Moderator/ica: admin
Ova ti hanuma predobra!!!steve-o je napisao/la:nisam siguran da je chile u stanju pobjediti svicu, pogotovo ako budu uzasno ne-efikasni ko' i danas. ocekujem remi protiv svice..Barney Stinson je napisao/la:Najgori rez. za Čile ali sreca pa igraju zadnje kolo sa Španjolcima... Treba sada Švicarsku dobiti pa se ne sekirati zadnje kolo protiv Espane...
Što mi nismo tako protiv njihharishp je napisao/la:Spanjolska ko, bivsa Juga prije 20 ili vise godina.
Satro napadaju,stvaraju pritisak,ljepota u sredini i na kraju prc... ljudi uvale gol,dva i Hamo ruc'o a gladan ostao.
Upravo.muXmania je napisao/la:Brazil će ih faširati...
U Valenciji malo falilo da bude bas isto kao i danas sa Svajcarskomdrop je napisao/la:Što mi nismo tako protiv njihharishp je napisao/la:Spanjolska ko, bivsa Juga prije 20 ili vise godina.
Satro napadaju,stvaraju pritisak,ljepota u sredini i na kraju prc... ljudi uvale gol,dva i Hamo ruc'o a gladan ostao.doduše, slicno smo igrali gore kod njih, držali bunker do pred kraja i ona kraju pukli ko fišek kad nam Villa zavuce iz mrtvog ugla.
A onda majstor Ćiro u Zenici otvoreno i junacki mislio, ko pravi heroji prsa u prsa pa nas ljudi nakarataše sa 5 komada i to sa rezervnim timom.
ako budu igrali pickasto kao Svica hoce ako se otvore isfasirace njih SpanijaA_d_0 je napisao/la:Upravo.muXmania je napisao/la:Brazil će ih faširati...
Isti ovaj šupak je sudio tada u Valensiji, ja mislim da je on bio...Howard Webb ,što je i danas glumio budalu pa izmislio odnekle 5 minuta nastavkaharishp je napisao/la:U Valenciji malo falilo da bude bas isto kao i danas sa Svajcarskomdrop je napisao/la:Što mi nismo tako protiv njihharishp je napisao/la:Spanjolska ko, bivsa Juga prije 20 ili vise godina.
Satro napadaju,stvaraju pritisak,ljepota u sredini i na kraju prc... ljudi uvale gol,dva i Hamo ruc'o a gladan ostao.doduše, slicno smo igrali gore kod njih, držali bunker do pred kraja i ona kraju pukli ko fišek kad nam Villa zavuce iz mrtvog ugla.
A onda majstor Ćiro u Zenici otvoreno i junacki mislio, ko pravi heroji prsa u prsa pa nas ljudi nakarataše sa 5 komada i to sa rezervnim timom.
Da nije bilo onog ''koljaca''iz Engleske.Mada je i ovaj bio krenuo sudija,slicnim putem.
Mislim da je sudio Steve Benett.drop je napisao/la: Isti ovaj šupak je sudio tada u Valensiji, ja mislim da je on bio...Howard Webb ,što je i danas glumio budalu pa izmislio odnekle 5 minuta nastavka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.