FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

VelikiKemo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la VelikiKemo » 03 maj 2016, 20:11

wobly92 je napisao/la:Prežvakana tema. I da se mi usaglasimo ovdje da karte trebaju bit jeftinije, to se neće desiti. Sljedeće sezone će svaka utakmica biti derbi.
Sljedeće sezone će najeftinija karta biti 1oKM
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 maj 2016, 20:16

Navalite prije sezone sada na sezonske, prosli put smo imali do broja 700 negdje. Sada koliko je tu kupljeno, koliko poklonjeno ali se isplati kako god :)

Treba planirati sebi ako si slab sa parama ili student odmah i ustekati tih 50+ KM

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 03 maj 2016, 20:26

Realna cijena za BiH uslove i nas u Tuzli,je zapad 7 km i sjever 5 (fukare 4).
Sezonska 60 (ukljucujuci i kup).
Tada ko bi se pobunio treba ga pljunuti.
Kao sto vidimo 2000 bolesnika izdvoji tu 10 km,ali jesmo li mi privatna svojina tih 2000 privilegovanih. .
Stotine ljudi bi mozda i doslo ali zaista nije u mogucnosti. Ipak mislim da treba malo korigovat i imati razumjevanja.
Ljudi nam strajkuju gladju otislo sve u ****.
Rece momak nemoze se za tri marke gledat borba za titulu,istina nemoze ali za 7 i 5 moze nismo mi svicarska ni USA.
Ovo je Liga BiH.
Nemaju ljudi da daju u 5 dana za Drina i Sarajevo po 10. ...tako je kako je.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 maj 2016, 20:31

Suljo20002 je napisao/la: Malo me uhvatise prenosi taj dan...Dugo nisam 1. Maj proveo misleci o Slobodi da sam na kraju dobio nogu od cure :urnebes:
Ma mene pravo nasmijalo pa sam morao citirati, tvoj post i ono sto je @solinas napisao kako je ba rano za titulu nismo nista 97 god osvojili :mrgreen:
Sto se drugog dijela tice, bit ce bolje :thumbup:
Nad tobom sunce najljepše sja

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 maj 2016, 20:33

Suljo20002 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Suljo20002 je napisao/la:Ev da se i ja upisem poslije tekme :
Ybo li vas potok i plitko sve,također samo bahato zivite daleko cete dogurat...
Suljo sutra 0-3 već u prvom poluvremenu :mrgreen:
Malo me uhvatise prenosi taj dan...Dugo nisam 1. Maj proveo misleci o Slobodi da sam na kraju dobio nogu od cure :urnebes:
Mora da si prepio pa bauljo joj kako ti je Sloboda No.1 :urnebes:
slika

I naravno, nabijem i plitak potok i onoga ko je izmislio taj fazon. Usro se daBogda nedaleko od tog potoka, a ne stigao doci do njega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 03 maj 2016, 20:34

Pogledajte kako smo odigrali prvu polusezonu, kada nas niko nije ozbiljni shvatao, kada nas mediji nisu pratili, kada nije bilo doceka i kada nije bilo pjesmi o tituli! Tada smo igrali perfektno, a pogledajte sada...

Docek je nesto najgluplje sto smo mogli uraditi uz pjesmu titula ale... To igracima donosi dodatni pritisak!

Podrzavam ovo sto nas prati RTV Slon, ali ipak mislim da je previse uraditi intervju sa svakim igracem! Treba malo pustit sada igrace da rade i treniraju, ali onda poslije mogu intervjui! Sigurno da ce to sljedece sezone biti dosta bolje. Takodjer se slazem da umjesto ovih intervjua, bolje da su napisali nesto za posjetu, ali eto...

Ja jos uvijek vjerujem u duplu krunu! Ja bih iskreno bio zadovoljan Kupom, ali i ako ostanemo bez trofeja necu biti ljut ili tuzan! Ljudi moji mi smo sada dobili predsjednika koji sve sto obeca on to i ispuni, potpisali smo reprogram, dobili reflektore, dobijamo sve vise publike izvan Tuzle, stadion nam se treba napravit, pa sta nam treba vise :) !

Sto se tice karti obavezno to uskladiti sa protivnicima... Sljedece sezone ce skoro pa sve tekme biti derbiji, ali opet treba smanjiti cijenu karte na 5KM do 7KM! Uostalom, ako vam je ovo skupo, laganini odete u FFC, uzmete clansku, i svaku tekmu imate kartu od 4KM, ali naravno idite u kop, navijajte slobodni, jer tamo uopste nema klosara, nemate se cega bojati ;) ! Na poceku sezone imali smo sezonsku kartu od 50KM, ko je htio mogao je uzeti, takodjer bila je polusezonska od 30KM, tako da za cijenu karte niko nista ne smije reci!

Sutra samo jako Tuzlanski! Idemo po tri bobe! Nadam se da sutra pocinjemo u sljedecem sastavu: Piric, Efendic, Ivetic, Kostic, Mehmedagic, Stjepanovic, Ordagic( kao vezni ), Zeba, Saric( kao krilo ), Veselinovic i Krpic!

