Ne kontam kakve veze tvoj komentar ima sa mnom.

@lejla

@drop
Gdje sam ja rekao da je Svica fudbalska velesila i jaca od Spanije? Nadji taj post...
@Monolog
Izvini prijatelju, nisam vidio.

Moderator/ica: admin
Ma nisam, tako ovi Barcelonisti pisu. Nemam nista protiv Spanaca. Ne mogu mi biti mrski kad Cesc igra za njih. Nego mi nisu jasni ovi kvazistrucnjaci koji je dizu u nebesa.OTNYS_YNWA je napisao/la:Opasno si protiv Španije zato ti kažem
Idemo redom.Chologol je napisao/la:E ovo je stvarno da ne vjerujes. Xavija zatvorili, Iniesta i onako nikakav, nesto je pokusavo... al nista vrijedno pomena, Sergio Ramos jedini koji je odlicno odigro, Villa je kita od igraca, isto ko i Navas. O Puyolu i Piqueu ne znam sta da kazem... Silva - nista. Glavni krivac za poraz je: Vicente Del Bosque! Ubacuje Pedra umjesto Inieste, a Cesc mu grije klupu, Raul je morao biti pozvan (sjetite se one utakmice protiv Tunisa, ista situacija), Xabi vrlo dobar... Ne znam, dodje mi da se ubijem.
U repku se pozivaju kreteni poput Llorentea, Navasa, Pedra i Mate, a nema mjesta za Raula, Reyesa, Antonia Lopeza...
Ogroman potpis.solidus je napisao/la:Raul je legenda i trebao je bit tu među igračima , pa makar i sjedio svih 90 minuta .
Normalno.EdinTM87 je napisao/la:Ogroman potpis.solidus je napisao/la:Raul je legenda i trebao je bit tu među igračima , pa makar i sjedio svih 90 minuta .
Btw. Svicarska dominira nije li tako CollegeGunner.?!
![]()
FOLAN POLOVNJAK? 2 PUTA ZLATNA KOPACKA EVROPE!Monolog je napisao/la:Idemo redom.Chologol je napisao/la:E ovo je stvarno da ne vjerujes. Xavija zatvorili, Iniesta i onako nikakav, nesto je pokusavo... al nista vrijedno pomena, Sergio Ramos jedini koji je odlicno odigro, Villa je kita od igraca, isto ko i Navas. O Puyolu i Piqueu ne znam sta da kazem... Silva - nista. Glavni krivac za poraz je: Vicente Del Bosque! Ubacuje Pedra umjesto Inieste, a Cesc mu grije klupu, Raul je morao biti pozvan (sjetite se one utakmice protiv Tunisa, ista situacija), Xabi vrlo dobar... Ne znam, dodje mi da se ubijem.
U repku se pozivaju kreteni poput Llorentea, Navasa, Pedra i Mate, a nema mjesta za Raula, Reyesa, Antonia Lopeza...
Ako je Villa kita od igrača, zanima me kako etiketiraš polovnjake poput Forlana.
Ti si, nadam se, vidio da je Iniesta igrao lijevo. Cesc je centralni vezni, a kada ganjaš rezultat, ubacuješ ofanzivnog igrača, zar ne? Pedro je premalo bio na terenu da bi nešto napravio, a Cesca da je ubacio, vrlo je vjerovatno da bi morao izbaciti Xavija ili Alonsa, a to se radi samo kada je velika prednost Španije.
Raul? Nemoj me nasmijavati, molim te. Mogao je pozvati i Mendietu, zatim Exeberiu, Morientesa.
Ovo "kreteni" i očekujem zbog toga što si frustriran jer igračina poput Reyesa nije pozvana u reprezentaciju.
Idemo mi sad redom.Monolog je napisao/la:Idemo redom.Chologol je napisao/la:E ovo je stvarno da ne vjerujes. Xavija zatvorili, Iniesta i onako nikakav, nesto je pokusavo... al nista vrijedno pomena, Sergio Ramos jedini koji je odlicno odigro, Villa je kita od igraca, isto ko i Navas. O Puyolu i Piqueu ne znam sta da kazem... Silva - nista. Glavni krivac za poraz je: Vicente Del Bosque! Ubacuje Pedra umjesto Inieste, a Cesc mu grije klupu, Raul je morao biti pozvan (sjetite se one utakmice protiv Tunisa, ista situacija), Xabi vrlo dobar... Ne znam, dodje mi da se ubijem.
Ako je Villa kita od igrača, zanima me kako etiketiraš polovnjake poput Forlana.
