NK Zvijezda Gradačac

LjumanM95
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la LjumanM95 » 30 apr 2016, 23:08

Čestitke. Mislim da je ovo identična situacija kao kada su se borili Jedinstvo i Sloboda za ulazak, kad smo mi prelomili prvenstvo. :D Mislim da je to to, al' ne smije bit ni trunke opuštanja do kraja. Kad već ne možemo mi, drago mi je da ćete vrlo vjerovatno vi nazad u PL.

PS. Teško da ćete u skorijoj budućnosti imati ekipu kao one sezone kad ste prvi put ušli u PL.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 30 apr 2016, 23:46

Ovo je pobjeda za nas budalase koji smo ucjek uz Zvijezdu i koji nikad nismo prestali vjerovati u Zvijezdu i.nasu upravu, koji su mnogi omalovazavali kad se sjetim samo mesar kerovodja opstinari itd.... bravo momci... ideno dalje nista jos nije gotovo

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 01 maj 2016, 00:25

zmajevac je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:@Realni ona ekipa se sa ovom ne moze nikako porediti druze. Ona je bila bolja za dvije klase.
Neki dan mi covjek rece da smo premirali slogu i od sad cu mu svaku vjerovati. Ako je istina da smo premirali,onda ljudima treba platiti prevoz, smjestaj, i dat im neku finu cifru da se malo pocaste. Ovo je po mom misljenju krucijalna sansa za ulazak u PL i ne smije se ni u ludilu prokockati
Opet ti o stimanju,jesil normalan bolan.
Ocigledno da nisam :beba: :beba:
De mi samo reci koji je danas bio motiv ekipe koja je vec ispala i koja je zamijenila trenera da zapne i otkine vjerovatno bodove koje ce Metalege kostati ulaska u PL. Objasni mi motiv Ljubusaka :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 01 maj 2016, 00:53

@esprit24 ne kontam matere mi, cuj koji motiv, pa sta trebaju pustit sve do kraja ako su ispali ? Koji ku*ac onda igraju ako nemaju motiva za igru , ne razumijem odakle vadite takve dezinformacije i nebuloze, realno i da smo ih premirali, najvise je kriv Metalleghe sto je kiksao, jer ocito da nisu bili na nivou i da im nije bio dan, desava se i desavalo se i nama pogotovo u prvoj polusezoni, to je fudbal, jer da je Metalleghe odigrao kako moze ne bi Slogi pomoglo da smo im milion maraka obecali, tako da mante suplje i tih mahalskih prica :kafa:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 01 maj 2016, 01:05

@devils brate sloga je u qrcu skoro citavo prvenstvo, nema ko je nije nabio ovog proljeca, ove sedmice istuk napustio ekipu, i dolazi im lider i ljudi zapnu iz cista mira, za mene je to nidje veze. Ja kazem i ako ih nasi budu premirali neka su to nije nista zabranjeno, al nebitno, bitno je da su metalci kiksali i da je zvijezda na celu tabele.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 01 maj 2016, 09:34

reddragon001 je napisao/la:Ovo je pobjeda za nas budalase koji smo ucjek uz Zvijezdu i koji nikad nismo prestali vjerovati u Zvijezdu i.nasu upravu, koji su mnogi omalovazavali kad se sjetim samo mesar kerovodja opstinari itd.... bravo momci... ideno dalje nista jos nije gotovo
Slazem se sa tobom,mali je broj iskreni vjerovo u ovo.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 01 maj 2016, 11:08

esprit24 je napisao/la:
carli22 je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Sta je ovo braco draga? U glavi mi je velika zbrka ne znam vise kome da vjerujem? Neki dan cujem da je sve ok, danas cujem iskljucili vodu na stadionu, covjek mi rece metalege premira podgrmec, kaze da smo imali dvije mec lopte u visokom i kaknju i da ce sad biti vrlo tesko :(
Nek nasi premiraju Slogu, sta je problem, nesposobni? Uostalom iz Podgrmeča su rekli ako bude jasna situacija do utakmice sa Zvijezdom, da nece zapinjat :)
To je rekla stara uprava, a sad je kod njih druga ekipa u upravi. Metalege nudi 10k za pobjedu a 5k za remi. Uostalom ako nismo u stanji pobjediti gore nema potrebe ni da se planira o PL :kafa:
Iskljucili nam vodu, odakle nam da premiramo Slogu? Mettaleghe premirao igrace Podgrmeca, a oni hladno primise 6 komada, daj skontaj se vise sta pises. Pa nemamo mi PUNCA, ko ta tvoja prcija od kluba :roll:
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 01 maj 2016, 11:55

pozdrav,samo da pitam igra li onaj mali Vidović ikako kod vas? :D
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 01 maj 2016, 12:57

@carli ocigledno pokusavas biti pametan, al ti to ne polazi za rukom :beba:
Za vodu svi znaju da je iskljucena, ne bih otkrivao covjeka koji mi je rekao za metalege i podgrmec i koji mi je rekao da su sanse ulazak minimalne, a sdruge strane frajer mi na dan utakmice sa jedinstvom kaze da je odluceno da se premira i da se mora uci u pl. Svaka cast @moranjku, @zmaj i jos par forumasa sa ovog pdf-a to su realni momci

