SP - Grupa H
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa H
Svaka čast Švicarskoj na taktički odličnoj tekmi.
Španija je odigrala solidno može to mnogo bolje,pogotovo kada igra Torres.U naredna 2 meča očekujem pobjede i prolazak dalje i vjerovatni sukob sa Brazilom.
Španija je odigrala solidno može to mnogo bolje,pogotovo kada igra Torres.U naredna 2 meča očekujem pobjede i prolazak dalje i vjerovatni sukob sa Brazilom.
FK Pjetlovi
Brazil da igra k'o Svica: Ti si lud.!juznjak> je napisao/la:ako budu igrali pickasto kao Svica hoce ako se otvore isfasirace njih SpanijaA_d_0 je napisao/la:Upravo.muXmania je napisao/la:Brazil će ih faširati...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
nebi produzio sigurno i jasno je da sudije nekad stite ove jace repke..al kad vidim ovaj bunker na utakmici ja bi je vala produzio jos 90 minuta dok se ne pocne igrati fudbal kako treba i razjebe taj isti bunker..pa ako je ovo najvaznija sporedna stvar na svijetu **** onda..ovo vise i nije sporedna stvar ovo je postao biznis i to najunosniji..meni je totalno unistavanje fudbala ovo bunkerisanje..ja ne mogu nikako da uzivam ni u bunkerisanju chelsea protiv barcelona..ili ovo danas sto sam gledao a ni od bilo koje druge repke...mislim meni to nije uzivanje..cijelo vrijeme sutaj kud bilo pa ako koja zaluta dobro i jest..Za_raju je napisao/la: Stoji i ovo sto si ti napisao ali meni fudbal gadi onih 7 min nadoknade.
Sta mislite dali bi produzio utakmicu onoliko da je slucajno Spanija vodila?
Bi ali malo sutra
svjetsko prvenstvo je nekad bila smotra najboljih i skup repki na najvisem nivou..kvalitet utakmica je bio neupitan,jednostavno ljepota za oci..moglo se uzivati i jedva se iscekivalo..a sada..mislim realno koliko ih ima zadovoljnih dosad vidjenim..od 16 utakmica moze se izdvojiti 2 utakmice u kojima se uzivalo..
onaj ko navija za svicarsku svakako moze biti zadovoljan rezultatom,al mene koji sam tu da pogledam jednu kvalitetnu utakmicu ovo je totalno razocarenje..totalni antifudbal..valjda nam naredna kola ponude nesto vise..
-PAJA Fan Club!!
Nakon drugog poluvremena posljednje utakmice prvog kola, konacno osjecam da je Svjetsko prvenstvo.
Neko je postavio sliku gdje se nalazi statistika.. Nema nezasluzene pobjede, ima samo nesposobnih napadaca.
Svicarcima se nema sta zamjeriti, odigrali su kako su morali. Ako je formacija 8-2 nacin da se pobijedi ekipa u kojoj igraju Iniesta, Xavi, Torres, Villa.. onda OK. Svaka cast. Ona sansa Derdiyoka bila je prelijepa.
Btw, jel vama Torres ovak ko neobican, vise ne izgleda ko Britney Spears ??

Neko je postavio sliku gdje se nalazi statistika.. Nema nezasluzene pobjede, ima samo nesposobnih napadaca.
Svicarcima se nema sta zamjeriti, odigrali su kako su morali. Ako je formacija 8-2 nacin da se pobijedi ekipa u kojoj igraju Iniesta, Xavi, Torres, Villa.. onda OK. Svaka cast. Ona sansa Derdiyoka bila je prelijepa.
Btw, jel vama Torres ovak ko neobican, vise ne izgleda ko Britney Spears ??

