Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Trebalo bi gospođi Tits objasniti da je puštanje titule Zrinjskom, a eventualno dogovoreno osvajanje Kupa njegovog tima ništa manje nego namještanje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
pa husić vaš predsjednik je pokupovao sve u federalnoj, još sam rekao, pa kmeči što je izigran zbog utakmice zadnje kola protiv sarajeva a sada ničim izazvan opet kmeči da ne kupuju a bogme ni prodaju tekme...(sloboda-drina) A vi kmečite na druge..
Kakav je osjećaj kad ništa u životu ne osvojiš?tuzlak1987 je napisao/la:Radovan je Sarajlija, on je tvoj komso. Nemoj ga meni prebacivat![]()
Sad se vrati plemicima u cmar kao i ostale Sarajlije.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Radovan je rodom iz Crne Gore. Ako bismo koristili tvoju logiku, onda su svi Tuzlaci koji studiraju u Sarajevu oduvijek Tuzlaci. Ne budi blesav, da ne kažem nešto gore, a što bi stvarno pristaje.tuzlak1987 je napisao/la:Radovan je Sarajlija, on je tvoj komso. Nemoj ga meni prebacivat![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Drina nas nadigrala i pobjedila.miki651 je napisao/la:pa husić vaš predsjednik je pokupovao sve u federalnoj, još sam rekao, pa kmeči što je izigran zbog utakmice zadnje kola protiv sarajeva a sada ničim izazvan opet kmeči da ne kupuju a bogme ni prodaju tekme...(sloboda-drina) A vi kmečite na druge..
Kada pogledate utakmicu komentarisite..
Sta cemo sa pustene utakmice protiv Radnika? Nepostojeceg penala protiv Celika?
Zakidanja Sirokog u Sirokom?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo pokazujete ovim kakve ste nule od ljudi.High je napisao/la:Radovan je rodom iz Crne Gore. Ako bismo koristili tvoju logiku, onda su svi Tuzlaci koji studiraju u Sarajevu oduvijek Tuzlaci. Ne budi blesav, da ne kažem nešto gore, a što bi stvarno pristaje.tuzlak1987 je napisao/la:Radovan je Sarajlija, on je tvoj komso. Nemoj ga meni prebacivat![]()
Tuzlake pljujete sto aplaudiraju himni, a vi navijate zadnjih sedmica vise za Zrinjski nego za svoje ekipe

Nije vas niko nista niti pitao na ovu temu, sta se uplicete. Samo pokazujete tako koliki ste kompleksasi. Zrinjski da osvoji jos 100 titula, vi bi se puhali na Tuzlu i Slobodu.
Možda drugi, ali ja ne:tuzlak1987 je napisao/la:Samo pokazujete ovim kakve ste nule od ljudi.High je napisao/la:Radovan je rodom iz Crne Gore. Ako bismo koristili tvoju logiku, onda su svi Tuzlaci koji studiraju u Sarajevu oduvijek Tuzlaci. Ne budi blesav, da ne kažem nešto gore, a što bi stvarno pristaje.tuzlak1987 je napisao/la:Radovan je Sarajlija, on je tvoj komso. Nemoj ga meni prebacivat![]()
Tuzlake pljujete sto aplaudiraju himni, a vi navijate zadnjih sedmica vise za Zrinjski nego za svoje ekipe
Nije vas niko nista niti pitao na ovu temu, sta se uplicete. Samo pokazujete tako koliki ste kompleksasi. Zrinjski da osvoji jos 100 titula, vi bi se puhali na Tuzlu i Slobodu.
