SP - Grupa A

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Anketa je završila: 22 jun 2010, 20:24.

Juzna Afrika
30
10%
Meksiko
73
23%
Urugvaj
114
36%
Francuska
96
31%

Ukupno glasova: 313

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: SP - Grupa A

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 11 jun 2010, 23:43

Po meni Ribery najlosiji hoce sve sam nije kako treba ni jednu loptu upotrebljivu dao
Rođen s tobom da budem

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 jun 2010, 23:45

Ma proci ce ovdje Francuzi i mozda Mexico.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 11 jun 2010, 23:45

Faraon iz Visokog je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la:Totalni sjeb od utakmice,nije ni cudo kad ti u vezi igraju Diaby,Govou i Toulalan,koja fosna je taj Domenek ostavit Maloudu na klupi.
Diabi,Tulalan i Gorkuf igrali u vezi lol
Da,na papiru.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 11 jun 2010, 23:47

Samo da Francuzi prodju grupu i onda ce postati ebeno s njima.Volio bih da odu oni i domacin.
Mada,ovaj Domenech je izgubljen totalno i igraci moraju skontati da je najbolje da ga sto manje slusaju.Jedino ce tako uspjeti.Njihova bezidejnost i nemastivost je iskljucivo njegova krivica.
Jedan Anelka igra klasicnog centarfora. :roll: Pa da je ovaj primat sto sjedi na klupi gledao ijednu tekmu Chelsea ove godine,vidio bi da upravo taj Anelka igra povucenog napadaca,poluspica koji se izvlaci,trazi loptu i razigrava krila,te napadaca. :? On nije tip igraca koji ce nemilice trpati golove,kao sto je to (bio) Henry u repki ili Drogba u klubu.Anelka je puno opasniji u takvoj ulozi.Ovako,nit imaju zavrsnice(a kako ce je imati kad na centarsuteve i ubacaje u 16-ercu idu 1-2 igraca),nit imaju igre.Druga stvar,ostavio je Maloudu na klupi.Malouda igra sezonu zivota,a u repki ne igra kraj onog dida Govoua. :twisted:

________________Lloris_____________________

___Sagna_______Gallas_____Abidal_________Evra___

________________Toulalan______________________

_____Ribery__________Gourcuff______________Malouda

_______________Anelka_________________________

_________________________Henry_________________

S tim da i Diaby moze upast mjesto Gourcuffa,al to je defanzivnije i to im ne treba dok ne dodju do jacih protivnika.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 12 jun 2010, 00:20

Vamo' La Celeste

Dobar rezultat, iskren da budem ocekivao sam pobjedu ali ni ovo nije lose. Mislim da je Urugvaj prosao najtezu prepreku u grupi, i znam da nece biti lahko ni sa domacinom a posebno s' Mexama al' mislim da mozemo biti prvi.

Sad mogu gledat ostale tekme bez stresova, i nadat se da repke koje ne podnosim organski budu izbusene,razmontirane i ponizene.
Zadnja izmjena: KONGO, dana/u 16 jun 2010, 05:04, ukupno mijenjano 1 put.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 jun 2010, 01:16

FIFA bih trebala placati svijetu odstetu za ovu danasnju patnju. Koja je nepravda ucinjena prema nekim reprezentacijima i gledaju SP ispred ekrana, a ovi uveliko sire antifudbal u cijelom svijetu. Najgora grupa na SP-u, ali nek je glupson svoje ljubimce progurao, i da Bog da mu odmah ispali u grupnoj fazi. Mozda druge ekipe nemaju zvijezde ali igraju fudbal srcem sto glupsonove ekipe ne znaju, sluze se rukama, ili se zale na travu samo da bih dosle na SP. Pricaju o nekom Fair-play-u ali koji izgleda vrijedi samo za male ekipe, najbolje bih bilo da se ove "male" zemlje ujedine u osnuju svoju federaciju i igraju svoje turnire, a ovi veliki nek igraju pod palicom mafijasa i glupsona, kao sto ih naziva Maradona. Irska bih bar veceras igrala fudbal, ne bih nabijala loptu naprijed pa sta bude, ali eto njihov je peh sto nemaju imena kao Henry, Ribery.....
Takodjer vazi isto i za Portugal, i da su tamo obje precke zavrsile u merzi, mafija je postavila Rossetija u Zenici koji bih to odradio rutinski, s jednim crvenim i dva penala, a nama bih sjeckao igru. Hvala Bogu pa je sutra novi dan i konacno da mogu da gledam fudbal.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 jun 2010, 02:11