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
KONGO je napisao/la:Spanci kita![]()
![]()
Jadnici
Papci
Nidje veze...
Svicarska, svaka im cast ostavili su srce na terenu i tako se igra za svoju zemlju. Onda dodje neki mangup pa kaze pogledajte gdje njihovi igraci igraju a gdje nasi. To uopste nije vazno, a dokaza je milion. Drago mi je sto Spanci padose, dabogda ispali u grupi samo zbog ovih sminkera iz cijelog svijeta koji misle da su oni neka sila. Vozdra![]()
P.S. Ovo je prvenstvo autsajdera, Urugvaj sampion. Vamo' La Celeste.
Tako je, svaka cast igracima Svice borili su se i sasvim zasluzeno su uzeli 3 boda, cestitke svim igracima pogotovo golmanu Benaglio a najvise ide treneru Hitzfeldu koji je opet pokazao da je na samom vrhu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ti očito previše igraš sokera, pa taktički fudbal ne možeš organski. Švicarska se odlično branila, ali brate dragi, ta ista Švicarska je napadala Španiju, nisu samo krkanski stojali u kaznenom i izbijali loptu. Baš naprotiv, bilo je smirenog iznošenja iste, sjajne kombinatorike, a ti ako to nisi primijetio, ne znam šta si gledao. Po meni je ovo najbolja utakmica na SP-u. Svaka čast Njemačkoj, ali tu utakmicu su samo oni igrali, dok je Australija samo postojala na terenu. Ovo je bilo odlično postavljeno od Hitzfelda, koji je znao da otvorenom i napadačkom igrom protiv Španije nema šta tražiti, a nadam se da će se susresti u osmini finala Brazil i Španija pa da i ti to shvatiš. Da je Španija dobra, jeste, ali da su toliko dobri koliko smo mislili, e to vala nisu, jer bi u protivnom našli put do mreže Švicaraca. Antifudbal je utakmica Portugal - Obala Slonovače, Slovenija - Alžir, a ovo je prava fudbalska utakmica._Bad_boy je napisao/la:
nebi produzio sigurno i jasno je da sudije nekad stite ove jace repke..al kad vidim ovaj bunker na utakmici ja bi je vala produzio jos 90 minuta dok se ne pocne igrati fudbal kako treba i razjebe taj isti bunker..pa ako je ovo najvaznija sporedna stvar na svijetu **** onda..ovo vise i nije sporedna stvar ovo je postao biznis i to najunosniji..meni je totalno unistavanje fudbala ovo bunkerisanje..ja ne mogu nikako da uzivam ni u bunkerisanju chelsea protiv barcelona..ili ovo danas sto sam gledao a ni od bilo koje druge repke...mislim meni to nije uzivanje..cijelo vrijeme sutaj kud bilo pa ako koja zaluta dobro i jest..
svjetsko prvenstvo je nekad bila smotra najboljih i skup repki na najvisem nivou..kvalitet utakmica je bio neupitan,jednostavno ljepota za oci..moglo se uzivati i jedva se iscekivalo..a sada..mislim realno koliko ih ima zadovoljnih dosad vidjenim..od 16 utakmica moze se izdvojiti 2 utakmice u kojima se uzivalo..
onaj ko navija za svicarsku svakako moze biti zadovoljan rezultatom,al mene koji sam tu da pogledam jednu kvalitetnu utakmicu ovo je totalno razocarenje..totalni antifudbal..valjda nam naredna kola ponude nesto vise..
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
haman su procitali ljudi ovu Barselonu kako igra(ono je preslikana igra Barse)..inace dobra utakmica ,do sad jedna od najboljih.Svicarci takticki fantasticno ,jaka odbrana,visoka,bas sto barceloni ne godi.Natjerali su barcelonu na puno ubacaja sa strane a u tom su oni bezopasni protiv visokih Svicaraca.
Pokazalo se koliko znaci dobar trener,trener koji pogleda sta ima od igraca ,pogleda protivnika pa onda napravi taktiku.Maestralna odbrambena taktika,a kad se sjetimo kako je Bajern igrao sa Hicfeldom,sa 3 spica ofanzivno,covjek je pokazao da je majstor taktike i njenog prilagodjavanja igracima koje ima(ne ko nas "mourinho "susic,prvo napravi taktiku koja se bazira na brzim igracima pa onda gleda kakve igrace ima u ekipi i skonta da mu fale brzi igraci,al opet ne mijenja taktiku
)
kazem,dobra utakmica,bez obzira na ovaj poraz mislim da ce Barcelona proci.
Sto se tice sp-a sad kad je prvo kolo gotovo,najvise pokazali Argentina,Njemacka i Holandija.Od Brazila sam ocekivao vise,Italija me malo razocarala bezidjenoscu,Barcelona procitana,Portugal nisam gledao,Englezi ce tek doci na svoje...
Pokazalo se koliko znaci dobar trener,trener koji pogleda sta ima od igraca ,pogleda protivnika pa onda napravi taktiku.Maestralna odbrambena taktika,a kad se sjetimo kako je Bajern igrao sa Hicfeldom,sa 3 spica ofanzivno,covjek je pokazao da je majstor taktike i njenog prilagodjavanja igracima koje ima(ne ko nas "mourinho "susic,prvo napravi taktiku koja se bazira na brzim igracima pa onda gleda kakve igrace ima u ekipi i skonta da mu fale brzi igraci,al opet ne mijenja taktiku

