FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 03 maj 2016, 15:51

tuzlak1987 je napisao/la:"U Velezu zele da Zrinjski bude prvak BiH, u Zrinjskom zele da se Velez sto prije vrati."

"Volio bih da titula ostane u Mostaru"- Zijo Toljaga.

Sastali se u sportskom savezu grada Mostara sa nacelnikom :rol:

Eto toliko o otporu na terenu, prodali se kao i uvijek.
prodali se jesu mnogi ali Velez je krampa od ekipe nema potrebe da se prodaje, nego jedna druga stvar je tu u pitanju: Velez je u Vitezu primio 6 komada u Travniku 7 i to nije toliki blam koliki bi bio da im komsije utrpaju 6/7/8 golova (sto je vrlo moguce) :!: zato oni mede plemicima kako ih ovi ne bi natrpali do kraja i zgadili im i klub i fudbal :kafa:
Sloboda Tuzla

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 03 maj 2016, 16:13

Ako osvojimo KUP idemo u kvalif.za LE?
Solina navija za Slobodu!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 03 maj 2016, 16:35

SOLINA je napisao/la:Ako osvojimo KUP idemo u kvalif.za LE?
Da.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 maj 2016, 16:55

Ovi naši portali umjesto što palamude o tome da li je dupla duga iznad Tušnja znak duple krune Slobode i umjesto što rade intervju sa svakim igračem Slobode gdje se već daju šablonski odgovori samo ih što prije skinu s qurca mogli su napisati neki članak u smislu posjete u subotu, recimo s naslovom Tuzlo da li te sramota? i objasniti ljudima da je bolje da dodju na Tušanj nego da seruckaju po fb o tome da je prodana utakmica ili recimo članak o ekipi Drine, da objasne situaciju da su prvo kolo igrali s juniorima gdje su dobro zaplatili s golovima, zato im je gol razlika dosta loša, i da objasne da sada imaju dosta jači kadar nego prošle polusezone i da to nije ekipa da je mlatne ko god hoće, ili članak o tome da je dosta sigurnije ići na gostovanje nego prije. Sigurno bi više pomogli nego da slikaju duge iznad Tušnja.
Nad tobom sunce najljepše sja

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 03 maj 2016, 17:19

pinoglavi je napisao/la:Ovi naši portali umjesto što palamude o tome da li je dupla duga iznad Tušnja znak duple krune Slobode i umjesto što rade intervju sa svakim igračem Slobode gdje se već daju šablonski odgovori samo ih što prije skinu s qurca mogli su napisati neki članak u smislu posjete u subotu, recimo s naslovom Tuzlo da li te sramota? i objasniti ljudima da je bolje da dodju na Tušanj nego da seruckaju po fb o tome da je prodana utakmica ili recimo članak o ekipi Drine, da objasne situaciju da su prvo kolo igrali s juniorima gdje su dobro zaplatili s golovima, zato im je gol razlika dosta loša, i da objasne da sada imaju dosta jači kadar nego prošle polusezone i da to nije ekipa da je mlatne ko god hoće, ili članak o tome da je dosta sigurnije ići na gostovanje nego prije. Sigurno bi više pomogli nego da slikaju duge iznad Tušnja.
:clap: Bravo potpisujem. :salut:
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 03 maj 2016, 17:20

pinoglavi je napisao/la:Ovi naši portali umjesto što palamude o tome da li je dupla duga iznad Tušnja znak duple krune Slobode i umjesto što rade intervju sa svakim igračem Slobode gdje se već daju šablonski odgovori samo ih što prije skinu s qurca mogli su napisati neki članak u smislu posjete u subotu, recimo s naslovom Tuzlo da li te sramota? i objasniti ljudima da je bolje da dodju na Tušanj nego da seruckaju po fb o tome da je prodana utakmica ili recimo članak o ekipi Drine, da objasne situaciju da su prvo kolo igrali s juniorima gdje su dobro zaplatili s golovima, zato im je gol razlika dosta loša, i da objasne da sada imaju dosta jači kadar nego prošle polusezone i da to nije ekipa da je mlatne ko god hoće, ili članak o tome da je dosta sigurnije ići na gostovanje nego prije. Sigurno bi više pomogli nego da slikaju duge iznad Tušnja.
+1
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 maj 2016, 17:21

– U životu se dešavaju usponi i padovi. Jučer smo bili kandidati za prvaka, sada se borimo da ostanemo među prve tri ekipe. Zaboravilo se da je naš cilj u ovoj sezoni bio opstanak, jer se liga skraćuje. Krenulo nas je, ambicije su porasle, a onda nas je osvijestila Drina – kaže Musemić.

