Potpis...roy_makaay je napisao/la:
Mourinho i svi ostali na koljena.
SP - Grupa H
Moderator/ica: admin
- Barney Stinson
- Kontakt:
Re: SP - Grupa H
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
-
- Kontakt:
Stoji i ovo sto si ti napisao ali meni fudbal gadi onih 7 min nadoknade._Bad_boy je napisao/la:ode ovaj fudbal u **** krasni..dosad sam bio optimista glede ovog prvenstva al sad vidim da stvarno nema smisla gledati vise..ubijena je bit fudbala kao sporta,kao zabave,kao neke uzivancije,nesto sto se jedva ceka..sad je sve u parama,reklamama,tv pravima,i slicnim sranjima..sad mi je i jasno zasto je dunga dolaskom u brazil preuzeo ovaj novi novcani sistem igre..nekasasnji fudbal za gol vise je prosao..sad se 90% tekmi svodi na bunker 90 minuta i ako uleti uleti..ne osudujem svicarsku svaka njima cast..al meni je ovo postalo totalno bezveze..nit mogu vise uzivati gledajuci brazil nit spaniju,sve zbog ovih bunkerdzija koji na guzove dodju na svjetsko prvenstvo i onda se uzdaju u boga i los dan jacih repki uz obavezan bunker..
Sta mislite dali bi produzio utakmicu onoliko da je slucajno Spanija vodila?
Bi ali malo sutra

Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 16 jun 2010, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Eto ti Barcelonina odbrana. Svicarci naprave dvije kontre, i u jednoj go; u drugoj Derdiyok baci Piquea i Puyola ko djecu malu i pogodi stativu.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
hahah cudnog gola, ono da je dobro pregledati na usporenom snimku naslo bi se 3 penala i 5 crvenih kartona ali eto dobro da je sudija pustio da se igra. Spanija ce ipak sigurno proci dalje, samo sto ce sada mozda morati igrati protiv Brazila u osmini finala.
Navas mora igrati u prvih 11 !!! dobro je dosao ovaj poraz da ih malo spusti na zemlju
ne sumnjam u prolaz 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- CollegeGunner
- Kontakt:
Pozdrav mojim kolegama @Cartmanu, @chologolu, @juznjaku i @dropu. Bio sam skroman, pa sam ocekivao samo remi, al eto necu se zaliti.
Allez La Suisse!!!!!!
Allez La Suisse!!!!!!
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Švica sasvim zasluženo slavila...ljudi odradili bunker ali KAKO TREBA , cekali neku kontru i docekali..a ne ko mi nešto otvoreno pa fasujemo 5 komada u Zenici.
Hizfeld pametno skontao da nema šta tražiti ako se upusti u otvorenu igru sa Furijom, povukao ekipu i prepustio njima sredinu...ovi napadali citavu utakmicu ali jalovo.
Hizfeld pametno skontao da nema šta tražiti ako se upusti u otvorenu igru sa Furijom, povukao ekipu i prepustio njima sredinu...ovi napadali citavu utakmicu ali jalovo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ovaj sudija je inace super ali veceras izgleda po naredjenju natezanje za Spance opasno .... jeftini slobodni u opasnoj zoni i produzetak od 6 min.

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Brazil će ih faširati...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Simpatisao sam Špance zbog lijepe igre, al od danas ne više. Iako su lijepo igrali, falila je završnica...
Ne navijam ja ni za koga, nema moje lijepe Bosne, hebo ostale...
navija se za dobar fudbal !
a opet Englez Špancima sudi, opet pet minuta nadoknade, skoro igra dok se ne zabije gol al sad malo morgen
navijao sam zadnje minute za Švicarce, baš zbog naše sudbine!
Ne navijam ja ni za koga, nema moje lijepe Bosne, hebo ostale...
navija se za dobar fudbal !

a opet Englez Špancima sudi, opet pet minuta nadoknade, skoro igra dok se ne zabije gol al sad malo morgen

navijao sam zadnje minute za Švicarce, baš zbog naše sudbine!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Svicarci odigrali u odbrani odlicno,jbg,ono je igra koju niko ne zeli vidjeti,ali im je donijela pobjedu.Spanci nisu losi bili,bice to bolje,oni ionako prolaze dalje.Sad ce se morati malo vise potruditi.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Do Hicvelda je 

Buraz, ako se Španci okliznu na Čileu (a vrlo je moguce da se to desi jer je Čile mnogo bolja ekipa od Švice i mnogo bolje kombinuje u polju) nece Španija ni vidjeti drugog kruga...sad imaju 0 na kontu, dok Švica i Čile imaju po 3.nidjo_barca je napisao/la:Svicarci odigrali u odbrani odlicno,jbg,ono je igra koju niko ne zeli vidjeti,ali im je donijela pobjedu.Spanci nisu losi bili,bice to bolje,oni ionako prolaze dalje.Sad ce se morati malo vise potruditi.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 16 jun 2010, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Onaj Ilner je igračina.
Čestitke Švicarskoj na odličnoj utakmici, sjajnoj borbi i na pobjedi. Also, čestitke @CollegeGunneru koji je jedini rekao da će Švicarska dobiti, pa je na kraju podlegao pritiscima i rekao da će biti neriješeno.
Čestitke Švicarskoj na odličnoj utakmici, sjajnoj borbi i na pobjedi. Also, čestitke @CollegeGunneru koji je jedini rekao da će Švicarska dobiti, pa je na kraju podlegao pritiscima i rekao da će biti neriješeno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Barney Stinson
- Kontakt:
Najgori rez. za Čile ali sreca pa igraju zadnje kolo sa Španjolcima... Treba sada Švicarsku dobiti pa se ne sekirati zadnje kolo protiv Espane...
19 - ђ - 11
- nidjo_barca
- Kontakt:
Jest i to,ali obje ekipe ce se braniti isto kao i Svicarska,a nemaju neke odbrane vala,pogotovo Chile koji je dobar naprijed,ali djaba protiv Spanaca.drop je napisao/la:Buraz, ako se Španci okliznu na Čileu (a vrlo je moguce da se to desi jer je Čile mnogo bolja ekipa od Švice i mnogo bolje kombinuje u polju) nece Španija ni vidjeti drugog kruga...sad imaju 0 na kontu, dok Švica i Čile imaju po 3.nidjo_barca je napisao/la:Svicarci odigrali u odbrani odlicno,jbg,ono je igra koju niko ne zeli vidjeti,ali im je donijela pobjedu.Spanci nisu losi bili,bice to bolje,oni ionako prolaze dalje.Sad ce se morati malo vise potruditi.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Sve čestitke Švicarcima koji već 5 utakmica zaredom na SP-ima nisu primili gol. Španjolci kući
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
nisam siguran da je chile u stanju pobjediti svicu, pogotovo ako budu uzasno ne-efikasni ko' i danas. ocekujem remi protiv svice..Barney Stinson je napisao/la:Najgori rez. za Čile ali sreca pa igraju zadnje kolo sa Španjolcima... Treba sada Švicarsku dobiti pa se ne sekirati zadnje kolo protiv Espane...
Španija će pobijediti i Čile i Honduras
@ Kako me nervira komentator , neću ni da mu pišem ime ...
U svakoj tekmi po 100 puta kaže "SIGURAN SAM U TO !"
Zaboli me ona stvar u šta si ti siguran :S

@ Kako me nervira komentator , neću ni da mu pišem ime ...
U svakoj tekmi po 100 puta kaže "SIGURAN SAM U TO !"
Zaboli me ona stvar u šta si ti siguran :S
Zadnja izmjena: solidus, dana/u 16 jun 2010, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.