Vjerovatno nasa najjaca postava trenutno, iako bi ja samo zamijenio Martinez-Alonso i Alonso-Benatia.
Ali to nije moguce.
Pjanica, u klubu i repki je nezahvalno porediti, pa taj je gori od Salihamidzica po tom pitanju.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
covjek je zapazio da nesto ne stima i tu je u pravu.effe_sa je napisao/la:Odvadi malo, nećemo sad pretjerivati....
hm, ako i imamo, nije konstantno. ja ne sumnjam da bi se pjanina genijalnost izborila za prvu postavu, ali sumnjam u njegovu fizicku spremu.effe_sa je napisao/la:Ma to što Pjana ima, to u Bayernu već imamo....
Ovako ce Pep i poceti, poprilicno sam uvjeren.sekerbay je napisao/la:
-----------------levatina-----------------
riberi-----------muler------------kosta
Pa ja sam i govorio o tome da je imao brilijantnih partija, jer je ispalo da je skoro stalno bio loš ili prosjek.sekerbay je napisao/la: covjek je zapazio da nesto ne stima i tu je u pravu.
tiago je znao pruziti briljantne partije nakon kojih smo govorili da je bolji i od xavija iz najboljih dana, ali je znao uvezati par tekmi u kojima je bio jedan od najgorih na terenu. sto se mene tice, niposto ga ne prodavati, jer sam misljenja da te njegove oscilacije u igri imaju veze sa gvardiolom.
sta nema veze sa gvardiolom jesu ona njegova silna pogresna dodavanja. jednostavno, mora poraditi na tom segmentu igre.
isto vazi za kostu. kratko receno, cova je grohno.
Sve si dobro rekao. Zapravo podređivanje taktici je i dobro, ali kada se previše sve podređuje taktici onda nema te pragmatičnosti. Gore nabrojanim igračima, virtouzima se uzima sloboda, a oni moraju imati slobode da bi napravili velike stvari, da bi proizveli magiju.sekerbay je napisao/la: jednostavno, gvardiola ima neke zamisli na osnovu kojih pokusava posloziti idealan tim(to je sinoc potvrdio i pizaro u emisiji audi s.t.).
kad genijalce i virtuoze podredis taktici, izbijes barem 20% njihove kvalitete. dok je vodio barcu, svi su bili podredjeni taktici, svi osim mesija.
gvardo je vjerovao u njegovu genijalnost i davao mu potpunu slobodu. u bayernu ne vjeruje nikome(dobro, mozda robenu) i zato ih tjera da bez pogovora ispunjavaju njegove takticke zamisli. kad vidis riberija, kostu ili komana kako u p´o prodora staju i igraju pas![]()
jednostavno, od golmana pa do napadaca, svi su podredjeni toj taktici. problem je sto bayo vec dugi niz godina zivi od tih genijalaca koje cak ni van gal nije sputavao(intervju robena).
eto, to je moje misljenje. ako neko ima bolje objasnjenje, bujrum.
Pa eto može se i tako reći....A plus nama bi bolje legao u tim igrač tipa Gundogan, jer on ima taj dribling, zna probaciti loptu u uskom prostoru, na malom prostoru dobar. Dobro pošto uzimamo Hummelsa, Gundu ne možemo, a problem kod Gunde su povrede. S tim da to ne mora biti on, ali govorim da ako bi dovodili nekog onda takav tip igrača.sekerbay je napisao/la:hm, ako i imamo, nije konstantno. ja ne sumnjam da bi se pjanina genijalnost izborila za prvu postavu, ali sumnjam u njegovu fizicku spremu.effe_sa je napisao/la:Ma to što Pjana ima, to u Bayernu već imamo....
jednostavno, cova nema kuveta za ovaj nivo.
da.effe_sa je napisao/la:A plus nama bi bolje legao u tim igrač tipa Gundogan
ako oni zabiju tri(proFCB je napisao/la: Ne samo dobiti 1-0 il 2-0, nego necemo uopce strahovato za prolaz, dok oni zabiju go trebat ce im jos 2 da prodju.
R32 je napisao/la:![]()
Vjerovatno nasa najjaca postava trenutno, iako bi ja samo zamijenio Martinez-Alonso i Alonso-Benatia.
Ali to nije moguce.
Pjanica, u klubu i repki je nezahvalno porediti, pa taj je gori od Salihamidzica po tom pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.