HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ultra gitano

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ultra gitano » 03 maj 2016, 00:22

PiazzaGrande je napisao/la:U taboru lidera PL BiH žele ići sigurnom rutom bez kalkulacija.Znaju da će s još šest bodova iz duela s otpisanim Veležom i sigurnom Mladosti u zrak podići pehar, bez obzira što Tuzlaci urade...
Vinko Marinović: Da, u srijedu može biti gotovo, ali ponovio sam to sto puta i evo opet ću, mi jedino možemo ići utakmicu po utakmicu. Želim ostati fokusiran samo na Velež, a vjerujem da će to u srijedu biti i igrači...
– Bit će to više od derbija, jer milijun je razloga zbog kojih želimo pobijediti. Ali ekipa Veleža sigurno će biti jako motivirana pa zbog toga moramo ostati i oprezni. Moramo sto posto ući u utakmicu u kojoj nas zanima samo pobjeda...
Ma samo 100% ući u utakmicu i neće bit problema :thumbup:

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 03 maj 2016, 07:23

PiazzaGrande je napisao/la:
ALOBOLA je napisao/la:Tko ce na desnog bocnog?Nema Pere,nema sada ni Stoje a ni Graovca.Zlatic nije odigrao utakmicu ima godinu dana od tadasnjeg derbija u Vrapcicima.Moze li se vratiti u ovom derbiju ili jos nije spreman.
Vjerojatno si mislio na lijevog bočnog...Pero neće moći nastupiti a vjerojatno ni Stoja pa pretpostavljam da bi desno mogao Blaić a lijevo Čolić ili obrnuto...
Obzirom da je Graovac ozljeđen, štoperski par bi trebao biti Laštro-Katanec a na klupi S.Radeljić...
Zlatić se oporavio i trenira, koliko znam, ali mislim da je ova sezona za njega davno završena kao i za već pomalo zaboravljenoga Peku...
Ma lapsus,lijevi bocni je u pitanju.I ja sam mislio da ce Benjo vjerovatno lijevo.
Covjece ja na Peku skroz zaboravio.
Sutra ,samo koncentracia i 100 % ozbiljno i bit ce tri bobe.Drina je odlicna opomena.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 03 maj 2016, 16:53

Ma ja se ne bojim sutra za rezultat pregazit ćemo ih ko plitak potok :salut:

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 03 maj 2016, 17:00

Sad će oni da igraju derbije ovo i vako nije gradski derbi mi u gradu oni u Vrapčićima :D Šteta sto branitelj neće ostati u 1FBH, ali tu su Čapljina, GOŠK, moguće Igman/Brotnjo taman moće da se nalože, a i neće morat daleko da putuju RAsni atletićari :D ;)

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 03 maj 2016, 17:18

Znači sutra točno 30. službena utakmica ovakvog tipa. Mislim da je i posljednja al to je manje bitno. Bitno je da smo na korak do četvrte titule čime bi postali prvi klub sa 4 kante od formiranja zajedničke lige, a čime bi još jednom potvrdili da smo jedino što valja u Mostaru od rata na ovamo i da se nama svi mogu ponositi svi građani Mostara bez obzira na naciju/vjeru.

Za sutra se samo nadam da će bit bez kiše jer bi to sve pokvarilo. Za ostalo se ne brinem, iako znam da će susjedi biti napaljeni i motivirani kao uvijek, jer iako smo malte ne uvijek bili formalno jača ekipa nikad ih nismo baš baš razvalili.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 03 maj 2016, 19:37

pazi sta zelis :D... idemo sutra rutinski ovo odradit, i nek travnik proba nesto otkinut slobodi

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 03 maj 2016, 20:46

Ma yebo sve , mene interesuju samo 3 boda i titula.Sutra dosta i 1-0,i ovdje i u Travniku i ja zadovoljan.:D:D
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 03 maj 2016, 21:08

Ma jašta dosta i 3:0 samo radi Zije liske :urnebes: komšije se truju evo čitam tamo na njihovoj temi od tableta do furadana :rol: neka ljudi, koliko pričaju da ih hoće neko ugasit sami će se podaviti :urnebes: :urnebes: od bjesa

Sutra kad zagrmi ona:
Raduje me jedna istina da ću opet Prvak biti ja, ali nikada vulež neće nikada livada je uvjek livada :opaopa: :opaopa:

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 03 maj 2016, 22:50

Najavljuju sutra koliko-toliko ljepše vrijeme nego prethodnih dana.Ne bi trebalo biti padalina tako da možemo uživati u potopu susjeda... :njanjanja: :njanjanja:

Raduje me jedna istina...