– Rekao sam da snovim dio krivice za poraz, jer sam ukazao povjerenje nekim igračima koji ga nisu opravdali. Stalno kukaju kako nemaju prilike igrati, a kada sam im dao šansu, vidjeli ste šta se desilo. Moram reći da smo igrali bez četvorice suspendovanih ili povrijeđenih igrača. Osim toga, kada vratim film, pokazalo se da je Drina dobra ekipa, s dosta kvalitetnih igrača. Tri utakmice su pobijedili na strani, dobili su Radnika. Ali, unatoč svemu, nije nam se smio desiti ovakav poraz.

– Govorio sam o onima koji se stalno žale da malo igraju, ali svakako su zatajili i drugi. Recimo, Kenan Pirić je kriv kod prvog gola, prije toga loše je odigrao Haris Mehmedagić, pa Ivan Kostić i još neki. Mi smo se protiv Olimpica provukli, smijali su mi se kada sam upozoravao da je Velež težak protivnik, a jedva smo ih dobili. Moja savjest je čista.

– Dočeci u Tuzli nisu mi se svidjeli, ali na to nisam mogao uticati. Stvorila se euforija koja nam nije bila saveznik. Stalno sam upozoravao da to nije dobro. To je za sve nas bio dodatni pritisak. Odigrali smo puno teških utakmica, već time su igrači bili preopterećeni. Ali, kažem, na neke stvari nisam mogao uticati.

– S razlogom smo dva dana prije utakmice došli u Vitez. Da se izolujemo od javnosti, osvježimo i pripremimo za Travnik. Imam na raspolaganju sve igrače, vjerujem da ćemo se dići kao protiv Viteza. Da će biti lako – sigurno neće. Travnik nije trebao izgubiti od Mladosti, protiv Željezničara su bez četiri igrača bili blizu remija, vidjeli smo kako su isprašili Veleža. Nama treba 6 bodova da bi bili u Evropskoj ligi. Nemamo izbora nego ići na pobjedu. Bit će jako, jako teško, ali sam po prirodi optimista. Ništa nije gotovo, dok nije gotovo.

– U Kupu nismo bili miljenici žrijeba, uvijek smo dobijali najteže protivnike. I pobjeđivali smo. Sedam utakmica, šest pobjeda i remi. No, može se dogoditi da odigramo devet utakmica dobro, a da ne osvojimo trofej. Sve je moguće, tako je to u nogometu. Ja to znam, ali mnogi, na žalost, ne znaju. Ja ipak vjerujem da nećemo ostati kratkih rukava u sezoni koju smo znatno obogatili svojim igrama i rezultatima – zaključio je trener Slobode, Husref Musemić.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 maj 2016, 17:22

i ovaj rtv slon se popeo na qurac i i gracima a pogotovo Husrefu (a i meni licno) :!: jbt ne mozes imati mira od njih dolaze, intervijuisu, ulaze u svlacionice, smaraju....... Husref trazi mir oko ekipe i koncentraciju a skupilo se lesinara od novinara, menandjera, navijaca svako hoce svoj dio kolaca :!: e pa moji slobodasi zahvalite se i njima sto smo zijanili tri zaredom domace utakmice........ zbog toga smo i otisli ranije u Vitez da imamo kakav takav mir i normalno okruzenje :!: oni glupi doceci, titula ale ale, qurci palci i evo gdje smo sad :!: iz prve ruke znam info da je Husref molio da ne bude doceka i ostalih gluposti jer samo dekoncentrise igrace ali mi ko mi uvjek pred rudu letimo :kafa: ali eto nazalost iz gresaka moramo da ucimo ako neki uopce uspiju da nauce :!: :!:
Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 maj 2016, 17:37