High je napisao/la: Nastranu ove provokacije, bolje vi da osvojite Ligu, nego Čovićevi poltroni i protagonisti NDH lige.
pa što histerišete da je prodana ili za kladionice odigrana? I to vas 95%..ili kačite slike sudaca njihovih žena i sl. prije utakmica. Pa kad pobijedite ništa, ušutite se a kad izgubite il vam je neprijatelj premirao protivnika, il je sudac kriv il ste sami prodali. Ili je neka koalicija protiv vas, sve ste u stanju ismijati, narugati se a počistit ispred svog praga niste u stanju.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Hoćeš iskreno? Tačno me zaboli ko će je osvojiti, ako to nije Zeljo.tuzlak1987 je napisao/la:Samo pokazujete ovim kakve ste nule od ljudi.High je napisao/la:Radovan je rodom iz Crne Gore. Ako bismo koristili tvoju logiku, onda su svi Tuzlaci koji studiraju u Sarajevu oduvijek Tuzlaci. Ne budi blesav, da ne kažem nešto gore, a što bi stvarno pristaje.tuzlak1987 je napisao/la:Radovan je Sarajlija, on je tvoj komso. Nemoj ga meni prebacivat![]()
Koje su to sad "naše" ekipe? Zar se vi ne busate u prsa da ste jedini multinacionalni klub, zar vam to nije najmanje vazno?
Ps
Navijači Zrinjskog nikada Grbavicu nisu nazvali "šugavicom", nisu provocirali i pisali gnusne stvari o Mirzi rahmetli, nisu nam nikada na forumu pozeljeli zapaljenu Grbavicu kao ni to da je šteta što nas Radovan nije sve pobio. Šta mislite, da li ste vi, uključujući i tebe?
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 03 maj 2016, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma boli mene briga, ne moramo nikad nista osvojiti. Nisam niti zelio prebacivati se na druge teme. A i boli me za titule, da to trazim ne bi bio navijac Slo.
Samo sam prokomentarisao ovo paranormalno ponasanje vodstva Veleza. Neko ce tu biti dobar, a navijaci Veleza ce se opet ovdje pojaviti i braniti te ljude. Vala dobro su ih i izveli na put, ovo je i onaj zadnji ekser da zakucaju u derbiju.
A sto se tice Azmira, u ovoj ligi nije namjestao. Pa pricajte sta hocete.. On je milioner, ne papak kao Dino da zavisi od para iz kluba. Njemu je ovo hobi..
To u Federalnoj je sve plod istih takvih papaka kao Dino i Abdulah ali samo iz Cazina i Bihaca i Azmir je morao zastitit klub inace nikada ne bi usli zbog takvih koji pocinju sa mutnim radnjama i kvare sport.
Samo sam prokomentarisao ovo paranormalno ponasanje vodstva Veleza. Neko ce tu biti dobar, a navijaci Veleza ce se opet ovdje pojaviti i braniti te ljude. Vala dobro su ih i izveli na put, ovo je i onaj zadnji ekser da zakucaju u derbiju.
A sto se tice Azmira, u ovoj ligi nije namjestao. Pa pricajte sta hocete.. On je milioner, ne papak kao Dino da zavisi od para iz kluba. Njemu je ovo hobi..
To u Federalnoj je sve plod istih takvih papaka kao Dino i Abdulah ali samo iz Cazina i Bihaca i Azmir je morao zastitit klub inace nikada ne bi usli zbog takvih koji pocinju sa mutnim radnjama i kvare sport.
-
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Drina nas nadigrala i pobjedila.miki651 je napisao/la:pa husić vaš predsjednik je pokupovao sve u federalnoj, još sam rekao, pa kmeči što je izigran zbog utakmice zadnje kola protiv sarajeva a sada ničim izazvan opet kmeči da ne kupuju a bogme ni prodaju tekme...(sloboda-drina) A vi kmečite na druge..
Kada pogledate utakmicu komentarisite..
Sta cemo sa pustene utakmice protiv Radnika? Nepostojeceg penala protiv Celika?
Zakidanja Sirokog u Sirokom?
Penal u Zenici cist ko suza !
Za Siroki se zali Uefi !
Husic potpiso da je liga cista i da se nema sta zalit,sto?
Vjerovato sto i on ima oraha u dzepu,kad je doso prvi put na ispitivanje u savez upo je on ko frajer neki sa pricom ja sam ulozio 2 M maraka u Slobodu,pa kad ga je tuzitelj upitao okle vama toliko novac on je odgovorio da njega to ne zanima,na sto mu je ovaj odgovorio da njemu ne mora rec ali imaju institucije kojima ce to objasnit,a nakon toga je naglo stao na loptu i smirio pricu.
