23:12

Sve nekako i da je Muller promašio i da su on i Lewat danas igrali kao na infuziji, ali da u onoj situaciji kod gola tri čovjeka trče na ničiju loptu, to ne mogu svariti. Pa tako prvačići igraju, gdje god je lopta tu svi trče.
Prvo poluvrijeme kao i početak drugog preslikano kao protiv Juvea. Čim su malo pritisnuli odbranu stvorili su kaotično stanje i to iskoristili par minuta kasnije.
Zasluženo ispadanje, Pepu u Cityu sve najgore na rezultatskom planu, dabogda mu Demichelis i Bernat bili stub odbrane na 40m od gola.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 03 maj 2016, 23:13

Hvala Bogu pa' Ancelotti nece dozvoliti da zadnja linija ostavjla ovoliko prostora iznad sebe...na isti nacin smo izgubili od Reala, pa' nas Mainz malo samarao, sad Atletico...

[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 03 maj 2016, 23:13

NYKnicks Fan je napisao/la: HOĆE LI NEKO KONAČNO BANOVATI OVOGA DEBILA VALENCIU? :facepalm:
Molim nadlezne institucije da reaguju i makar opomenu ovog forumasa koji me po drugi put nicim izazvan napada.

Prvi put sam ignorisao, kontam prestat ce, ovaj put ne mogu. Jos me naziva debilom!

Nista lose nisam napisao, nikoga uvrijedio, nijedno forumsko pravilo prekrsio. Iznosim misljenje na krajnje pristojan nacin. A to sto se nekome eventualno ne svidja moje misljenja, to nije moj problem. Neka takavi otvore blog i sami na njemu pisu. Ovo je forum, zamisljen za diskusije i razmjene misljenja.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 03 maj 2016, 23:13

momci moramo nazalost priznati da sto se tice roberija da je sa ovim polufinalom bilo to to ,nijhova karijera je dosla kraju i da je ovo polufinale bio jedno od posljendjih atoma za jos jedan eventalni podvig na evropkom tronu.Steta zaista ,velika steta :( ,guaridola je uniti generaciju ,robene,ribery ,lahm da barem jos jednom odigraju fianale ,a sigurno su mogli da smo imali srece sa trenerom .

Po meni oni su svoje zavrsili ,coman i cosa su treba biti realna nedovolji za nesto vise da se ne lazemo oni sniu karlibra roberija i ne zmnam mozda grijem ali po meni tesko da se i malo primaknu ovom gore navedenomzlatnom dvojcu ,vjerujte mi momci proci ce dugo vremena dok naletimo da ovake igracine kao sto u su bili roberi lahm,steta ali sta je tu je :( ,mora se teska srca dalje :( :evil: :( :plac: :plac: :plac:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 maj 2016, 23:14

I sad napokon dolazimo do zaključka da je posao Guardiole u Bayernu završio fijaskom, ako mi neko spomene titule u ligi neka sam sebe išamara.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.