FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Agamemnon
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Agamemnon » 03 maj 2016, 17:54

Mi neznamo sportski podnijeti poraz.
Masoni su krivi za sve.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 maj 2016, 17:57

krmpotich je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:i sta ako nas Radnik otrese sta ce onda biti :?
Ne moze nas Radnik otresti kada Sloboda uzima Kup BiH, vjeruj mi :thumbup:
ma tako je bilo da nas ne moze niko dobiti na Tusnju jer imamo nekakav niz pa dodje Zeljo i dobi, pa je bilo da nas niko ne moze pobjediti u prvenstvu vise od jedan razlike pa dodje Siroki i otrese nas ko slinu, pa nas i Drina izdegeneci (istina falilo nam dosta igraca) :!: valja tih 180 minuta izginuti da uzmemo kup, eto Radnik je dosao do finala, odmarao igrace u prvenstvu radi ovog kupa da bi nama pustio u finalu :facepalm: :facepalm: :facepalm: jbt dan i gluposti koje citam, mi ako ne damo 100% u te dvije utakmice mozemo se yebat :wave:
Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 maj 2016, 18:07

krmpotich je napisao/la:
Skver je napisao/la:Stvarno ne znam ko im je dozvolio toliku slobodu kretanja i snimanja.....nisam do sada htio komentarisati, ali ono je mrtvi amaterizam, od onog novinara pa do izvjestaja....kakvi vise medijski pokrovitelji, izgleda vise su nam stete napravili nego koristi sto smo imali od istih.
Licno Azmir legendo moja :wave: Moze i RTV 7 raditi izvjestaje ali to kod njih kosta :clap:
Pa logicno da je Azmir legendo, nisam valjda ja, sreca pa Azmir nije pilot........sad nek im hladi jaja u Vitezu.
🔴⚫️

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 maj 2016, 18:10

Skver je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:
Skver je napisao/la:Stvarno ne znam ko im je dozvolio toliku slobodu kretanja i snimanja.....nisam do sada htio komentarisati, ali ono je mrtvi amaterizam, od onog novinara pa do izvjestaja....kakvi vise medijski pokrovitelji, izgleda vise su nam stete napravili nego koristi sto smo imali od istih.
Licno Azmir legendo moja :wave: Moze i RTV 7 raditi izvjestaje ali to kod njih kosta :clap:
Pa logicno da je Azmir legendo, nisam valjda ja, sreca pa Azmir nije pilot........sad nek im hladi jaja u Vitezu.
:urnebes: :thumbup: ljudi pisu isto kao da je Azmir bezgresan (da se razumijemo da nema njega ne bi bilo ni nas) ali i on je pocetnik u ovom poslu i ima jos mnogo toga da nauci, a evo sad je naucio da mu ti prilozi sa rtv slon nisu plaho dovukli navijace protiv Drine i Mladosti :!: iduce godine ce to biti vjerovatno na jednom visem nivou :kafa:
Sloboda Tuzla

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 maj 2016, 18:21

krmpotich je napisao/la:
Jel' ti to brat rekao? Ako jeste onda se može dalje diskutovati na tu temu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 03 maj 2016, 18:38

Hoce li mi neko objasniti sta se to sve izdesavalo jbt :D ?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 maj 2016, 18:48

