Utakmice klubova iz BiH na TV-u

GradKamena1
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la GradKamena1 » 03 maj 2016, 16:24

Mancini je napisao/la:Iskreno niti nemam bht1. Inace kod nas ga slabo tko ima na zemaljskoj. Niti gledam te kanale. Imam ga na HomeTv i pogledam utakmice a pretplatu plaćam Eronetu da bi gledao taj HomeTV i to dobru. Tako da... :)
Čim posjeduješ televizijski ili radio uređaj dužan si plaćati RTV taksu.[/quote]

Eto nemam drugog posla nego placat dva puta tv,dok god drzava dozvoljava ovaj nacin normalno da ce ga ljudi koristit,kad drzava nametne da se mora onda ce ljudi vjerovatno odabrat jednu opciju!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 maj 2016, 16:41

GradKamena1 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Iskreno niti nemam bht1. Inace kod nas ga slabo tko ima na zemaljskoj. Niti gledam te kanale. Imam ga na HomeTv i pogledam utakmice a pretplatu plaćam Eronetu da bi gledao taj HomeTV i to dobru. Tako da... :)
Čim posjeduješ televizijski ili radio uređaj dužan si plaćati RTV taksu.
Eto nemam drugog posla nego placat dva puta tv,dok god drzava dozvoljava ovaj nacin normalno da ce ga ljudi koristit,kad drzava nametne da se mora onda ce ljudi vjerovatno odabrat jednu opciju![/quote]
Država ne dozvoljava nego ti i slični tebi kršite zakon ove države.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 03 maj 2016, 16:46

Čim posjeduješ televizijski ili radio uređaj dužan si plaćati RTV taksu.[/quote]

Ako je išta jasno na ovom forumu, jasno je da si ti ili netko iz tvoje obitelji uhljebljen na BHT-u ili FTV-u. Ovo ti je već deseti post gdje pametuješ i prosipaš floskule. Al nema veze samo šibaj brate, a mi se čujemo posle 30.6. :angel:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 03 maj 2016, 16:52

Placas paket kablovske televizije na kojoj imaš i bht i ftv uredno, a ovi hoće da im se još posebno placa taj usrani kanal, gdje logika, ma rinaka u stau .
Neka mi iskljuce taj svoj kanal il kanale i zdravo.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 maj 2016, 17:57

espresso je napisao/la:
Čim posjeduješ televizijski ili radio uređaj dužan si plaćati RTV taksu.
Ako je išta jasno na ovom forumu, jasno je da si ti ili netko iz tvoje obitelji uhljebljen na BHT-u ili FTV-u. Ovo ti je već deseti post gdje pametuješ i prosipaš floskule. Al nema veze samo šibaj brate, a mi se čujemo posle 30.6. :angel:[/quote]
Kao prvo niko mi ne radi niti je radio na tim spomenutim televizijama. Kao drugo ne pametujem niti "prosipam" floskule nego iznosim samo činjenice da kršite zakone ove zemlje i da želite da se njene institucije uruše. Kao treće baš me interesuje šta će se to desiti poslije 30.6.? Televizija koja je izdržala u ratu sve i svašta neće se ako Bog da ugasiti kako žele sljedbenici politike Mate Bobana i drugih ratnih zločinaca. U ovoj državi postoje ljudi koji vole ovu državu za razliku od vas koji je ne volite. Sve je jasno kao dan". Šibaj!
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 03 maj 2016, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 maj 2016, 18:00

Convicts1988 je napisao/la:Placas paket kablovske televizije na kojoj imaš i bht i ftv uredno, a ovi hoće da im se još posebno placa taj usrani kanal, gdje logika, ma rinaka u stau .
Neka mi iskljuce taj svoj kanal il kanale i zdravo.
Tebi logika nije jača strana.