Pa se onda zalio u savezu kako Hrvati imaju ZR,SB,Brotnjo kao prvake,pa je onda reko kako Srbi imaju B.BL,Mod,Leo kao prvaka a kako Bosnjaci samo djele titule između dvi tramvajske stanice ,na sto su mu ovi rekli da to nije njihov problem.
Nemoj mi ovde o nekom postenju ,svak ima oraha u dzepu al vi to bas furate jer ste dozivili razocarenje sto ce te ostat bez titule pa vam nista nevalja.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta cemo cistiti? Kod nas je cisto sve, nas ljudi sa drugih strana povuku u te price. Likovi koji prvi pocnu nesto i ugroze klub.miki651 je napisao/la:pa što histerišete da je prodana ili za kladionice odigrana? I to vas 95%..ili kačite slike sudaca njihovih žena i sl. prije utakmica. Pa kad pobijedite ništa, ušutite se a kad izgubite il vam je neprijatelj premirao protivnika, il je sudac kriv il ste sami prodali. Ili je neka koalicija protiv vas, sve ste u stanju ismijati, narugati se a počistit ispred svog praga niste u stanju.
Azmir je nakon onog sudjenja protiv Sarajeva poludio sa razlogom, jer je sudija tendenciozno sudio. Zasto? Jer smo bili bolja ekipa i da to nije uradio pali bi negdje vec, a ovako smo dobili korektno sudjenje u kupu dalje.
Mi npr penala dobili nismo 20 kola, a bilo je po utakmici 2-3 situacije da bez problema se svira. Imamo u ekipi Ahmetovica, Zebu, Ordagica, Sarica i Veselinovica i zamisli penala ne mozemo dobiti 20 kola.
Ako je ono u Zenici penal, onda mi svaku utakmicu trebamo dobiti bar jedan.
-
- Kontakt:
Kaze drug pastrmka citiram "dajte mi furadana da se otrujem **** me otac sta doceka" !
Sve su sazvali od uprave do Salke vrtlara,da ih pomilujemo sramote.Ako hoce mogu im broj Vinka samog dat,mozda je meka srcaGradKamena1 je napisao/la:Kaze drug pastrmka citiram "dajte mi furadana da se otrujem **** me otac sta doceka" !

Zadnja izmjena: Hum94, dana/u 03 maj 2016, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlak1987 je napisao/la:Ma boli mene briga, ne moramo nikad nista osvojiti. Nisam niti zelio prebacivati se na druge teme. A i boli me za titule, da to trazim ne bi bio navijac Slo.
Kada si sve ovo fino iskomentirao sada nam obrazloži koji su to "naši" a koji "vaši". Kako stvari stoje biti će opet skidanje gaća Sarajevu kao i prošle godine.. nećemo to nazvati namještanjem... nego kako Azmir prevrtaner reče "Dino bolja ste ekipa misli na svoj tim ". Ne budete li slušali i kup će vam oteti, držite se onoga sto ste potpisali bez mnogo plakanja.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sta drugo uraditi? Reci da nije i nagrabusiti jer ako nemas ljude u savezu sigurno nece biti realni prema tebi ako kazes ne.GradKamena1 je napisao/la:
To je takticki potez, a ne dobrovoljni.
Zato vam je mali milion prekrsaja oko sesnesterca...tuzlak1987 je napisao/la:Sta cemo cistiti? Kod nas je cisto sve, nas ljudi sa drugih strana povuku u te price. Likovi koji prvi pocnu nesto i ugroze klub.miki651 je napisao/la:pa što histerišete da je prodana ili za kladionice odigrana? I to vas 95%..ili kačite slike sudaca njihovih žena i sl. prije utakmica. Pa kad pobijedite ništa, ušutite se a kad izgubite il vam je neprijatelj premirao protivnika, il je sudac kriv il ste sami prodali. Ili je neka koalicija protiv vas, sve ste u stanju ismijati, narugati se a počistit ispred svog praga niste u stanju.