kazem,dobra utakmica,bez obzira na ovaj poraz mislim da ce Barcelona proci.
Sto se tice sp-a sad kad je prvo kolo gotovo,najvise pokazali Argentina,Njemacka i Holandija.Od Brazila sam ocekivao vise,Italija me malo razocarala bezidjenoscu,Barcelona procitana,Portugal nisam gledao,Englezi ce tek doci na svoje...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- CollegeGunner
- Kontakt:
Chologol je napisao/la:Del Bosque nikada, ali bas nikada nije podcjenjivao nijednu repku/klub, i to je jedan od kljuceva njegovog uspjeha. Vjerujem da ce igraci u utakmicu uci s punim oprezom, izmorit igrace Svicarske i uspavat ih pasovima i fino im uvalit petaka.
drop je napisao/la: Remi ocekujes,jel...pa dobro imaš pravo na ta ocekivanja ali neces ga docekati.
Chologol je napisao/la:Ne da "cemo" ih posteno dobiti, nego cemo ih razbiti. Svicarska ako uspije stvoriti 2 suta na gol Ikera ja im skidam kapu.
Dakle ocekujem minimalno 4 gola Spanjolaca.
Ipak u pocetnoj postavi nisu Torres i Iniesta, od ovog prvog ocekujem da udje u drugom pol. i zabije jedno dva gola.
Viva Espana, arriba Espana!
drop je napisao/la:Španija ce ih devastirati i pojesti sutra na terenu.
Monolog je napisao/la:Španija će očitati lekciju Švicarcima. Realno, sve osim hendikepa je iznenađenje. Bio bi red i da neki igrač postigne 2 zgoditka, a Villa je kao stvoren za to. Uostalom, samo je Njemačka od favorita pokazala dobru igru u prvom kolu, tako da je za očekivat da još jedan favorit "proigra".
Cartman je napisao/la: Spanija je nesto drugo nego Brazil. Brazil pod Dungom je dosta oprezna ekipa, i ovo nije neko iznenadjenje. Dadnu dovoljno golova i to je to. Spanija je apsolutni favorit, a eto na osnovu cega ti mislis da ce Svicarska izborit remi? Ljudi su u fantasticnoj formi vec dvije godine, uvjek igraju dobro u grupnoj fazi i uvjek traze gol vise. Ocekujem spansku pobjedu od 3:0.
nidjo_barca je napisao/la:Spanija je previse mocna da bi im Svicarci mogli uzeti bod.Ocekujem pobjedu Spanije,mozda ne tako ubjedljivu,ali ce ako Bog da pokazati silu.

Chologol je najbolji i moram priznati da je @drop bio u pravu kad je rekao da necu docekati remi.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Hah ovog nesretnika i mrzitelja španskog fudbala što sad slavi i likuje do malo dijete...docekao svojih 5 minuta ,kad vec nije mogao to sa svojim klubom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- CollegeGunner
- Kontakt:
Placi, placi...drop je napisao/la:Hah ovog nesretnika i mrzitelja španskog fudbala što sad slavi i likuje do malo dijete...docekao svojih 5 minuta ,kad vec nije mogao to sa svojim klubom.
Bilo bi posteno da mi cestitas jer sam bio upravu, al od navjiaca Barce to ni ne ocekujem. Logicno je da se izvlacis na neke lijeve stvari...
drop je napisao/la:Španija ce ih devastirati i pojesti sutra na terenu.

Svicarska dominira !
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
Ne covjek samo pokazuje da su ljudi precijenili Spance.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Sta mislis da mi "skupljamo" tvoje postove,pa da ih poslije tekmi prezentujemo ? Pogotovo one o Arsenalu i dominaciji 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma i onaj Del Bosque ko da mozda nema 
@CollegeGunner očito nisi upoznat sa Hicveldom i njegovim odličnim taktikama, a ni sa tim da ekipe koje tempiraju formu tokom prvenstva najbolje prođu. Španija je našla lošeg protivnika za štednju

@CollegeGunner očito nisi upoznat sa Hicveldom i njegovim odličnim taktikama, a ni sa tim da ekipe koje tempiraju formu tokom prvenstva najbolje prođu. Španija je našla lošeg protivnika za štednju

Cescinho je inace ovako malo luckast. Ma bravo, bravo i bravo. Stvarno si ti zaista.
Sto se tice ove grupe i prolaska u naredni krug, mislim da je jako glupo i pretjerano otpisati Spance. Malo pomoci sudija, malo njihovog talenta, malo srece i tu su. Al kad ih Brazil doceka...