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 03 maj 2016, 18:38

[/quote]
Kao prvo niko mi ne radi niti je radio na tim spomenutim televizijama. Kao drugo ne pametujem niti "prosipam" floskule nego iznosim samo činjenice da kršite zakone ove zemlje i da želite da se njene institucije uruše. Kao treće baš me interesuje šta će se to desiti poslije 30.6.? Televizija koja je izdržala u ratu sve i svašta neće se ako Bog da ugasiti kako žele sljedbenici politike Mate Bobana i drugih ratnih zločinaca. U ovoj državi postoje ljudi koji vole ovu državu za razliku od vas koji je ne volite. Sve je jasno kao dan". Šibaj![/quote]

Samo glup čovjek u BiH poštuje zakone, ako će mo iskreno. Pa preko 90 presuda Ustavnog suda BiH nije implementirano a ti pričaš o nekom haraču za propagandu određenih političkih stranka. Mate Boban je pokojni tako da nezz kakve on veze ima sa ovom situacijom ili je možda živ pošto ste vi u sarajevu još u 90-im. Koliko ko voli BiH vidimo na popisu dužnika poreznoj upravi FBiH gdje, gle čuda, dominiraju sarajevska poduzeća. To je mjerilo voljenja ili ne BiH. ;)

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 03 maj 2016, 19:27

Mancini

Pa ti si samo taka debilcina,kakve veze imaju samo Hrvati sa ovim konjino,znam ja 50 bosnjaka i srba sto ne placaju pretplatu,a imaju telemach ili home tv !

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 03 maj 2016, 20:16

Ma pusti ga, vidiš da je puko ko fosna .. Ovi se prodali kablovskoj (telemach), gdje imam taj kanal i pogledan ga jednom u mjesec dana, a sad s druge strane oni hoće da deru i pljačkaju narod s ovim naplatama po svaku cijenu tog njihovog servisa, čak su spominjali da će taj njihov račun dolaziti u sklopu računa za struju :lol: Neka ga izgase sto se mene tiće odmah sutra, koga boli taki za te režimske televizije, odi u piz.du materinu.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 03 maj 2016, 20:24

Pravda za Mancinija!!!

Ljudi pa nije on jadan sto je pobjegao iz Bakovića(umobolne ustanove),a drzava takva kakva je ne trudi se da ga u istu i vrati.... :D
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 maj 2016, 20:25

Kolika je taxa u Hrvatskoj za HRTv ? Al hajd razumijem kod njih da plaćaju imaju 4 kanala šibaju extra program svaki dan. Ovi hoće da plaćamo BHT i FTV , a puštaju partizanske filmove jedne te iste godinama :lol: ma marš u pm . Jedva nekako LP imaju , kvalitet prenosa utakmica užasan itd
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 maj 2016, 20:26

@FanVitez stvarno si naporan sa trolanjem @Mancinija. Kako ti je admin zabranio pisanje na temi Olimpica, sad haman lurkuješ po ostalim temama. Tugica. :kafa:
Samo Saraj'vo.

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 03 maj 2016, 20:30

Besic je napisao/la:Kolika je taxa u Hrvatskoj za HRTv ? Al hajd razumijem kod njih da plaćaju imaju 4 kanala šibaju extra program svaki dan. Ovi hoće da plaćamo BHT i FTV , a puštaju partizanske filmove jedne te iste godinama :lol: ma marš u pm . Jedva nekako LP imaju , kvalitet prenosa utakmica užasan itd
80 kuna ilitiga 20KM je Hrvatskoj. Naplativost im je preko 95%. Al javni servis im je neovisan koliko toliko od politike. Ne kazem da nema utjecaja nikako al je minimalan.

O programu im ne treba trositi rijeci, sve se vidi iz prilozenog.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 maj 2016, 22:39

Lijepo napišeš da je nešto zakonska obaveza i da se time jača država, a onda te izvrijeđaju i pozivaju na kršenje zakonskih propisa i time ruše državne institucije. Za ove iz Hercegovine me i ne čudi ali ovaj iz Zenice... :roll:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 04 maj 2016, 01:11

Mancini je napisao/la:Lijepo napišeš da je nešto zakonska obaveza i da se time jača država, a onda te izvrijeđaju i pozivaju na kršenje zakonskih propisa i time ruše državne institucije. Za ove iz Hercegovine me i ne čudi ali ovaj iz Zenice... :roll:
Nema logike da placam i kablovsku i taj kanal.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 04 maj 2016, 04:28

Itekako ima logike i tako je u vecini evropskih drzavi. U Njemackoj si takodjer obavezan placati skoro 30 € tu taksu iako imas digitalnu TV jer, ako nista, vecina mobitela ti moze primati radio frekvenciju i to je dovoljno da si obavezan za placanje. Bez placanje te RTV takse infrastruktura za obezbjedjivanje signala bi propala pa ne bi imao ni kablovsku TV onda. Ne placas ti time samo programsku semu na BHT1, FTV i RTRS vec mnogo vise.