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 01 maj 2016, 19:47

FanVitez je napisao/la:pozdrav,samo da pitam igra li onaj mali Vidović ikako kod vas? :D
N
Ulazi sa klupe ali neku znacajnu uloga nema po meni nista specijalno.
Premirali ili ne,bas je bitno to je legalna stvar meni je vise bitno da smo ni razbili podgrmec bez onoga kupili stimali... a posebno mi je zao sto to nismo uradili u kaknju jer mi takve ekipe moramo gaziti.
Sloga je metalcima uzela bod u gostima ocito su ekipa koja im nepase.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 maj 2016, 22:27

U subotu očekujem 1000 ljudi.što je malo
Na fb sam pročitao jedan zanimljiv status da svako od nas koji će doći povedu po još jedno ili dvoje :mrgreen: .i to bi bilo odlično bar bi se momcima odužili za odlične igre u zadnje vrijeme.
Sta mislite možemo bar do 2000
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 03 maj 2016, 06:43

Svaku utakmicu ako zelimo da publike sto vise da dodje moramo preko medija , interneta kada je derbi razglas na auto čitavu opstinu kad klubovi u europi na sve moguce nacini pozivaju publiku jednostavno tako je vrijeme doslo, jer vjernih 200-500 dolaze i kada cuskije padaju:D:D

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 03 maj 2016, 14:04

U subotu se treba pazit zuti i crveni kartona,nije neki protivnik,al orasje ce pokusat na sve nacine da nam naudi....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 03 maj 2016, 21:27

crvenobijeli je napisao/la:U subotu se treba pazit zuti i crveni kartona,nije neki protivnik,al orasje ce pokusat na sve nacine da nam naudi....
Ja msm da je Orasje vec odustalo od PL, al otom potom :yawn:
Treba pokusati rijesiti utakmicu u prvih pola sata, kao protiv Branitelja i Jedinstva, i slazem se stobom u vezi kartona, treba skrenuti paznju igracima a posebno Colicu, on cesto a nekad i bezveze dobija zute kartone.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 03 maj 2016, 22:54

cola je nas najjaci igrac vidjeli smo kad cole nema onda pobjeda izostane. Visoko, Kakanj tu cole nije bilo, a kada njega nema onda nema ko nabacit da napadaci daju gol. Prema tome u subotu laganica pa se spremite 2000 za pakao Orasja.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 04 maj 2016, 08:18

reddragon001 je napisao/la:cola je nas najjaci igrac vidjeli smo kad cole nema onda pobjeda izostane. Visoko, Kakanj tu cole nije bilo, a kada njega nema onda nema ko nabacit da napadaci daju gol. Prema tome u subotu laganica pa se spremite 2000 za pakao Orasja.
Po meni 3 kljucne utakmice,orasje,gracanica,banovici,tu ako uzmemo 9 bodova,1oo % ulazimo,,bojim se samo gracanice kuci,mada smo u prednosti,ali.....

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 04 maj 2016, 10:04

crvenobijeli je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:cola je nas najjaci igrac vidjeli smo kad cole nema onda pobjeda izostane. Visoko, Kakanj tu cole nije bilo, a kada njega nema onda nema ko nabacit da napadaci daju gol. Prema tome u subotu laganica pa se spremite 2000 za pakao Orasja.
Po meni 3 kljucne utakmice,orasje,gracanica,banovici,tu ako uzmemo 9 bodova,1oo % ulazimo,,bojim se samo gracanice kuci,mada smo u prednosti,ali.....
Budi siguran da ce Bratstvo uradit sve samo da Metaleghe ne osvoji ligu, zbog proslogodisnjeg incidenta, kada je Daso pretucen na Mracaju. Po meni bi se moglo prelomit u 26 kolu, samo mi moramo pobijedit Orasje kako znamo i umijemo.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 04 maj 2016, 11:40

Mozda i ovo kolo odemo na plus 3,onda u orasju i bod pase,ali pobjeda je imperativ..
Zna li neko sta je sa miloson djordjevicem.
Covjek mi se cinio dobar fudbaler.ove polusezone neznam dali je i jednu utakmicu odigro

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 04 maj 2016, 12:48

Nasa prva kljucna utakmica je bila kada smo pobijedili Metallege i pokazali da smo puno jaci od njih,druga kljucna je kada nismo izgubili u Kaknju,a Metallege nije dobio Jedinstvo i treca po meni i kljucna utakmica kojom ulazimo u premijer ligu je nasa pobjeda u Orasju,a poraz Metallegea u Gracanici.

Iznaroda
Kontakt:

Post Postao/la Iznaroda » 04 maj 2016, 22:42

Sretno Zvijezdi u nastavku prvenstva od navijaca Sarajeva. Najdrazi klub iz TK-a.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.