@ljiljane šta je problem?
Moderator/ica: vlakanje
Ne treba jarane, ti samo svoj pos'oBosniacum Lilium je napisao/la:Tristan je napisao/la:Propast nam uglavnom zeli najljigavija vrsta ljudi, ove danasnje Sarajlije. Ne znam da li si primjetio da "ubij Turcina'' u BL nikad nije skandirano protiv Slobode ili Celika, nego gotovo iskljucivo protiv Sarajeva/Zeljeznicara.JohnCleese je napisao/la:Sretno Banjalucani do opstanka. Zamijenite se sa Slavijom ili Vitezom. Dovoljno je sto liga ostaje bez jednog velikana Veleza (mada ni Velez nije Velez dokle god igra domace u Vrapcicma) ispadanje drugog bi bila tragedija za ovu nasu ligu.
Ne znam da li ste primjetili ali kako vidim vas ostanak zele mahom Tuzlaci i Zenicani...jos vam Sarajlije trebaju isporuciti sleper vazelina kad se vec toliko trpateJohnCleese je napisao/la:Pa takvi su kakvi su, jedino je njima zao sto Olimpic ispada
najbitnije u ovom trenutku je to da mi sad ovisimo sami o sebiPiromanBL je napisao/la:Sad se lakse dise. Istina da sada jos ova 3 kola treba privesti kraju sa povoljnim rezultatima da bi sigurno opstali, ali nadam se minimalno 4 boda, i tad bi opstali, mada vjerujem da mozemo i Radnika da pobjedimo
Mi,slavija,vi i olimpik smo tu negdje,sve se moze promijeniti vrlo lako.. Gledajuci raspored olimpik ima drinu u gostima,koja zna odigrati fantasticno,a zna i podbaciti,travnika koji je ispao,i idu na Kosevo gdje ako sarajevo ne bude medu prva tri,100% gube ,inace im je gasenje klubabluearmy je napisao/la:Olimpik ili mi, nema treceg .
Prvo na sta pomislis kada se probudisVelikiKemo je napisao/la:podrska klubu velikanu od raje iz Tz.Nadam se da Borac ostaje u Pl pa da zajedno karamo sarajlijice
Pa... Od tri preostale, najteza utakmica, ali vidjecemo. Ja pretpostavljam da bi remi bio najocekivaniji, ali...Strob1996 je napisao/la:Zao mi je momci ali vas Borac sutra nema nikakve sanse naPecari
.Iskreno vam zelim da Borac ostane u ligi ali sutra ce pobjedit Široki.Pozdrav i puunoo srece u borbi za ostanak.
![]()
Znas kad tako pises samouvjereno cesto se desi iznenadjenje. Mozda vi ipak ne odete u Evropu zbog nas ko znaStrob1996 je napisao/la:I ja zelim da karamo pitare i strumfove ali danas necete osvojit ni boda na pecari.Sretno u borbi za ostanak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.