fukaratz je napisao/la:i ovaj rtv slon se popeo na qurac i i gracima a pogotovo Husrefu (a i meni licno) :!: jbt ne mozes imati mira od njih dolaze, intervijuisu, ulaze u svlacionice, smaraju....... Husref trazi mir oko ekipe i koncentraciju a skupilo se lesinara od novinara, menandjera, navijaca svako hoce svoj dio kolaca :!: e pa moji slobodasi zahvalite se i njima sto smo zijanili tri zaredom domace utakmice........ zbog toga smo i otisli ranije u Vitez da imamo kakav takav mir i normalno okruzenje :!: oni glupi doceci, titula ale ale, qurci palci i evo gdje smo sad :!: iz prve ruke znam info da je Husref molio da ne bude doceka i ostalih gluposti jer samo dekoncentrise igrace ali mi ko mi uvjek pred rudu letimo :kafa: ali eto nazalost iz gresaka moramo da ucimo ako neki uopce uspiju da nauce :!: :!:
:thumbup: Ekipa Slona samo sto nije snimala Husrefovo obracanje igracima prije utakmice i tusiranje igraca....Stvarno ne znam ko im je dozvolio toliku slobodu kretanja i snimanja.....nisam do sada htio komentarisati, ali ono je mrtvi amaterizam, od onog novinara pa do izvjestaja....kakvi vise medijski pokrovitelji, izgleda vise su nam stete napravili nego koristi sto smo imali od istih.
🔴⚫️

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 03 maj 2016, 17:39

fukaratz je napisao/la:i ovaj rtv slon se popeo na qurac i i gracima a pogotovo Husrefu (a i meni licno) :!: jbt ne mozes imati mira od njih dolaze, intervijuisu, ulaze u svlacionice, smaraju....... Husref trazi mir oko ekipe i koncentraciju a skupilo se lesinara od novinara, menandjera, navijaca svako hoce svoj dio kolaca :!: e pa moji slobodasi zahvalite se i njima sto smo zijanili tri zaredom domace utakmice........ zbog toga smo i otisli ranije u Vitez da imamo kakav takav mir i normalno okruzenje :!: oni glupi doceci, titula ale ale, qurci palci i evo gdje smo sad :!: iz prve ruke znam info da je Husref molio da ne bude doceka i ostalih gluposti jer samo dekoncentrise igrace ali mi ko mi uvjek pred rudu letimo :kafa: ali eto nazalost iz gresaka moramo da ucimo ako neki uopce uspiju da nauce :!: :!:
Da nemas tu TV stanicu ne bi nikada vidio atmosferu iz svlacionice i masu drugih stvari. To svi volimo naravno, ali za doceke su krivi samo navijaci i niko drugi. Svaka iole ozbiljnija ekipa ima svoj TV kanal, zasto Sloboda ne bi imala? Samo glup covjek moze misliti da je zadnje kolo cudan splet okolnosti. Vec je dogovoreno da je Zrinjski prvak a Sloboda uzima Kup. Zasto Fukara nije bilo u kopu na mecu sa Drinom? Losa organizacija, mozda? Ono o cemu se prica ili je bilo ili ce biti. Vrlo dobro znamo o cemu bruji grad posljednjih dana :kafa:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 03 maj 2016, 17:41

Skver je napisao/la:Stvarno ne znam ko im je dozvolio toliku slobodu kretanja i snimanja.....nisam do sada htio komentarisati, ali ono je mrtvi amaterizam, od onog novinara pa do izvjestaja....kakvi vise medijski pokrovitelji, izgleda vise su nam stete napravili nego koristi sto smo imali od istih.
Licno Azmir legendo moja :wave: Moze i RTV 7 raditi izvjestaje ali to kod njih kosta :clap:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 maj 2016, 17:42

Najgori izumi su bili doceci i pjesma titula ale definitivno :)

Sreca pa Radnik prva kuci, nece ih niko docekivati. Sreca :)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 maj 2016, 17:45