krmpotich je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:i ovaj rtv slon se popeo na qurac i i gracima a pogotovo Husrefu (a i meni licno) :!: jbt ne mozes imati mira od njih dolaze, intervijuisu, ulaze u svlacionice, smaraju....... Husref trazi mir oko ekipe i koncentraciju a skupilo se lesinara od novinara, menandjera, navijaca svako hoce svoj dio kolaca :!: e pa moji slobodasi zahvalite se i njima sto smo zijanili tri zaredom domace utakmice........ zbog toga smo i otisli ranije u Vitez da imamo kakav takav mir i normalno okruzenje :!: oni glupi doceci, titula ale ale, qurci palci i evo gdje smo sad :!: iz prve ruke znam info da je Husref molio da ne bude doceka i ostalih gluposti jer samo dekoncentrise igrace ali mi ko mi uvjek pred rudu letimo :kafa: ali eto nazalost iz gresaka moramo da ucimo ako neki uopce uspiju da nauce :!: :!:
Da nemas tu TV stanicu ne bi nikada vidio atmosferu iz svlacionice i masu drugih stvari. To svi volimo naravno, ali za doceke su krivi samo navijaci i niko drugi. Svaka iole ozbiljnija ekipa ima svoj TV kanal, zasto Sloboda ne bi imala? Samo glup covjek moze misliti da je zadnje kolo cudan splet okolnosti. Vec je dogovoreno da je Zrinjski prvak a Sloboda uzima Kup. Zasto Fukara nije bilo u kopu na mecu sa Drinom? Losa organizacija, mozda? Ono o cemu se prica ili je bilo ili ce biti. Vrlo dobro znamo o cemu bruji grad posljednjih dana :kafa:
Vazda grad brujao o losim stvarima, kao da uvijek jedva ceka da izuste onu nama poznatu "jesam ti rek'o" ili "znalo se to od pocetka". Kita se moja znala, igras fudbal, boris se na 2 fronta i naravno da ces se negdje okliznuti, nekad te iznenadi otpisani tim... Dok pobjedjujes svi navijaju za tebe, hvale te, jel' malo posustanes krece vec pripremljen napad. A mi smo tu i dalje, volimo nas grad, nas klub, a titule nikada nisu niti ce kupovati nasu ljubav.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 03 maj 2016, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 03 maj 2016, 18:50

wobly92 je napisao/la: Jel' ti to brat rekao? Ako jeste onda se može dalje diskutovati na tu temu.
Ne lupam bezveze, to je sigurno...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 maj 2016, 18:56

Kako god za kup ja opet imam dileme neke, ove su pogurali do finala preko Sirokog. Odmah postavljam sebi pitanje zasto? Uz to u ligi nema nikog iz RS u vrhu.
Onda Celo, ako mu se pruzi sansa uzeti ce je protiv nas. Sudije ce vjerovatno dozvoljavati grubu igru, tesko suditi slobodne, penale. Kako god imam nekih 100 sumnji u vezi toga.

A svi pricaju kup nas, Zrinjskom titula! Teska mahalaska.. Zasto onda Celo odmara ekipu vec duze vrijeme.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 maj 2016, 18:57

tuzlak1987 je napisao/la:Zasto onda Celo odmara ekipu vec duze vrijeme.
Da im ne bi Sloboda zgadila fudbal kao sto cemo sutra Travniku.
Nad tobom sunce najljepše sja

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 03 maj 2016, 19:01

pinoglavi je napisao/la: Da im ne bi Sloboda zgadila fudbal kao sto cemo sutra Travniku.
0:1 iz svlacionice Ahmetovic da popisa nevjerne tome :rol:
0:2 Zeba iz penala
0:3 Veseli 73 minut :thumbup:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 maj 2016, 19:09

tuzlak1987 je napisao/la:Kako god za kup ja opet imam dileme neke, ove su pogurali do finala preko Sirokog. Odmah postavljam sebi pitanje zasto? Uz to u ligi nema nikog iz RS u vrhu.
Onda Celo, ako mu se pruzi sansa uzeti ce je protiv nas. Sudije ce vjerovatno dozvoljavati grubu igru, tesko suditi slobodne, penale. Kako god imam nekih 100 sumnji u vezi toga.

A svi pricaju kup nas, Zrinjskom titula! Teska mahalaska.. Zasto onda Celo odmara ekipu vec duze vrijeme.
Cijelu ovu polusezonu pisete o sudijama, a sudija i vise nego fer prema nama bili. I izgubimo 3 utakmice zaredom na Tusnju, a da sudija nas ni najmanje nije ostetio. Al' moramo mi unapred traziti razloge i opravdanja za moguci neuspjeh. :mrgreen:

