SP - Grupa H

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide u 1/8?

Spanija
130
47%
Honduras
13
5%
Cile
77
28%
Svicarska
57
21%

Ukupno glasova: 277

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: SP - Grupa H

Post Postao/la defender » 16 jun 2010, 18:11

slika

slika

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 16 jun 2010, 18:12

Svicarska ce biti prva u ovoj grupi. Honduras i Chile se ne mogu mjeriti sa Svicom po kvaliteti. ;)
Svicarska pretrcala 15 km vise od Spanaca, pametnom dosta.

Svicarska Dominira !
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 jun 2010, 18:12

A ne vjerujem da se moze ponoviti ovako neefikasan dan... Ako se budu stvarale prilike i ako bude sve uredu sa Valvadiom i jos ocekujem za prvi Marka... Biti ce to ok... I naravno tri boda... :D
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Jajcani
Kontakt:

Post Postao/la Jajcani » 16 jun 2010, 18:13

Sve se moze pa i pobjediti velika Spanija kad se gine na terenu. Najborbernija ekipa do sada.
Golman Svicaraca me je najvise dojmio. Fokusiran i neustrasiv.
S obzirom da je i Cile danas ranije pokazao igru na nivou zakomlicira se ova grupa pravo i bice zanimljiva za pratiti u nastavku.
Semper fidelis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2010, 18:15

Spanjolska ko, bivsa Juga prije 20 ili vise godina.
Satro napadaju,stvaraju pritisak,ljepota u sredini i na kraju prc... ljudi uvale gol,dva i Hamo ruc'o a gladan ostao. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 16 jun 2010, 18:15

kakva kopija Mourinhovog Intera, ljudi su skontali kako se razbija ovakav sistem igre
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Derim

Post Postao/la Derim » 16 jun 2010, 18:16

steve-o je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:Najgori rez. za Čile ali sreca pa igraju zadnje kolo sa Španjolcima... Treba sada Švicarsku dobiti pa se ne sekirati zadnje kolo protiv Espane...
nisam siguran da je chile u stanju pobjediti svicu, pogotovo ako budu uzasno ne-efikasni ko' i danas. ocekujem remi protiv svice..
Ova ti hanuma predobra!!! ;)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 jun 2010, 18:17

harishp je napisao/la:Spanjolska ko, bivsa Juga prije 20 ili vise godina.
Satro napadaju,stvaraju pritisak,ljepota u sredini i na kraju prc... ljudi uvale gol,dva i Hamo ruc'o a gladan ostao. :roll:
Što mi nismo tako protiv njih :mrgreen: doduše, slicno smo igrali gore kod njih, držali bunker do pred kraj i ona kraju pukli ko fišek kad nam Villa zavuce iz mrtvog ugla.
A onda majstor Ćiro u Zenici otvoreno i junacki mislio, ko pravi heroji prsa u prsa pa nas ljudi nakarataše sa 5 komada i to sa rezervnim timom.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 16 jun 2010, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 jun 2010, 18:18

muXmania je napisao/la:Brazil će ih faširati...
Upravo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2010, 18:20

drop je napisao/la:
Što mi nismo tako protiv njih :mrgreen: doduše, slicno smo igrali gore kod njih, držali bunker do pred kraja i ona kraju pukli ko fišek kad nam Villa zavuce iz mrtvog ugla.
A onda majstor Ćiro u Zenici otvoreno i junacki mislio, ko pravi heroji prsa u prsa pa nas ljudi nakarataše sa 5 komada i to sa rezervnim timom.
U Valenciji malo falilo da bude bas isto kao i danas sa Svajcarskom
Da nije bilo onog ''koljaca''iz Engleske.Mada je i ovaj bio krenuo sudija,slicnim putem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Derim

Post Postao/la Derim » 16 jun 2010, 18:22

I dosada su male ekipe protiv favorita igrale bunkere i rovove,ali favoriti trebaju imati bombe i ostala orudja koja razbijaju utvrde. Balet i rat neide brate.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 jun 2010, 18:22