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 03 maj 2016, 23:45

ultra gitano je napisao/la:Ma jašta dosta i 3:0 samo radi Zije liske :urnebes: komšije se truju evo čitam tamo na njihovoj temi od tableta do furadana :rol: neka ljudi, koliko pričaju da ih hoće neko ugasit sami će se podaviti :urnebes: :urnebes: od bjesa

Sutra kad zagrmi ona:
Raduje me jedna istina da ću opet Prvak biti ja, ali nikada vulež neće nikada livada je uvjek livada :opaopa: :opaopa:
Stvarno prigodne pjesme.Zapocet cemo sa RADUJE ME JEDNA ISTINA ....a onda nastavak VI STE NASA SEVERINA RODJENI ALEEE,ALEEE i na kraju STA RADIM OD SEBE SVE OVE GODINE .....

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 03 maj 2016, 23:54

Sutra im je dzenaza,posljednji ispracaj iz ove lige...steta bio je to nekad dobar derby,al im isteko rok.Pobijeda sa 4:0 i poraz Slobode,nama vise netreba :salut: :njanjanja:

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 04 maj 2016, 00:26

Jel zna netko više o ovome da je netko od njihove uprave ili ex uprave trazio da ne bude gangbang?

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 04 maj 2016, 00:39

espresso je napisao/la:Jel zna netko više o ovome da je netko od njihove uprave ili ex uprave trazio da ne bude gangbang?
Nije za pricat,jbg ali tako je,jos im nema Kodre i Jazvina kao i Pece malog jedino taj trojac zna nesto lopte igrat dok mogu trcat,sutra samo da neka budala na tribinama ne nasjedne na nekakvu provokaciju velezovaca ako ih bude da nam nebi bilo 0:3,ta nebi nam bilo prvi put radi kretenizma da pusimo utakmicu,treba navijat i grmit da se pobjedi i na kraju ako Travnik odradi obecano proslavit titulu,gledam maloprije sta su ljudi promasili sve protiv Mladosti a ovi kreteni sto su Goska lani pokrali u zadnjoj utakmici dva spretna gola,Travnik za njih Man.Utd!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

mazluminho
Kontakt:

Post Postao/la mazluminho » 04 maj 2016, 01:06

gdje god igrao..

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 04 maj 2016, 15:29

slika

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 04 maj 2016, 15:51

Hum94 je napisao/la:slika
:P
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 04 maj 2016, 19:22

E jesmo se bezveze namučili,
previše zicera u prvome poluvremenu promašili,
nakon 1:0 opuštanje i pad koncentracije,
Velež se izgleda čuvao čitavu godinu za ovu utakmicu,
inače bi imali dvadesetak bodova više nego sada...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 maj 2016, 19:25

Utakmicom nisam zadovoljan, ali pobjeda i 3 boda se pišu. U prvom smo imali 2 stative i zicer Zakarića i trebali smo zabit barem jedan. U drugom odma zabili i to je bio kraj. Vinko izmjene se rade ranije, moralo je ovo bolje, al ajde derbi ko derbi, jedan od lošijih.

I da se nayebem majke stoki smrdljivoj, bacat baklje na ljude i djecu, čovjek se penje na tribinu i proleti mu pored uha, strašno. **** ostaju ****!

Ali ona pjesma nakon toga, to ne može niko platit, ali nikada Velež neće nikada, livada je uvijek livada :tokralju: :opaopa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 04 maj 2016, 19:34

Vi ste sada druga liga !! Korak blize tituli !!

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 04 maj 2016, 19:37

Sramotno zalaganje prije svega. E sad jel to jer su kontali "lako ce mo" ili je to ta navodna usluga njima dogovorena proteklih dana ne znam. Mislim da smo zabili onih par prilika svima bi bilo lakše i nama na tribinama i njima na terenu. Ja osobno nisam zadovoljan igrom, a rezultat je samo plod igre i znao sam, i napisao jučer, da tu neće biti puno golova. Jbga oni se napale na nas kao hijene na zebre. Hvala Nemanji Bilbiji na golu. Što je imao prilika ove polusezone iskoristio je. Arežina je po meni trebao od prve minute al dobro.

Što se tiče nevesinjsko-gatačkih seljačina i primitivaca koji su opet bacali baklje na ljude koji su normalno gledali utakmicu i navijali nemam šta posebno dodat već da su mi sad jasne neke stvari. Zadnjih tjedana velike su pljačke turista u starom gradu. Naravno sada svi znamo gdje su te opljačkane pare završile, završile su u baklje ovih narkomana. Razumijem da im je tlak povišen jer su 20 godina ispod naših koljena i da su im frustracije veoma veoma velike, ali brate idi izdrkaj u wc ako si frustriran a ne ovako pokazivat frustracije i nemoć pred svima.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.