Eto Novus rekao iz 2/2 sutra, znaci ujutro u kladionicu i uplacujte. I meni neko za 200 dirhama neka uplati, saljem mu cim dobijemo pare, jer nam zabranjene kladionice u Dubaiju. Kaze sheik, dozvolio sam vam kurve, alkohol, oskudno oblacenje, moram barem kladionicu zabraniti. :(
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 03 maj 2016, 19:14

pinoglavi je napisao/la:Ovi naši portali umjesto što palamude o tome da li je dupla duga iznad Tušnja znak duple krune Slobode i umjesto što rade intervju sa svakim igračem Slobode gdje se već daju šablonski odgovori samo ih što prije skinu s qurca mogli su napisati neki članak u smislu posjete u subotu, recimo s naslovom Tuzlo da li te sramota? i objasniti ljudima da je bolje da dodju na Tušanj nego da seruckaju po fb o tome da je prodana utakmica ili recimo članak o ekipi Drine, da objasne situaciju da su prvo kolo igrali s juniorima gdje su dobro zaplatili s golovima, zato im je gol razlika dosta loša, i da objasne da sada imaju dosta jači kadar nego prošle polusezone i da to nije ekipa da je mlatne ko god hoće, ili članak o tome da je dosta sigurnije ići na gostovanje nego prije. Sigurno bi više pomogli nego da slikaju duge iznad Tušnja.
. ..kad smo kod ovoga, konačno se treba zapitati i o cijeni karata koja je preskupa. Jeebote, imamo jedno od najkupljih karata i ovo što dolazi, je odlično. Nema niko pravo da prigovori. Znam da će pojedini srati kako treba ostati ova cijena i ništa ne mijenjati . . . . e pa' nemojte se buniti. Treba biti realan i reći da je ova cijena karata skupa za većinu stanovništva, a kamoli za one koje su izvan grada. Cijene bi u buduće trebalo korigovati u skladu sa tražnjom (kako to svuda rade). Vidite, recimo sa Željom zbog prenatrpanosti, kvalitet gledanja je nikakav. Čovjek na čovjeka, po stepenicama, stalno ustaješ da vidiš itd . . . . Tu treba dignuti cijenu koja je veća i od 10,00 KM . . . pa kad ti se gleda, onda gledaj za skuplju cijenu, a ne da' cijena sa Drinom bude identična kao sa Željom . . . niđe veze . . .Na ovaj način bi uvijek bilo balansa da imaš zadovoljavajući broj na stadionima . . .

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 maj 2016, 19:16

tuzlak1987 je napisao/la:Kako god za kup ja opet imam dileme neke, ove su pogurali do finala preko Sirokog. Odmah postavljam sebi pitanje zasto? Uz to u ligi nema nikog iz RS u vrhu.

ma pusti budale Radnik ce dati 200% od sebe da uzme kup, ljudi prijavili stadion u Banja Luci hoce da uzmu 500 milja od Europe (vise nego njihov godisnji budzet) :kafa:
Sloboda Tuzla

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 03 maj 2016, 19:18

Tom logikom savez je odlučio da Borac (sudac im pomogao protiv Slavije) i Vitez (očigledno namješten meč protiv Čelika) ostanu u ligi 12 a Slavija i Olimpik (džaba se onda ljudi bore i zajebase Siroki) uz već 4 otpisana pida, nama da ne talasamo u ligi pa cemo dobiti pehar u Kupu a titula ide Mostarcima. Znači evropa mostarci, mi, siroki i jedan od sarajevskih klubova. A gdje je tu Radnik u kombinacijama?

Nama više odgovara početi evropske putešestvije od 1 pretkola Evropske lige gdje bi uz malo sreće prošli nekog nositelja pa u drugom ugostiti neko zvučnije ime, a dalje se zviždi. U slučaju da budemo prvaci odmah bi išli u 2 pretkolo gdje bi dobili neku ekipu poput Salzburga, Celtica ili Kopenhagena i sa sadašnjim rosterom doživjeli katastrofu a to nam ne treba. Za nešto više nam trebaju igrači koji imaju više nastupa u evropskim takmičenjima, da bi u sljedećim godinama barem dostigli koeficijente naših klubova koji nas redovno predstavljaju u pretkolima LP ili EL.