A_d_0 je napisao/la:
muXmania je napisao/la:Brazil će ih faširati...
Upravo.
ako budu igrali pickasto kao Svica hoce ako se otvore isfasirace njih Spanija ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 jun 2010, 18:23

harishp je napisao/la:
drop je napisao/la:
Što mi nismo tako protiv njih :mrgreen: doduše, slicno smo igrali gore kod njih, držali bunker do pred kraja i ona kraju pukli ko fišek kad nam Villa zavuce iz mrtvog ugla.
U Valenciji malo falilo da bude bas isto kao i danas sa Svajcarskom
Da nije bilo onog ''koljaca''iz Engleske.Mada je i ovaj bio krenuo sudija,slicnim putem.
Isti ovaj šupak je sudio tada u Valensiji, ja mislim da je on bio...Howard Webb ,što je i danas glumio budalu pa izmislio odnekle 5 minuta nastavka :shock:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 16 jun 2010, 18:25

Ona prilika Derdiyoka je trebala biti gol turnira, steta sto nije uslo. Spanija se gusi, nista novo za njih na SP. Ipak mislim da ce proci ovu grupu, ali bih se izvratio od smijeha ako se to ne desi. Previse je talenta u onom timu i bruka bi bila da sad uprskaju.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 jun 2010, 18:26

drop je napisao/la: Isti ovaj šupak je sudio tada u Valensiji, ja mislim da je on bio...Howard Webb ,što je i danas glumio budalu pa izmislio odnekle 5 minuta nastavka :shock:
Mislim da je sudio Steve Benett.

@Južnjak

Da ne tražim sad tvoj post, čije bi mjesto zauzeo Navas? Nemoj samo reći da treba igrati umjesto Sylve?! Mislim da će Del Bosque u sljedećoj utakmici igrati sa Villom i Torresom, jer je i pobjeda prijeko potrebna, a ova dvojica zajedno funkcionišu više nego dobro. Naravno, ovo bi značilo da će Busquets ostati na klupi, a da će Alonso igrati zadnjeg veznog.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 jun 2010, 18:28

Jel Spanija ono trebala biti ekipa koja ce popraviti prosjek golova na ovom SP?? :roll:
nema potpisa

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2010, 18:29

Bennet da.
Ono je komotno moglo u anale bruke i sramote.Navlacenja sudije za jednu repke na ustrb druge :roll:
Dva crvena,produziti bukvalno taman toliko dok ovaj tim ne postigne gol i spasi se poraza.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 jun 2010, 18:31

Teško ce Španija poslije ovog poraza proci dalje u 1/8...eto živi bili pa vidjeli.
Ovo ih je i psihicki sasjeklo , plus što umiru u kombinacijama i pas igri i što del Boske kopira Barcinu igru, to šljaka u prvenstvima ali na turniru kad je svaka utakmica bitna to ne ide...mora se igrati konkretnije i probijati u direktnim duelima ,mora se ici direktno na protivnika, a na da se kombinacijom traži višak i stvara prostor.
Švica se sabila, jaka kohezija i koncentracija pred golom, branili se 6 u liniji citavu utakmicu i teško tu ide kombinacija...tu su Xavi i Iniesta nemocni...isto smo i mi igrali ko Švica (strogi bunker) pa je malo falilo da uzmemo bod.
Svi ce ovako igrati protiv Španije, Švica ima srecu što ima grmalje u odbrani pa su svaki centaršut otklonili.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 16 jun 2010, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 16 jun 2010, 18:31

al ce veceras milka da se jede u Spaniji :lol:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 16 jun 2010, 18:33

Spanci kita :mrgreen: :lol:
Jadnici
Papci
Nidje veze...

Svicarska, svaka im cast ostavili su srce na terenu i tako se igra za svoju zemlju. Onda dodje neki mangup pa kaze pogledajte gdje njihovi igraci igraju a gdje nasi. To uopste nije vazno, a dokaza je milion. Drago mi je sto Spanci padose, dabogda ispali u grupi samo zbog ovih sminkera iz cijelog svijeta koji misle da su oni neka sila. Vozdra :mrgreen:

P.S. Ovo je prvenstvo autsajdera, Urugvaj sampion. Vamo' La Celeste.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.