Meni je najjace kada ljudi ovdje na forumu vrijedjaju Lesinare, Ultrase i sl. kada nesto lose govore/skandiraju za ovu drzavu, a onda vecina vas vasim djelima mi pokaze da niste ni vi bas veliki borci za ovu drzavu jer cisto patriotski osjecaji u fazoni da ste spremni fizicki boriti se za istu te parole i skandiranja nisu dovoljni. Potrebno je postovanje zakona i pravilnika, kultura, pozitivno djelovanje i rad za zajednicu (cak i kada je ona savrsena sto kod nas nije slucaj) ako hoces napredak i bolju drzavu, ako hoces da mozes za sebe reci da si patriota i da volis ovu drzavu. Kako se vi grozite na te izlizane floskule tih navijackih grupa tako se i ja grozim kada cujem da neko ne zeli placati RTV taksu cisto iz razloga jer on misli da je upravu, a objasnjenje koje pruzi nije adekvatno :)
espresso je napisao/la: Samo glup čovjek u BiH poštuje zakone, ako će mo iskreno.
Pocni onda postovati zakone, molim te.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 maj 2016, 06:02

AnelZ je napisao/la:Itekako ima logike i tako je u vecini evropskih drzavi. U Njemackoj si takodjer obavezan placati skoro 30 € tu taksu iako imas digitalnu TV jer, ako nista, vecina mobitela ti moze primati radio frekvenciju i to je dovoljno da si obavezan za placanje. Bez placanje te RTV takse infrastruktura za obezbjedjivanje signala bi propala pa ne bi imao ni kablovsku TV onda. Ne placas ti time samo programsku semu na BHT1, FTV i RTRS vec mnogo vise.

Meni je najjace kada ljudi ovdje na forumu vrijedjaju Lesinare, Ultrase i sl. kada nesto lose govore/skandiraju za ovu drzavu, a onda vecina vas vasim djelima mi pokaze da niste ni vi bas veliki borci za ovu drzavu jer cisto patriotski osjecaji u fazoni da ste spremni fizicki boriti se za istu te parole i skandiranja nisu dovoljni. Potrebno je postovanje zakona i pravilnika, kultura, pozitivno djelovanje i rad za zajednicu (cak i kada je ona savrsena sto kod nas nije slucaj) ako hoces napredak i bolju drzavu, ako hoces da mozes za sebe reci da si patriota i da volis ovu drzavu. Kako se vi grozite na te izlizane floskule tih navijackih grupa tako se i ja grozim kada cujem da neko ne zeli placati RTV taksu cisto iz razloga jer on misli da je upravu, a objasnjenje koje pruzi nije adekvatno :)
espresso je napisao/la: Samo glup čovjek u BiH poštuje zakone, ako će mo iskreno.
Odlično si im objasnio. Valjda će nešto shvatiti a ne vrijeđati.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 04 maj 2016, 08:02

AnelZ je napisao/la:Itekako ima logike i tako je u vecini evropskih drzavi. U Njemackoj si takodjer obavezan placati skoro 30 € tu taksu iako imas digitalnu TV jer, ako nista, vecina mobitela ti moze primati radio frekvenciju i to je dovoljno da si obavezan za placanje. Bez placanje te RTV takse infrastruktura za obezbjedjivanje signala bi propala pa ne bi imao ni kablovsku TV onda. Ne placas ti time samo programsku semu na BHT1, FTV i RTRS vec mnogo vise.

Ode tema u k...
Al usporedjivat nas sa Njemackom, Svicarskom itd itd to je smijesno

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 maj 2016, 09:05

Sta se prenosi danas na BHT i Areni
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

salebl
Kontakt:

Post Postao/la salebl » 04 maj 2016, 09:06

BHT: Zrinjski - Velez, Arena: Sarajevo - Mladost DK

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zigazaga i 26 gostiju.