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 03 maj 2016, 19:35

Tuzlak04 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Ovi naši portali umjesto što palamude o tome da li je dupla duga iznad Tušnja znak duple krune Slobode i umjesto što rade intervju sa svakim igračem Slobode gdje se već daju šablonski odgovori samo ih što prije skinu s qurca mogli su napisati neki članak u smislu posjete u subotu, recimo s naslovom Tuzlo da li te sramota? i objasniti ljudima da je bolje da dodju na Tušanj nego da seruckaju po fb o tome da je prodana utakmica ili recimo članak o ekipi Drine, da objasne situaciju da su prvo kolo igrali s juniorima gdje su dobro zaplatili s golovima, zato im je gol razlika dosta loša, i da objasne da sada imaju dosta jači kadar nego prošle polusezone i da to nije ekipa da je mlatne ko god hoće, ili članak o tome da je dosta sigurnije ići na gostovanje nego prije. Sigurno bi više pomogli nego da slikaju duge iznad Tušnja.
. ..kad smo kod ovoga, konačno se treba zapitati i o cijeni karata koja je preskupa. Jeebote, imamo jedno od najkupljih karata i ovo što dolazi, je odlično. Nema niko pravo da prigovori. Znam da će pojedini srati kako treba ostati ova cijena i ništa ne mijenjati . . . . e pa' nemojte se buniti. Treba biti realan i reći da je ova cijena karata skupa za većinu stanovništva, a kamoli za one koje su izvan grada. Cijene bi u buduće trebalo korigovati u skladu sa tražnjom (kako to svuda rade). Vidite, recimo sa Željom zbog prenatrpanosti, kvalitet gledanja je nikakav. Čovjek na čovjeka, po stepenicama, stalno ustaješ da vidiš itd . . . . Tu treba dignuti cijenu koja je veća i od 10,00 KM . . . pa kad ti se gleda, onda gledaj za skuplju cijenu, a ne da' cijena sa Drinom bude identična kao sa Željom . . . niđe veze . . .Na ovaj način bi uvijek bilo balansa da imaš zadovoljavajući broj na stadionima . . .
Ko voli svetinju nije mu skupa kartaa 10 Km u 14 dana!!Ko ne voli njemu je i 3km skupo i to je to.ne mozes gledat borbu za 2 trofeja za 3 km!!To nigdje i nikad neće biti moguće!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 03 maj 2016, 19:48

VelikiKemo je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:
Ko voli svetinju nije mu skupa kartaa 10 Km u 14 dana!!Ko ne voli njemu je i 3km skupo i to je to.ne mozes gledat borbu za 2 trofeja za 3 km!!To nigdje i nikad neće biti moguće!!
. . .gdje ti živiš bolan. Lako je meni i tebi . .. šta ćemo za one kojima je ovo skupo. Svako prvo voli svoju porodicu, djecu, unučad i to mu je svetinja . . . pa ako mu šta ostane, onda mu dolazi razonoda . . .usput pročitaj do kraja post. Kažem da protiv Želje, Sarajeva . . . treba da bude 20,00 KM jer veliku zainteresovanost treba iskoristiti na najbolji mogući način, ali protiv Drine može i 3,00 KM . . .na kraju kad podvučeš, zarada Slobode bi na kraju trebala biti manje-više ista, ali sa boljom prosječnom posjetom .. .

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 maj 2016, 19:55

Prežvakana tema. I da se mi usaglasimo ovdje da karte trebaju bit jeftinije, to se neće desiti. Sljedeće sezone će svaka utakmica biti derbi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 03 maj 2016, 19:57

pinoglavi je napisao/la:
Suljo20002 je napisao/la:Ev da se i ja upisem poslije tekme :
Ybo li vas potok i plitko sve,također samo bahato zivite daleko cete dogurat...
Suljo sutra 0-3 već u prvom poluvremenu :mrgreen:
Malo me uhvatise prenosi taj dan...Dugo nisam 1. Maj proveo misleci o Slobodi da sam na kraju dobio nogu od cure :urnebes:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 03 maj 2016, 20:04

krmpotich je napisao/la:
Cuo sam ja te price da je liga dole njima obecana, ali to da je nama kup zagarantovan nisam cuo.
Mi nismo bili uopste u opticaju za bilo sta.
Da li su samo mahalske ja ne znam
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.