SP - Grupa H
Moderator/ica: admin
- moustapha
- Kontakt:
Re: SP - Grupa H
Svidja mi se igra ove ekipe Cilea. Dosta fino kombinuju, a i napravili su dosta izglednih prilika pored ovako zatvorene igre Hondurasa. Nadam se da ce sada u drugom poluvremenu i Honduras krenuti naprijed, a utakmica dobiti na zanimljivosti.
#divovi
gdje gledas? kod mene na BHT nema,ftv,rtrs isto nema..HTV blokirani..ako je na netu ajd baci link ako nije problem?Barney Stinson je napisao/la:Čim neka ekipa napada i čim ima neke igre, nekih lijepih dodavanja odmah to mora biti dobra utakmica... Ne bas dobra koliko je zanimljiva...
VAMOS CHILE

-PAJA Fan Club!!
Pogodio sam prvo poluvrijeme
Cile igra odlicno, i pravo mi se svidja onaj Sanchez ! Mogli bi oni biti medju boljim ekipama ovog prvenstva, al' ostaje da vidimo.

Cile igra odlicno, i pravo mi se svidja onaj Sanchez ! Mogli bi oni biti medju boljim ekipama ovog prvenstva, al' ostaje da vidimo.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
pozitivno su me iznenadili cileanci u prvom poluvremenu s svojim napadacim nogometom. medjutim protiv takticki bolje potkovaniji timova(poput spanije pa cak i svice) mogli bi oni radi svoje ne-efikasnosti dobiti dobro po usima..
Fino sazeto, desna strana im je fantasticna (i bek i krilo). Nadam se da ce ovdje uzeti sva tri i Svici bar bod odkinuti.steve-o je napisao/la:pozitivno su me iznenadili cileanci u prvom poluvremenu s svojim napadacim nogometom. medjutim protiv takticki bolje potkovaniji timova(poput spanije pa cak i svice) mogli bi oni radi svoje ne-efikasnosti dobiti dobro po usima..
I, de bogati nosi taj avatar

Rey de la furia española...
Chile za dvije klase bolji od Hondurasa.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ma nema mijenjanja avatara dok engleska ne osvoji SPChologol je napisao/la:Fino sazeto, desna strana im je fantasticna (i bek i krilo). Nadam se da ce ovdje uzeti sva tri i Svici bar bod odkinuti.steve-o je napisao/la:pozitivno su me iznenadili cileanci u prvom poluvremenu s svojim napadacim nogometom. medjutim protiv takticki bolje potkovaniji timova(poput spanije pa cak i svice) mogli bi oni radi svoje ne-efikasnosti dobiti dobro po usima..
I, de bogati nosi taj avatar

ps: sto neigra suazo danas?
- NoName
- Kontakt:
Bojim se da ne bude situacija da ekipa koja je bolja 89 minuta ne primi neki glupi gol u 90. minuti...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Nenormalno su neprecizni ovi čileanciNoName je napisao/la:Bojim se da ne bude situacija da ekipa koja je bolja 89 minuta ne primi neki glupi gol u 90. minuti...

Inace daleko bolja ekipa na terenu, napadaju evo citavu utakmicu bez prestanka.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- NoName
- Kontakt:
eXtra!Ponos Torina je napisao/la:http://www.eurovisionsports.tv/
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Evo i sastava sa fifine stranice koji bi trebao poceti:drop je napisao/la:Iniesta je spreman za današnji susret i moguce je da ce zaigrati, dok ce Torres još malo sacekati.
http://sportsport.ba/mundijal2010p-38169.htm
Spanija:
Casillas
Pique
Puyol
A.Iniesta
Villa
Xavi
Capdevila
Alonso
Ramos
Sergio
SIlva
Svicarska
Benaglio
Lichtsteiner
Senderos
Huggel
Barnetta
Inler
Nkufo
Grichting
Fernandes
Ziegler
Derdiykok
Dobar Cile, ali fali im jedan Suazo da im poboljsa realizaciju. Mogli su 5 komada uvalit danas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cile ide dalje iz ove grupe zajedno sa Spancima 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Barney Stinson
- Kontakt:
Uuuuh ccc pa da moram gledati da ne prime gol u zadnjoj min. ccc... Al ajde pobjeda je pobjeda iako je ovo moralo biti ranije zavrseno... Onaj Sanchez jako dobar igrač, samo voli malo vise bez potrebe petljati... Valjda se Valvadia nije ozbiljnije povrijedio, jer ako je bio bi to težak udarac za Čile...
@bad boy gledao sam na HTV-u...
@bad boy gledao sam na HTV-u...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
cileanci su ovo trebali dobit s najmanje 2-3 gola razlike! to je nenormalno imati toliki posjed lopte tokom meca, toliko izgledni prilika i na kraju "samo" 1-0 pobjeda. drago mi je vidjeti da bielsa i cile gaju moderan nogomet napadacki nogomet, izgleda imaju solidnu odbranu koja se moze donekle suprotstavit jakim protivnickim napadacima, al' dzaba sve to kad uzasno srljaju pred protivnickim golom. valjda ce se i to popraviti kad se u tim vrati onaj suazo iz zaragoze.
Solidna tekma za otvaranje dana,Chileanci upotpunosti zasluzeli ovu pobedu.Pored gola jos dva zicera Poncea i Sancheza koji su se morali realizovati.U ostalim faktima utakmica prelosa.Trcanja nigde,jbt najvise pretrcao Espinoza sa 10100m.A kod Chilea Isla sa 9944m.Premalo,a ukupno je repka cilea pretrcala mizernih i nepojmljivih za moderni fudbal 86660 sto je ja mislim rekord po najmanje pretrcanih metara.U Chileu mi se svideo posebno Valdivia kao i Beausejor koji je i MOM,odlicne partije.
Kod Hondurasa niko nije posebno pokazao nesta.Ali treba izdvojeti Valladaresa pre svega zbog ciste situacije kada je odbraneo Ponceu.
Kod Hondurasa niko nije posebno pokazao nesta.Ali treba izdvojeti Valladaresa pre svega zbog ciste situacije kada je odbraneo Ponceu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Loše,loše očekujem puno više od Španije u 2.poluvremenu i ulazak Cecsa i tamo negdje oko 70 minute i Torresa.
FK Pjetlovi
Ne ide to bez Torresa, a ako se tu doda Bousquets koji samo odmaze repki mogu reci da ce ovako i ostati.
Villa zabija velikim repkama, vidjeli smo ga, sjajan je... nema sta.
Villa zabija velikim repkama, vidjeli smo ga, sjajan je... nema sta.

Rey de la furia española...
- -Paja
- Kontakt:
Spanci rade ono sto rade najbolje, simuoliraju i prije nego sto dodju u kontakt sa svicarskim igracima vec su na travi i valjaju se. Naravno u tom prednjace varalice i simulatori iz Barcelone, ne bi me cudilo u nastavku da pocnu i ruke da koriste!
Disgraceful!
Disgraceful!
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.