Nije ta euforija uopšte problem da mi napunimo Tušanj bez obzira ko igra. Ovako se svi nešto nafuravaju od navijača do medija, svi pričaju o Slobodi i stvarno se i prate rezultati ali kad dodje utakmica nigdje nikog.
Nad tobom sunce najljepše sja

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 03 maj 2016, 17:46

tuzlak1987 je napisao/la:Najgori izumi su bili doceci i pjesma titula ale definitivno :)

Sreca pa Radnik prva kuci, nece ih niko docekivati. Sreca :)
To je bio mac sa dvije ostrice. Trebamo se navici da Sloboda iz Zenice moze donijeti 3 boda ali isto tako i iz Mostara. Ovo je tek pocetak stvaranja mocne, Evropske Slobode koja ce biti konstantno u top 3 ekipe u ligi. Docek se pravi na proslavi titule i ćao djaci :wave:
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 03 maj 2016, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 03 maj 2016, 17:47

Krmpotich

Moj profa prolio kiselu po pantolama neko u zajebanciji reko aa upisao se profa.
Cijela skola dva mjeseca pricala kako se profa upisao.
Yebo vas mahala. Jedva smo ih dobili na jesen jos sada imaju jaci tim a mi igrali bez 5 igraca.
Pomirite se sa tim da su ljudi bolji.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 maj 2016, 17:47

krmpotich je napisao/la:
Da nemas tu TV stanicu ne bi nikada vidio atmosferu iz svlacionice i masu drugih stvari. To svi volimo naravno, ali za doceke su krivi samo navijaci i niko drugi. Svaka iole ozbiljnija ekipa ima svoj TV kanal, zasto Sloboda ne bi imala? Samo glup covjek moze misliti da je zadnje kolo cudan splet okolnosti. Vec je dogovoreno da je Zrinjski prvak a Sloboda uzima Kup. Zasto Fukara nije bilo u kopu na mecu sa Drinom? Losa organizacija, mozda? Ono o cemu se prica ili je bilo ili ce biti. Vrlo dobro znamo o cemu bruji grad posljednjih dana :kafa:
rtv Hayat ima ugovor za Zeljeznicarom pa ih Mualic hladno otjera sa treninga prije prve utakmice sa nama evo dokaz jer oni nemaju sta traziti na treninzima prije bitnih utakmica :!: od onog celavog ne mozes otici s.rat da ti ne uleti s kamerom :!: i opet letenje pred rudu kao uzet cemo kup to je dogovoreno :facepalm: i sta ako nas Radnik otrese sta ce onda biti :?: pustite se teorija zavjere samo smo sebi syebali atmosferu, kao i uvjek sami smo sebi najveci neprijatelji :kafa:
Sloboda Tuzla

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 maj 2016, 17:48

Dijelim mišljenje glede euforije, granice moraju postojati. Ekipa je bila previše medijski eksponirana u zadnje vrijeme, očekivanja ljudi su postala nerazumna i to je jedan od uzroka loših rezultata. Inače mi je muka kad se neko spomene riječ "doček", a sezona nije ni blizu završene. :facepalm:

Iskren da budem, neću biti nezadovoljan što nismo prvaci, ali hoću ako ne budemo osvojili Kup BiH. Tom dvomeču protiv Radnika treba podrediti apsolutno sve do kraja, ako treba i odmarati igrače protiv Sarajeva i Zrinjskog.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 03 maj 2016, 17:50

Agamemnon je napisao/la: Yebo vas mahala. Jedva smo ih dobili na jesen jos sada imaju jaci tim a mi igrali bez 5 igraca.
Pomirite se sa tim da su ljudi bolji.
Ovu Drinu bi Sloboda dobila u hendikepu da je htjela igrati kako inace igra. Zasto je Pirija kod prvog gola reagovao kao moj djed. Lopta je isla cijelu vjecnost prema njegovom uglu. Drugi gol i reakcija Kostica kod istog :facepalm: Mislim da se razumijemo...

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 03 maj 2016, 17:54

fukaratz je napisao/la:i sta ako nas Radnik otrese sta ce onda biti :?
Ne moze nas Radnik otresti kada Sloboda uzima Kup BiH, vjeruj mi :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 3 gosta.