Ti si, nadam se, vidio da je Iniesta igrao lijevo. Cesc je centralni vezni, a kada ganjaš rezultat, ubacuješ ofanzivnog igrača, zar ne? Pedro je premalo bio na terenu da bi nešto napravio, a Cesca da je ubacio, vrlo je vjerovatno da bi morao izbaciti Xavija ili Alonsa, a to se radi samo kada je velika prednost Španije.
Raul? Nemoj me nasmijavati, molim te. Mogao je pozvati i Mendietu, zatim Exeberiu, Morientesa.
Ovo "kreteni" i očekujem zbog toga što si frustriran jer igračina poput Reyesa nije pozvana u reprezentaciju.
sta je to reyes bolji od ta cetri nabrojana dole? ili mozda lopez?Chologol je napisao/la:E ovo je stvarno da ne vjerujes. Xavija zatvorili, Iniesta i onako nikakav, nesto je pokusavo... al nista vrijedno pomena, Sergio Ramos jedini koji je odlicno odigro, Villa je kita od igraca, isto ko i Navas. O Puyolu i Piqueu ne znam sta da kazem... Silva - nista. Glavni krivac za poraz je: Vicente Del Bosque! Ubacuje Pedra umjesto Inieste, a Cesc mu grije klupu, Raul je morao biti pozvan (sjetite se one utakmice protiv Tunisa, ista situacija), Xabi vrlo dobar... Ne znam, dodje mi da se ubijem.
Pa bar jedno za dvije, tri klase.Wolverine je napisao/la:sta je to reyes bolji od ta cetri nabrojana dole? ili mozda lopez?Chologol je napisao/la:E ovo je stvarno da ne vjerujes. Xavija zatvorili, Iniesta i onako nikakav, nesto je pokusavo... al nista vrijedno pomena, Sergio Ramos jedini koji je odlicno odigro, Villa je kita od igraca, isto ko i Navas. O Puyolu i Piqueu ne znam sta da kazem... Silva - nista. Glavni krivac za poraz je: Vicente Del Bosque! Ubacuje Pedra umjesto Inieste, a Cesc mu grije klupu, Raul je morao biti pozvan (sjetite se one utakmice protiv Tunisa, ista situacija), Xabi vrlo dobar... Ne znam, dodje mi da se ubijem.
nije ni tebi lako bogami.Chologol je napisao/la:Pa bar jedno za dvije, tri klase.Wolverine je napisao/la:sta je to reyes bolji od ta cetri nabrojana dole? ili mozda lopez?Chologol je napisao/la:E ovo je stvarno da ne vjerujes. Xavija zatvorili, Iniesta i onako nikakav, nesto je pokusavo... al nista vrijedno pomena, Sergio Ramos jedini koji je odlicno odigro, Villa je kita od igraca, isto ko i Navas. O Puyolu i Piqueu ne znam sta da kazem... Silva - nista. Glavni krivac za poraz je: Vicente Del Bosque! Ubacuje Pedra umjesto Inieste, a Cesc mu grije klupu, Raul je morao biti pozvan (sjetite se one utakmice protiv Tunisa, ista situacija), Xabi vrlo dobar... Ne znam, dodje mi da se ubijem.
Monolog je napisao/la: Ti očito previše igraš sokera, pa taktički fudbal ne možeš organski. Švicarska se odlično branila, ali brate dragi, ta ista Švicarska je napadala Španiju, nisu samo krkanski stojali u kaznenom i izbijali loptu. Baš naprotiv, bilo je smirenog iznošenja iste, sjajne kombinatorike, a ti ako to nisi primijetio, ne znam šta si gledao. Po meni je ovo najbolja utakmica na SP-u. Svaka čast Njemačkoj, ali tu utakmicu su samo oni igrali, dok je Australija samo postojala na terenu. Ovo je bilo odlično postavljeno od Hitzfelda, koji je znao da otvorenom i napadačkom igrom protiv Španije nema šta tražiti, a nadam se da će se susresti u osmini finala Brazil i Španija pa da i ti to shvatiš. Da je Španija dobra, jeste, ali da su toliko dobri koliko smo mislili, e to vala nisu, jer bi u protivnom našli put do mreže Švicaraca. Antifudbal je utakmica Portugal - Obala Slonovače, Slovenija - Alžir, a ovo je prava fudbalska utakmica.
Jesil ti zdrav djete drago?! Kakvim se to argumentima pokusavas braniti?Wolverine je napisao/la: nije ni tebi lako bogami.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.