#samoSloboda
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 maj 2016, 20:37

Beduin je napisao/la: I naravno, nabijem i plitak potok i onoga ko je izmislio taj fazon. Usro se daBogda nedaleko od tog potoka, a ne stigao doci do njega.
Hoćeš li ga nabijat i sutra kada ga demonstriramo? :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 maj 2016, 20:40

Beduin je napisao/la: I naravno, nabijem i plitak potok i onoga ko je izmislio taj fazon. Usro se daBogda nedaleko od tog potoka, a ne stigao doci do njega.
Ma kakvi plitki potoci, idemo im zgaditi fudbal
Nad tobom sunce najljepše sja

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 maj 2016, 20:51

Neću više :mrgreen: .
slika
U Travnik po 3 bobe,nema druge opcije :!:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 03 maj 2016, 20:54

Zodiac je napisao/la:Neću više :mrgreen: .
slika
U Travnik po 3 bobe,nema druge opcije :!:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: dominiras! :kafa:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 maj 2016, 21:12

ma de ba, da je 5 KM bila karta protiv Drine , ne bi imao jos dodatnih 300-400 ljudi MAKSIMALNO

a treba podijeliti ulaznice u kategorije, slazem se da protiv Drine ne moze biti 10 KM, 4-5 KM max, ali isto tako Zeljo, Sarajevo ili finale kupa ne moze biti 10 KM zapad ;)

posto oni i onako ne gledaju i ne prate Slobodu, nego u ovom slucaju Zelju,Sarajevo i Radnika iz Bijeljine, pa et kad toliko vole ta 2-3 kluba nek plate 2x godisnje po 15-20 KM, valjda mogu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 maj 2016, 21:22

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma de ba, da je 5 KM bila karta protiv Drine , ne bi imao jos dodatnih 300-400 ljudi MAKSIMALNO

a treba podijeliti ulaznice u kategorije, slazem se da protiv Drine ne moze biti 10 KM, 4-5 KM max, ali isto tako Zeljo, Sarajevo ili finale kupa ne moze biti 10 KM zapad ;)

posto oni i onako ne gledaju i ne prate Slobodu, nego u ovom slucaju Zelju,Sarajevo i Radnika iz Bijeljine, pa et kad toliko vole ta 2-3 kluba nek plate 2x godisnje po 15-20 KM, valjda mogu
Finale Kupa je 15km.
Ja volim FK Tuzla City

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 03 maj 2016, 21:25

Kada izlaze u prodaju karte za Kup da se odma' kupi( steta sto u Kupu ne moze sezonska )?

Ne bi trebalo biti tampon zone, tako da ocekujem ludilo na tribinama, ali ipak idemo korak po korak, sutra Travnik, idemo po 3 bobeeeeeeeee!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 maj 2016, 21:29

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kada izlaze u prodaju karte za Kup da se odma' kupi( steta sto u Kupu ne moze sezonska )?

Ne bi trebalo biti tampon zone, tako da ocekujem ludilo na tribinama, ali ipak idemo korak po korak, sutra Travnik, idemo po 3 bobeeeeeeeee!
Ne samo Travnik , sutra je za nas bitna i Zenica (Čelik - Seljo).
Ja volim FK Tuzla City

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 03 maj 2016, 21:30

sloboda72 je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kada izlaze u prodaju karte za Kup da se odma' kupi( steta sto u Kupu ne moze sezonska )?

Ne samo Travnik , sutra je za nas bitna i Zenica (Čelik - Seljo).
Mislim da tu Seljo nema sta da trazi :thumbup: Celik uz Svinje najjaca ekipa na domacem terenu, tako da ne sumnjam u njih :thumbup:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 maj 2016, 21:36

wobly92 je napisao/la:
Hoćeš li ga nabijat i sutra kada ga demonstriramo? :kafa:
Ako tako bude, ja cu ga na slamku ispiti.

Pinoglavi - i meni je Drina zgadila fudbal :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 03 maj 2016, 21:42

Mislim da ovo za karte treba malo modifikovati...
Podijeliti sjever na dva sectora...Dati kartu 3 KM ako imaju FFC iskaznicu i pritisnuti ih da navijaju...
Drugi dio sjevera Sector 2 staviti kartu 5 KM...Za sve one penzice i na kraju krajeva uposlenike - taoce propale privatizacije i losih privatnih preduzeca...
Na kraju krajeva sjever je svugdje u svijetu jeftiniji...Ide ti sunce u oci, ne vidis suprotni gol itd...
Za zapad ovako kako je neka ostane nista ne fali...Mozda jedino za Sarajevo i Zelju da se podigne ulaz na 15 KM ako je moguce imati diferenciranu kartu...Ispred mene na utakmici protiv Zelje, izvan kaveza, jedno 30 njih bilo i poceli izlaziti posle 3. gola Slobode...
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 maj 2016, 21:46

Sutra samo tražim borbu do krvi pa sta bude...neće biti ni malo lako... Travniku zadnja slamka spasa a nama Evropa u igri....ne se bore i samo u kost jer ce i ovi tako igrati pa taman i da zijanimo ja im neću zamjerit
SVI U TRAVNIK
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 maj 2016, 21:57

[youtube][/youtube]

Radnik finale kupa RS-a igra tek u junu.A nas odbili da pomjerimo termin utakmice revanša u Bijeljini za 2 dana.
Ja volim FK Tuzla City

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 03 maj 2016, 22:02

sloboda72 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Radnik finale kupa RS-a igra tek u junu.A nas odbili da pomjerimo termin utakmice revanša u Bijeljini za 2 dana.
Ma prije svega, savez nam je glup :damn: kako mogu staviti finale Kupa dok traje liga :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.