Sto se tice ove grupe i prolaska u naredni krug, mislim da je jako glupo i pretjerano otpisati Spance. Malo pomoci sudija, malo njihovog talenta, malo srece i tu su. Al kad ih Brazil doceka...

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Cestitam ti, pametan si pravo a i mudar do jaja...svaka ti cast ,vazda si bio u pravuCollegeGunner je napisao/la:Placi, placi...drop je napisao/la:Hah ovog nesretnika i mrzitelja španskog fudbala što sad slavi i likuje do malo dijete...docekao svojih 5 minuta ,kad vec nije mogao to sa svojim klubom.
Bilo bi posteno da mi cestitas jer sam bio upravu, al od navjiaca Barce to ni ne ocekujem. Logicno je da se izvlacis na neke lijeve stvari...
Svicarska dominira !

Šta reci za covjeka koji tvrdi da je Švica fudbalska velesila i mnogo jaca ekipa od Španije??

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- majestic24
- Kontakt:
Svicarci dobiju Honduras,Cile izgubi od Spanije,Spanjolci dobivaju obje utakmice,Cile dobije Svicarce 2:1 i Spanjolci ispadajureds je napisao/la:Svaka čast Švicarskoj na taktički odličnoj tekmi.

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- CollegeGunner
- Kontakt:
Ovi komentari su svi sa jedne jedine stranice ove teme. Nisam se bas morao namuciti.nidjo_barca je napisao/la:Sta mislis da mi "skupljamo" tvoje postove,pa da ih poslije tekmi prezentujemo ? Pogotovo one o Arsenalu i dominaciji

Sto se tice mojih komentara, slobodno, ako hoces isprintaj ih sve i okaci si ih na zid. Meni svejedno...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vidiš da sam ti čestit'o.Monolog je napisao/la: Also, čestitke @CollegeGunneru koji je jedini rekao da će Švicarska dobiti, pa je na kraju podlegao pritiscima i rekao da će biti neriješeno.

E kako će onda Španci ispasti? Automatski se brišu mečevi protiv Hondurasa i stvara se mini tabela između ova 3 kluba. Dakle, ako Španci poderu Čileance, onda 100% prolaze dalje(naravno, računam na pobjedu protiv Hondurasa).majestic24 je napisao/la:Svicarci dobiju Honduras,Cile izgubi od Spanije,Spanjolci dobivaju obje utakmice,Cile dobije Svicarce 2:1 i Spanjolci ispadaju
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
E ovo je stvarno da ne vjerujes. Xavija zatvorili, Iniesta i onako nikakav, nesto je pokusavo... al nista vrijedno pomena, Sergio Ramos jedini koji je odlicno odigro, Villa je kita od igraca, isto ko i Navas. O Puyolu i Piqueu ne znam sta da kazem... Silva - nista. Glavni krivac za poraz je: Vicente Del Bosque! Ubacuje Pedra umjesto Inieste, a Cesc mu grije klupu, Raul je morao biti pozvan (sjetite se one utakmice protiv Tunisa, ista situacija), Xabi vrlo dobar... Ne znam, dodje mi da se ubijem.
U repku se pozivaju kreteni poput Llorentea, Navasa, Pedra i Mate, a nema mjesta za Raula, Reyesa, Antonia Lopeza...
U repku se pozivaju kreteni poput Llorentea, Navasa, Pedra i Mate, a nema mjesta za Raula, Reyesa, Antonia Lopeza...
Rey de la furia española...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Sta si se prep'o bolan ?CollegeGunner je napisao/la:Ovi komentari su svi sa jedne jedine stranice ove teme. Nisam se bas morao namuciti.nidjo_barca je napisao/la:Sta mislis da mi "skupljamo" tvoje postove,pa da ih poslije tekmi prezentujemo ? Pogotovo one o Arsenalu i dominaciji![]()
Sto se tice mojih komentara, slobodno, ako hoces isprintaj ih sve i okaci si ih na zid. Meni svejedno...

Neka,ostavicu to za neki drugi put,kad mi pocnes pricat o dominaciji malog Arsenala

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.