Azmir je nakon onog sudjenja protiv Sarajeva poludio sa razlogom, jer je sudija tendenciozno sudio. Zasto? Jer smo bili bolja ekipa i da to nije uradio pali bi negdje vec, a ovako smo dobili korektno sudjenje u kupu dalje.
Mi npr penala dobili nismo 20 kola, a bilo je po utakmici 2-3 situacije da bez problema se svira. Imamo u ekipi Ahmetovica, Zebu, Ordagica, Sarica i Veselinovica i zamisli penala ne mozemo dobiti 20 kola.
Ako je ono u Zenici penal, onda mi svaku utakmicu trebamo dobiti bar jedan.
Svasta sam vidio u BiH nogometu,al ono sto sam gledo pod BB kad ste sa Braniteljem igrali,nece ljagu sa vas skinut za 100 god,i sve te vase price o postenju i nevinascima prospem u solju i 2 puta pustim vodu !
Nekoliko ljudi na FB stranici napisalo da je prodata utakmica, i mi ih prvi osuđivali i tamo i ovdje, pa ih ismijavali poslije, jer je to smiješno u najmanju ruku. Priznali smo da nas je Drina nabila, sudiju niko nije spomenuo. Kod Širokog priznali poraz i čestitali ljudima, ispraćeni aplauzom. Željo također.miki651 je napisao/la:pa što histerišete da je prodana ili za kladionice odigrana? I to vas 95%..ili kačite slike sudaca njihovih žena i sl. prije utakmica. Pa kad pobijedite ništa, ušutite se a kad izgubite il vam je neprijatelj premirao protivnika, il je sudac kriv il ste sami prodali. Ili je neka koalicija protiv vas, sve ste u stanju ismijati, narugati se a počistit ispred svog praga niste u stanju.
Čak smo i pojedini koji smo se pomirili da je sve gotovo što se tiče titule i vama čestitali.
O čemu pričamo ovdje?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da eto kup ali jel to pocelo od nas ili od njih? Ako je u pitanju dogovor nama ovo, vama ovo jel to pocinje od strane Slobode ili od strane nekih drugih osoba.maxmore je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Ma boli mene briga, ne moramo nikad nista osvojiti. Nisam niti zelio prebacivati se na druge teme. A i boli me za titule, da to trazim ne bi bio navijac Slo.
Kada si sve ovo fino iskomentirao sada nam obrazloži koji su to "naši" a koji "vaši". Kako stvari stoje biti će opet skidanje gaća Sarajevu kao i prošle godine.. nećemo to nazvati namještanjem... nego kako Azmir prevrtaner reče "Dino bolja ste ekipa misli na svoj tim ". Ne budete li slušali i kup će vam oteti, držite se onoga sto ste potpisali bez mnogo plakanja.
Ako bude taj scenarij koji pricas i Siroki izvisi za Evropu jel se moze reci da vam mi to smjestamo ili neko drugi jer se mi generalno nista ne pitamo, nemamo niti jednu svoju osobu u savezu.
Isto tako tako i prosle godine je bio taj ishod, a vi ispali iz trke za Evropu. Mi se nismo nista pitali, nismo bili u opticaju tada.
Da se nasi ljudi pitaju mi bi isli na oba trofeja sigurno, a tako se i radi uvjeren sam.
Dok bi neko sigurno zelio da podjeli to i da svako dobije dio kolaca.
-
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Pa sta drugo uraditi? Reci da nije i nagrabusiti jer ako nemas ljude u savezu sigurno nece biti realni prema tebi ako kazes ne.GradKamena1 je napisao/la:
To je takticki potez, a ne dobrovoljni.
Sta je trebo uradit? Trebo je ic do kraja kad je poceo pa makar se nikad vise ne igro nogomet u Tuzli,kad je glumio mudonju trebo je do kraja ostat mudonja ! Imaju vece institucije od NSBiH,pravda je spora ali dostizna,samo se malo prepo sta ce rec kad dođe on na red .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.