Ribery najbolji veceras :D :D

E moji Urugvajci koga ste se vi prepali :roll:
nema potpisa

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 12 jun 2010, 02:18

E moji Francuzi,ovo veceras je bilo jedno veliko nista.Niste zar mislili da ce bodovi doci sami?Doduse cim sam ja danas prosao x na prvoj utkamici i cekao vasu pobjedu to je bilo znano da od toga nema nista.Ako se po jutru dan poznaje,bice ovo jedno od jadnijih prvanstava.
P.S.Nadam se da ce igraci uspjeti "ukrotiti" loptu bar do polufinala svjetskog prvenstva.
BosnaE

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 12 jun 2010, 03:58

slika

Nesto stvarno nije uredu s ovom slikom. :lol: :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

dzekooo93
Kontakt:

Post Postao/la dzekooo93 » 12 jun 2010, 12:20

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Zeljo♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jun 2010, 12:55

Haha ne znam kako ga nije stid,
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 15 jun 2010, 11:33

Zidane kritizira:Domenech zbilja ne zna svoj posao...

Nisam primijetio da se Domenech ponaša kao pravi trener. On je samo izabrao igrače, no uopće ne brine za igru. Nije sposoban ni organizirati momčad, govori francuska nogometna legenda, Zinedine Zidane o mnogo puta prozivanom izborniku 'tricolora'.
Okomio se i na reprezentativce, optuživši ih da ne igraju kao momčad već dozvoljavaju da prevladaju ega pojedinaca. Momčadsku igru posebno nije vidio protiv Urugvaja.
- Svi su pokušavali završiti stvari na svoj način, a to nije dobro - istaknuo je Zidane u razgovoru za TV postaju Canal+.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 jun 2010, 01:11

Sutra Juzna Afrika-Urugvaj. Domacini bi ovu ja mislim trebali pobjedit ako zele ic dalje. Igraju protiv Francuske u zadnjoj, i iako to nije ona prava Francuska mislim da su oni previse iskusni da bi izgubili takvu odlucujucu utakmicu od jedne, realno, prosjecne ekipe. Ali lijepo su igrali u drugom poluvremenu protiv Meksika kad je malo popustila nervoza. Urugvaj je beton u odbrani, ali u napadu mi se cini da nemaju pravo rijesenje osim Forlana i Suareza. Ako njih zatvore, nema druge opcije cini mi se. Ali Forlan moze sam pobjedit utakmicu, to je pokazo bezbroj puta. Imam osjecaj da ce opet bit nerijeseno.

PS: Sto nema Juana Angela Albina na spisku Urugvaja? Po meni vrlo dobar igrac, i on bi mogao igrat iza napadaca. Ako je vjerovat transfermarktu odigrao je samo jednu tekmu za reprezentaciju, sto to? Nemaju oni bas toliki izbor igraca da mogu tako ignorisat igraca iz Primere. I to vrlo uspjesnog.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2010, 01:13

Trasimaco je napisao/la:slika

Nesto stvarno nije uredu s ovom slikom. :lol: :lol:
Ko o cemu vojnik o skracenju a ku-rva o postenju. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 16 jun 2010, 01:30

Ma Urugvaj sutra razvaljuje domacina, jer mi smo sila i mi moramo dalje :mrgreen: .

[youtube][/youtube]

VAMOS LA CELESTE
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jun 2010, 15:31

Gde si nasao ove sastave jer su koliko vidim netacni,prvo mi upada u oci da je Lodeiro suspendovan i nece ga 100%biti.Drugo previse je ovo izmena u odnosu na prve tekme u obe repke.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 jun 2010, 18:14

Ne vidim načina da JAR može vcrs konkurirati Urugvaju i stoga očekujem laganu pobjedu Urugvaja...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 jun 2010, 18:32

Barney Stinson je napisao/la:Ne vidim načina da JAR može vcrs konkurirati Urugvaju i stoga očekujem laganu pobjedu Urugvaja...
A vidiš buraz šta se dešava, nikad se ne zna :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 jun 2010, 18:35

Meni ova utakmica "vuče" na neriješeno, pa da i dalje budu u igri do zadnjeg kola, pa onda da se ide iz sveg oružja. Naravno, navijam za Uruguay i volio bih da večeras pobijede, ali ipak igraju protiv domaćina SP-a, tako da...

Valjda će Forlan zabiti, a tu je i Suarez, pa i Cavani...Nadam se golijadi, ali sumnjam da ćemo je doživjeti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 jun 2010, 18:37

I ja također večeras očekujem neriješeno, domaćin je to malo će i suci navlačit
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.